Mam kde byvat, mam kamaratov i ked nie som s nimi casto, mam co jest. mam oblecenie. pocitac, internet. kablovku, televizor xc splachvoanie vanu vodu. Som najstastnejsi clovek iba ked si dam otazku vstahov tak som nestastny . .... takze ktovie ako to bolo brate.
kedze to je v zmysle zivota, tak by som sa opytal co charakterizujes ako stastie? Ono stastie co je zistis az v tedy ked to stratis (dom|
kazdy je strojcom svojho stastia, ak to budes vnimat takto, ze stastie trva kratko, tak asi nebudes velmi stastna. Clovek by sa mal tesit z kazdej malickosti, uvedomit si, ze sice zije dost kratko tu na Zemi, ale nech to predsa stoji zato. Mysliet, ze ked zapadne slnko, tak coskoro aj vyjde resp. po placi byva smiech. Budme stastni, ze sme zdravi, ze sa na nas usmeje denne min. jeden clovek, ze mame kde byvat, ze sa stale mame komu vykecat, a ze aj ked si myslime, ze sme sami, tak nie sme
presne hej, stastie..to je nieco ako okamihy...mozno na ktore sa neda zabudnut..mozno tier najkrajsie v tvojom zivote..a preto si o treba vazit...a snazit sa o nieco nove kazdy den...ved predsa kazde rano nieco pekne zacina..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mam kde byvat, mam kamaratov i ked nie som s nimi casto, mam co jest. mam oblecenie. pocitac, internet. kablovku, televizor xc splachvoanie vanu vodu. Som najstastnejsi clovek iba ked si dam otazku vstahov tak som nestastny . .... takze ktovie ako to bolo brate.
kedze to je v zmysle zivota, tak by som sa opytal co charakterizujes ako stastie? Ono stastie co je zistis az v tedy ked to stratis (dom|
Nechaj veci volne plynut, z casu na cas dacomu dopomoz k dokonalost a stastie pride samo aj s uspechom.