mňa najskôr asi hudba..improvizácia v skúšobni...keď nám klape a znie to dobre..hlavne ak sa to páči aj iným ľuďom....spravilo by ma šťastným aj to, že by som našiel niekoho komu by na mne záležalo ale to sa mi nejako nedarí
toľký ľudia nespia??? Mňa šťastným urobí všeličo..niekedy aj prechádzka vonku s kamarátkou, ale hlavne môj priateľ...keď s ním volám, keď si s ním píšem ale hlavne keď som s ním!!!
Taktiež budem prevelice šťastná keď ma vezmú na výšku do Nitry..
mňa spraví šťastnou hlavne ten fakt že som šťastná, sú také momenty kedy ma nič neťaží na nič si nespomeniem, nemám z ničoho výčitky, nie je nič na čo by som sa netešila a nemám takú tú hnusnú hrču v hrdle... vtedy viem že som šťastná...
občas stačí to, keď je vonku pekne. alebo keď som počas leta večer vonku a dýcham ten nočný vzduch. hojdám sa na hojdačke. alebo ak som v správnej spoločnosti ľudí. alebo ak sa na festivale cítim byť slobodný a nevnímam problémy. a milión iných malých aj veľkých vecí, pri ktorých si odrazu poviem: "ale mi je dobre"
Úprimne, tiež by som to rád vedel. Totiž, som zrejme chybný kus vo výrobe, ale ja sa nedokážem tešiť z vecí a už vôbec nikdy sa mi nestalo, že by som ráno vstal a mal dobrú náladu/bol šťastný len tak spontánne. Vidím, že ľudia vôkol mňa to dokážu a sú skutočne šťastný (aspoň to tak pôsobí, hoci predpokladám, že u viacerých z nich je to len akási nutná pretvárka). Najbližšie k niečomu ako byť šťastný v mojom prípade (hoci to bude znieť pateticky) je hudba. Pustím si hudbu do hlavy a som v inej dimenzii. Ale celkovo si myslím, že skutočne šťastný by som bol, pokiaľ by som si našiel životný smer.
Hoci moja kritická myseľ sa pýta: Existuje vôbec niečo ako šťastie? Ak áno, prečo jestvuje a ako zaniká.
Čo ma spraví šťastnou ? Ja už šťastná som, veď mám všetko čo chcem mám priateľov, na ktorých sa môžem spoľahnúť kedykoľvek a môžem im dôverovať, mám úžastných rodičov, hoc niekedy by som ich najradšej... och...mám domáceho miláčika, ktorý mi stále zlepší náladu už asi chýba len chlap nejaký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Taktiež budem prevelice šťastná keď ma vezmú na výšku do Nitry..
mna robi stastnym ked som s priatelkou.. a ked mi pride mail od banky, ktory sa nezacina na Debet, ale Kredit
Hoci moja kritická myseľ sa pýta: Existuje vôbec niečo ako šťastie? Ak áno, prečo jestvuje a ako zaniká.