Prečo kurva niekto má všetko na čo si spomenie - peniaze, zdravie, lásku bla bla bla, plní si svoje sny, a iný zas má riť holú ? inému sa nesplní ani to naj naj najmenej čo nestojí ani napr. peniaze...?
jezis tieto srdcervuce statusy by som mazal do radu. ne len ze tym vies skazit naladu ostatnym ale este si aj egoisticka a myslis len na seba a svoje pochabe zaujmy a potreby
"inému sa nesplní ani to naj naj najmenej čo nestojí ani napr. peniaze...?" - to vyznieva ako keby to naj naj najviac bolo možné kúpiť za peniaze
najbohatší nie je ten čo má najviac ale ten čo mu najmenej chýba.
nikto nemá všetko tak nešpekuluj nad nespravodlivosťou tohto sveta ale nauč sa tešiť z toho čo máš......ak si nevieš vážiť to čo máš tak si viac ani nezaslúžiš....
všetko sú to okolnosti ktoré nám vpisujú to čo máme zažiť v budúcnosti a akým spôsobom ... žial takto to funguje aby bola zachovaná rovnováha pretože to aké systémy sme si vybudovali je našou prirodzenosťou a prirodzenosťou vesmíru ... to že nemám bohatých rodičov a všetko mi nepadá rovno do úst je síce nespravodlivé z hladiska že takéto deti sa rodia, no treba si položiť hlavné otázky, čo nám dokáže dať takýto život a skúsenosti a ako s tým môžeme naložiť ... čo môžeme urobiť pre to aby sme sa priblížili tomu čo chceme ...
to je akoby si sa spytal, preco je slnnko vacsie nez mesiac. no niekto sa do tej hnusnej chudobnej afriky narodit musi a aj do rodiny bohaca sa niekto narodit musi. ani ja som si nevybrala, ze som sa narodila tam kde som, kym sem prideme, maju nad nami moc nasi rodicia...a aj potom. kto sa stazuje na to, co nie je fer by sa mal spamatat.
a ako vieš, že ten, čo má peniaze, "lásku", hento, tamto, tak že práve ten je šťastný a má ako hovoríš "všetko" ?
a ako vieš, že ten, čo nemá peniaze, "lásku", hento, tamto, tak že práve ten nie je šťastný a nemá ako hovoríš "všetko" ?
lebo ten co ma tie peniaze si ich bud nakradol alebo zarobil, tak ci onak nesedel na riti a daco riskoval, vsetko ostatne je iba o svedomi.
zdravie je vec genetiky a zivotneho stylu, to proste nedas len tak za sustave.
Lasku moze mat kazdy. Vsetko je to o nas. Spravny vyber, rovnocenna osoba a rovnake myslenie. Kebyze moja priatelka zaklada taketo sialene fora, asi ju sialene opustim.
Pretoze zivot je nespravodlivy. Pretoze sme v kapitalizme a v mode su ostre lakte a nie kazdy sa stihol aklimatizovat. Pretoze za peniaze sa dnes da kupit aj zdravie, laska (ci "laska", takym je to aj tak jedno) a pre niekoho teda i stastie. Ale nic si z toho nerob. Nic nie je stratene. Neuveris, ale zivot nie je ciernobiely. Nic idealne neexistuje. A stasie je relativne. A laska...? Ta aj tak v tom idealnom zmysle neexistuje tiez. Su len ludia, s ktorymi dokazes alebo nedokazes byt. Tak nestracaj nadej a hladaj to a toho, v com a s kym sa citis najlepsie
karma z minulých životov možno.... neviem si inak predstaviť lebo fakt niekto tvrdo pracuje aby dosiahol málo a iný ma proste len šťastie... že prečo je to tak netuším.... ale budiš.
@alex458 suhlasim si mudra ja mam 21r mam vsetko aj moju prvu lasku a 11feb mam svadbu a prim ked som mal 12tak ma vysmievali sikanovali robili si zomna srandy a teraz mam vsetko treba bojovat nie vzdat sa vzdy je sanca treba rozmislat potom ide lachko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
najbohatší nie je ten čo má najviac ale ten čo mu najmenej chýba.
nikto nemá všetko tak nešpekuluj nad nespravodlivosťou tohto sveta ale nauč sa tešiť z toho čo máš......ak si nevieš vážiť to čo máš tak si viac ani nezaslúžiš....
a ako vieš, že ten, čo nemá peniaze, "lásku", hento, tamto, tak že práve ten nie je šťastný a nemá ako hovoríš "všetko" ?
zdravie je vec genetiky a zivotneho stylu, to proste nedas len tak za sustave.
Lasku moze mat kazdy. Vsetko je to o nas. Spravny vyber, rovnocenna osoba a rovnake myslenie. Kebyze moja priatelka zaklada taketo sialene fora, asi ju sialene opustim.
máš rozum, ruky..nohy môžeš sa učiť - robiť a byť lepší ako x ďalších ľudí, netreba sa na nich pozerať