Zaujimalo by ma prečo vždy v amerických filmoch na konci všetci tlieskaju.Važne asi ste si toho nevšimli ale je to divne!A inak neviete nahodou kolko je hodin v Los Angeles?diki:d
neviem otvor si mapu sveta na poslednej strane a na zapad idu hodiny vzdy menej tam si pozri kolko tam je hodin kolko je v tvojom a potom si to odpocitaj z casu aky je teraz lahucke no lebo im to ten reziser prikazal....blba amerikizacia co uz...
Ale tak k frflavej téme, ten potlesk samozrejme musí začať tým ako jeden osvietený jedinec trikrát pomaly tleskne a potom sa všetci so zábleskom v očiach pridajú ...
skorej si nevšímam že na konci ale v sitcomoch sa stale smeju alebo tlieskaju po každom vtipe. ale niekedy oneskorene ja už po 2 minutovom zachvate smiechu a oni sa ešte len ozvu
To vidíš v každom božiom filme od americkej produkcie veľa krvy smrti a potom nastáva víťazny koniec ke´d sa všetci raduju ako tých hajzlov čo im kradlí kukuricu povraždili....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na druhú: » www.presnycas.cz/hledani/mesto-1...
Filmy, v ktorých netlieskajú?
@10
To si ich musela vidieť dosť málo
Ale súhlasím, že sú tou vlajkou prílišne pošahaní a ja sa im v tom teda riadne čudujem ... Ale dobrí tvorcovia takéto veci nemusia riešiť