no ja som myslela tak všeobecne. Ako sa tam Vam tam páči a či by ste tam išli znovu. Ja teraz maturujem a dala som si prihlášku na štátnu aj na súkromnú školu. A ako to zvládate s peniazmi?
Tato tema celkom zaujima aj mna. Moj osobny nazor je ten, ze sukromne skoly su v podstate rovnaku zle, ako tie verejne Cest vynimkam na oboch stranach. Osobne mam skusenosti iba s verejnymi VS, ale rad by som si v buducnosti vyskusal aj nejaku verejnu.
aj chodim an sukromnu...mozem povedat ze je to lepsie ako na statnej a nehovorim o profesoroch...no ziaci su a budu vsade rovnaki a oni to hlavne kazia...ale ako ktore..napr. sukromna mer. je jedna z najlepsich aj co sa tyka vybavenosti,ziakov,vedomosti,profesorov,pristupu a hlavne skolskych planov a organizacii...proste super..maju to zaco aj platia...no to je len jedina sukromna skola v ba na urovni....keby sa nechceli ludia nabalit tak by to tak bolo vsade..zatial skoda..lebo aj ked mam lepsie podmienky ako na statnej tak to stale nie je to za co platim nemale peniaze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
prvy rocnik to bolo super
ale teraz ako... sracky same
som zhrozeny za co ako platim, na statnej by sa o nas postarali urcite lepsie
Alebo ako je to s kvalitou štúdia?
Ja som si dala konkrétne všm do TN.