Prosím vás, je tu niekto kto by mi mohol pomôcť ohľadom štátnic z angličtiny? Teda konkrétne či sa mi to oplatí robiť, či mi to pomôže a tak.. či nie sú lepšie tie medzinárodné certifikáty..
ide teda konkrétne o štátnice z angliny, C1..
ďakujem
certifikaty jednoznačne. štátnicu zbúcha každý dnes. podľa toho samozrejme, či plánuješ znalosť jazyka využívať naplno v zamestnaní. ale certifikáááááááát proste.
Ono je pekné to mať. No ak sa napr. hlásiš na VŠ v zahraničí, asi by som skôr dal prednosť inému certifikátu. Ak to je kvôli práci, tak by som sa zase napr. vykašľal na to a po anglicky sa proste naučil (budeš to potrebovať). Ak kvôli niečomu inému (napr. viazaná živnosť), tak proste splniť podmienky, ktoré sú treba.
ja chcem si urobit teraz na jar FCE , kto bol? nejake rady? Je to sice B2 level, ale nestudujem anglictinu, ani nechcem pracovat ako prekladatel a pod. Len si to proste chcem urobit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ono je pekné to mať. No ak sa napr. hlásiš na VŠ v zahraničí, asi by som skôr dal prednosť inému certifikátu. Ak to je kvôli práci, tak by som sa zase napr. vykašľal na to a po anglicky sa proste naučil (budeš to potrebovať). Ak kvôli niečomu inému (napr. viazaná živnosť), tak proste splniť podmienky, ktoré sú treba.