Koľko ste sa učili na štátnice? Mali ste ten problém že ste sa proste nevedeli dokopať a potom ste zistili že máte už len 10 dní na učenie ale aj tak proste si nedokážete nad to sadnúť?
ucila som sa 3 mesiace a z dvoch z troch predmetov som si vytiahla co som si nemohla zapamatat a neverim nikomu, kto tvrdi, ze sa naucil za tyzden 150 otazok a mal same Acka
bolo to pre mňa úplne hrozné, asi mesiac som sa učila, ale veľa som tomu nedala, lebo som sa nedokázala sústrediť a už som mala pocit, že každé ďalšie čítanie poznámok spôsobovalo vymazanie starších vedomostí a fakt som rada, že to mám za sebou
jj mala momentálne..ja som sa učila asi dokopy 11 dní na riadenie dodávateľských systémov, kvantitatívne metódy v rozhodovaní a reverznú logistiku a už teraz mi je absolútne nagrc lebo sú také otázky čo nula bodov u mňa lebo sa to proste neviem naučiť tak ukrutná hovadina to je. a dneska a zajtra "opakujem" a potom sa uvidí čo bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Na statnicu z obchodneho prava 5dni.
Na obcianske pravo asi 10 dni a na trestne 7dni som flakac!
Nejak mi to nesedí k tvojmu veku
co uz, medicina...