Naša známa má problém s neprijemnými susedmi. Pravidelne majú party celú noc pri čom počúvajú nahlas hudbu, vykrikujú, búchajú atď. Včera (z piatku na sobotu) privolala na nich policajtov pri čom sa policajti zachovali trochu zvláštne.
Známa počula rozhovor policajtov so susedmi. Hneď prvá vec, ktorú policajti riešili so susedmi bolo to, že kto ich privolal. Urobili policajti chybu keď susedom oznámili že ich privolala naša známa?
Pokiaľ viem, nie je nikde v zákone ukotvené, že policajt nesmie vyzradiť takúto informáciu. Aj keď samozrejme, ako inteligentný človek by to urobiť nemal. tak či onak, keď to bolo po 22hod. tvoja známa mala právo hliadku zavolať a upozorniť príslušné zložky. A to, že jej niečo urobia, toho sa neboj ale bráňte sa. Väčšina ľudí skúša, čo človek znesie a ako si nechá srať na hlavu. Keď sú nepríjemní oni, musíte byť aj vy. najlepšia obrana je útok
@3 tiež nepoznám presné postupy, ale zdá sa mi to ako blbosť, že mali len povedať, že niekto im oznámil rušenie nočného pokoja, a nie konkrétne mená hovoriť.
To mi pripomína seba. Tým, že mám problém s asertivitou, tak zvyknem označiť toho, komu niečo vadí, aby to nebolo na mňa. Nemal by som to robiť a mal by som sa to odnaucit
zrejme ide o cigáňov, asi som uhádol...nechcem pritom uraziť ich komunitu, ale nájdu sa taký, čo sa nevedia spratať do kože a nerešpektujú nočný kľud...
možná sa aj mýlim a ide o bielych susedov, no...
a ta tvoja známa nemá guráž, aby im zatrieskala na dvere až držia huby a vypňu ten kravál!?...
poliši sa volajú ku vraždám, zlodejinám a páchaniu trestnej činnosti, toto je priestupok...
treba ich nahlásiť na mestský úrad, dostaňu pokutu ak budú v tom pokračovať...
ináč sa tomu nečudujem, aký su dnes ľudia netolerantní, cynickí a grobiansky sprostý k svojim susedom...
možná ide o krehkú ženu a sa boji, preto volila polišov, v tom prípade toho chuja čo povedal, kto ich volal by som nakopal do hlavy, zámerne rozducháva nevraživosť medzi susedmi...aj tu jasne vidno odchovancov kalinovskej gardy a jej IQ....
su to podnajomnici v tom byte alebo majitelia bytu? policajti moc nezmozu, toto je tema vecne omielana. ak to neprestane tak daj podnet na miestny urad kde toto maju riesit. ale ci to realne pomoze ti nerucim. ak tam byvaju podnajomnici tak kontaktovat majitela bytu aby ich vyhodil. ja som mal toto iste pred rokom a stazoval som sa na nich, majitel ich vyhodil a teraz je klud. drzim palce pri rieseni
Neviem ale tiez by ma to zaujimalo pretoze sa mi stalo to iste, ked som na suseda volala policajtov, tak mu tiez povedali moje meno. I ked sused mi nic nespravil len sa mi odvtedy nezdravi, co ma samozrejme neprekvapuje.
Jednoducho mám problém sa sťažovať niekomu v tom, ze by sa potom na mňa za to nahneval. Preto som rád, keď to mozem hodiť na niekoho, že to on si dovolil niečo také tvrdiť a nebude zle na mňa.
Áno nemali to podľa mňa policajti prezrádzať, ale tak tvoja známa sa nemá čo obávať. Konala vrámci svojho práva. Neznášam netolerantných ľudí, čo si myslia, že si môžu robiť hluk ako sa im zapáči, akoby tam boli len oni sami. Aj v škole keď niekto výrazne vyrušuje ma ide roztrhnúť z toho. Cez písomku obzvlášť. Kamarátka nekamarátka poviem nahlas nech je ticho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
možná sa aj mýlim a ide o bielych susedov, no...
a ta tvoja známa nemá guráž, aby im zatrieskala na dvere až držia huby a vypňu ten kravál!?...
poliši sa volajú ku vraždám, zlodejinám a páchaniu trestnej činnosti, toto je priestupok...
treba ich nahlásiť na mestský úrad, dostaňu pokutu ak budú v tom pokračovať...
ináč sa tomu nečudujem, aký su dnes ľudia netolerantní, cynickí a grobiansky sprostý k svojim susedom...
možná ide o krehkú ženu a sa boji, preto volila polišov, v tom prípade toho chuja čo povedal, kto ich volal by som nakopal do hlavy, zámerne rozducháva nevraživosť medzi susedmi...aj tu jasne vidno odchovancov kalinovskej gardy a jej IQ....