nestava sa mi to. nepamatam si kedy som sa naposledy brutalne pohadal a ked sa to stalo, predpokladam, ze som si z toho nieco robil, hoci som mozno aj vedel, ze sa to da do poriadku. rad sa ospravedlnujem za urobene chyby, aj ked sa dotycny uz nehneva...pre poriadok a pokojne svedomie to mam rad.
ani nie ...mna trapi aj to ze hoci sa s nikym nepohadam ale napr ze stretnem toho cloveka a npozdravime sa..uz vtedy mam taky cudny pocit ..ze co ked si bude potom mysliet ze sa hnevam alebo co
no ako kedy..niekedy ma to drží týždeň, niekedy dva, občas sa stane, že je to už nafurt...ale väčšinou do druhého dňa zabudnem príčinu hádky a zase fungujem s Človekom normálne
kedze niektore hadky nikam nevedu ako napr v mojej rodine a jednej kamaratke co je aj sesternica ( takze tiez rodina ) sa tak pohadame ze dva dni sa nebavime a potom je dusno a potom sa tvarime ze je vsetko v pohode.. ale nie je... pametame si obidve strany...
no stava sa mi ze sa s niekym pohadam ale praveze vacsinou ja som ta ktora nechce zabudnut na to a sa tvarit ze sa nic nestalo, to neznasam,ja rada si vsetko vydiskutujem, nemusim mat pravdu ved ja len chcem zistit ze co a ako bo ked sa to takto necha tak sa to znova zopakuje o par tyzdnov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov