Dvakrát sa mi to stalo, ale len vtedy ak som hneď po prebudení išla spať...že som sa nestihla ani zorientovať a už som spala...ale inak nie, nestáva sa mi to
mne sa stava ze sa uprostred sna zobudim a vravim si sakra, ale ja chcem vediet ako sa to skonci! tak zaspim a sen pokracuje napriklad dneska to bolo velmi napinave, sla som platit pri pokladni, ale zabudla som kupit salat, mala som uz len par minut, nevedela som sa rozhodnut, ci ist, ci neist a potom som sa zobudila...mala som strasnu chut na ten salat, tak som si povedala, ze pojdem zaspala som, sla som vo sne kupit salat a v klude som sa o jedenastej zobudila
skor take, ze sa mi sniva to iste,alebo to iste a kusok zmenene, alebo v tom istom prostredi...proste take deja vu vo sne, urcite sa mi to snivalo,ale davno a kusok inak.
stalo sa mi to uz viac krat, sranda je ked mate v sne deja-vu...to sa mi stalo nedavno, hlavne je to zaujimave ked si uvedomite ze to je sen a sklzne to do lucidity...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov