uvedomili ste si niekedy ze vlastne nikoho nemate a ste celkom sami? a co vtedy robite?viem ze clovek nikdy nie je sam, ale moze sa tak obcas citit...tak co vtedy?
noo neže by som bola sama...to nie...ale proste,keď sa s niekym pohádam,tak to potom ľutujem a cítim sa strašne a mam depku...to je niečko podobné heh...tak vtedy hmhmhmmm...asiii buď sa idem niekde vykecať...alebo píšem blogy a do denníka a tak...hehhe
obcas mam take stavy ale trvaju len par dni a potom to prejde a co robim sedim za PC a klikam, hram sa s Photoshopm, pisem, robim daku stranku...ci citam ...
ale mne to nepride ako smutne ani sa samoty neobavam, ja som si na samotu taktiez zvykol,vlastne som samotar odjakziva a mam samotu vcelku rad,(ja vim som divny ale to ja som divny odjakziva takze tez stym nemam problem )
ja aj ked som s priatelma, s rodinou ja mam pocit ze nie je mozne ma chapat uplne, sucitit a pod. aj ked mam uzasnych priatelov, proste vnimam to tak, ale rozhodne to nevnimam ako nieco negativne ale nieco samozrejme normalne da sa povedat ze aj pozitivne
ja som sama vascinu svojho casu...boze ked si to porovnam pred rokom sme boli stale vonku s kamosmi...no ale co,casy sa menia a oni uz maju ine zaujmy ako ja
ja som občas rád sám.....a keď ete začne pršať aach romantikaa sadnem si ku oknu, pijem čajík možno píšem báseň alebo čítam niečo zaujímavé a keď neprší, tak sedím pred kompom alebo kukám dobrý horor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
som sama...celý život sama! a ty tiež! všetci...ja momentálne ešte aj nesiem na hlave niekoľko kíl exkrementov, čo sa na mňa mnohí vysrali toto leto
čo vtedy? nič, problém je, keď ti tvoj svet vlastný nevystačí na zaplnenie času väčšej osamelosti a zaváži, aká si nátura...
ale mne to nepride ako smutne ani sa samoty neobavam, ja som si na samotu taktiez zvykol,vlastne som samotar odjakziva a mam samotu vcelku rad,(ja vim som divny ale to ja som divny odjakziva takze tez stym nemam problem )
ja aj ked som s priatelma, s rodinou ja mam pocit ze nie je mozne ma chapat uplne, sucitit a pod. aj ked mam uzasnych priatelov, proste vnimam to tak, ale rozhodne to nevnimam ako nieco negativne ale nieco samozrejme normalne da sa povedat ze aj pozitivne