kedysi som mal stastie a kupil si notebook za prve vitazne tikety, odvtedy vsak nevysiel ani jeden tiket (a to su uz roky rokuce), vsetko o chlp. ak by mal niekto na tom zarabat, musi mat kapital a vsadzat vzdy na jeden max. dva zapasy s vysokou sumou, inak to nema vyznam. a ja do toho rizika by som urcite nesiel.
pište tuludia čo davate denne tipy zapasov budeme okolo toho sa radiť. ja tipujem už 30 a da sa zarobiť na tom kolko zvas to maako zarobkovu činosť a nič viac .popište tu.
Tak, tipujem už asi 3 roky , v poslednom roku si tým však zarábam, a sú týždne keď zarobím za týždeň viac ako mama za celý mesiac... avšak karta sa môže veľmi rýchlo obrátiť, tak keď sa mi príliš darí tak si dám na týždeň pokoj aby ma to nevcuclo , a potom idem zase 2 týždne každé 2 dni tiket...
3x sa mi podarilo vyhrat behom týždna zo 100 € vkladu 3000-4500 € ...niečo som vybral a zvyšok prehral lebo som bol chamtivý ...mám parádnu taktiku,ktorá mi vždy funguje,kým mam disciplinu,inak padnem jak beznohý z vozíčka
kto nie je v zisku nech netipuje...ja si viem zarobiť a preto mi nerobí problém podať takúto vec » www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/...
ale raz darmo, človek, ktorý len prehráva si bude stále mlieť svoje kokotiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mal bi si v tom pokračovať! naozaj to je vínosné!
ale raz darmo, človek, ktorý len prehráva si bude stále mlieť svoje kokotiny