a to že chceš byť IN a nemať FB je detinské ...a vyhovárať sa naňho že kazí niečo tak nieje jeho chyba ale chyba užívatela za všetko si môžeš sám keď to spôsobíš ....
nevidim jediny dovod preco by som mal lobovat proti facebooku.. som tam uz 5 rokov, ked vacsina z dnesnych facebook sopliakov poriadne ani pocitac nemala a urcite nejdem odchadzat len preto, ze niekto je nevybureny a jebe mu to tam na hlavu...
Nedoverujem mu, preto o pravosti vsetkych uvedenych udajov mozeme v mojom pripade len pramalo debatovat . Ale nemam proti tomu nic az take uz teraz.. kym nie som terorista, azda mi neublizi ani americka stranka (a teraz sa dobre oje..klamem, ak som si zmylila krajinu ..
Hmm, neviem. Mám účet na fejsbúku, je to užitočné, lebo tam mám priateľov z rôznych kútoch Slovenska či Česka,.. Predtým niektorí používali icq, iní azet, skype, gmail chat, atď... Ak som niečo potrebovala, musela som dumať, ktorý kamoš čo používa - hlavne pri starších, mladí mali všetko. A takto je to veľmi pohodlné, sú tu všetci, keď niečo potrebujem, napíšem..
Ale žeby som za ním trávila celý deň, to povedať nemôžem.
Keď potrebujem zavolať nejaký počet ľudí na akciu, tak vytvorím udalosť... Keď sa potrebujem s niekoľkými ľuďmi na niečom dohodnúť, pošlem hromadnú správu... Je to užitočné a oveľa lacnejšie ako niekomu telefonovať, okrem toho mi tam nepíše milión úchylakov... Fotky, nástenku a všetko mám len pre priateľov (dávať si veci pre priateľov priateľov je hlúposť, lebo s každým z KE mám minimálne jedného priateľa a priateľov mám len nejakých 50 kusov (prečo si dávať do kontaktov každého koho som videla raz v živote?
To že sú ľudia, čo si pridajú každého na FB, to je v ľuďoch... Rovnako je v nich že sa fotia polonahí a dávajú to na net... A aj to, že každú myšlienku hodia do statusu.. Všetko je v ľuďoch, ani pokec nebol zlý, len sa tam rozrástla dosť veľká skupina úchylakov a pedofilov, keďže aj tam sú dievčatká ktoré im s radosťou poskytnú to čo chcú
@ladyfox to upresnila dost, ano - je tam kopec ludi ktori su k dispozicii, ale jedna dolezite vec, na ktoru netreba zabudnut: ako sa len ten chat na tom fb JEBE!!!
na facebook by som ani len nechodila, keby nepotrebujem vedeť kedy je hokey, lebo mi vždy kamoš pomaly na 2 týždne posiela pozvánky... a okrem toho tam mám kamarátov z iných krajín...
nie som anti a ani to extra neobľubujem... kedysi som viac fejsbúkovala napr. aj vyjadrovala myšlienky v statuse ale zistila som sama že je to hlúposť a zbytočnosť(som z toho asi vyrástla)... chodím tam už len keď treba niečo dohodnúť, pozriem udalosti, kedy budú koncerty v mojich obľúbených kluboch, alebo keď mám jednoducho náladu si popísať s priateľmi, ak to nejde naživo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Je to fajn na dorozumievanie sa. Prečo sa tváriť že nie. Keď niečo človek potrebuje, fb je najlacnejšie a najrýchlejšie riešenie. Toť VŠETKO.
a to že chceš byť IN a nemať FB je detinské ...a vyhovárať sa naňho že kazí niečo tak nieje jeho chyba ale chyba užívatela za všetko si môžeš sám keď to spôsobíš ....
Ze na na g+ pojdu normalni ludia a retardi ostanu na fb.
Ale žeby som za ním trávila celý deň, to povedať nemôžem.
Nemám tma žiadne osobnejsie údaje , nepíšem tma nič čo encem aby tma bolo ..
To že sú ľudia, čo si pridajú každého na FB, to je v ľuďoch... Rovnako je v nich že sa fotia polonahí a dávajú to na net... A aj to, že každú myšlienku hodia do statusu.. Všetko je v ľuďoch, ani pokec nebol zlý, len sa tam rozrástla dosť veľká skupina úchylakov a pedofilov, keďže aj tam sú dievčatká ktoré im s radosťou poskytnú to čo chcú