Totiž, dnes jeden chlapec na mňa vybehol, že usúdil po troch minútach, že som inteligentná.. /šikovnýý, no nedbám / .. a tak, myslíš si že si inteligentný/á? zahrajme sa na múdrych
Ale to bude tou fotografickou pamäťou, všeobecným prehľadom, schopnosťou vidieť súvislosti, zasväteným argumentovaním, oslnivým vyjadrovaním a charizmatickým vystupovaním.
@cabicabi , kdeže, postačí zaslať životopis, dvesto najhlavnejších dôvodov, prečo Nárazuvzdornú obdivuješ a uctievaš, a lyrizovaný hrdinský epos stredného rozsahu.
@Narazuvzdornaa a dokedy to treba??..lebo zatiaľ mám tých dovodov len 83..a ten epos napíšem zajtra ráno cestou v autobuse asi, 14 minút mi na to postačí určite..
Ak máte 18 a viac bodov, máte veľkú šancu uspieť na oficiálnom IQ Teste Mensa Slovensko.
lenže
Členský príspevok na rok 2009 je stanovený vo výške € 20,-
za čo? za to že väčšina ľudí ten test nespraví až tak "dobre"? všetokten humbuk okolo inteligencie skončí na nejakom členskom príspevku do tohto "elitného" klubu.
@cabicabi , do kedy chceš, ale maj na mysli poradovníky, administratívu, výberové konania..zvolené básnické prostriedky a usporiadanie dôvodov.
Lebo ozaj nemám rada, keď niekto napíše ,,Nárazuvzdorná je klenotom BIRDZu" až po ,,Nárazuvzdorná výrazne predčuje všetkých ostatných inteligentných, vtipných, neodolateľných a obdivuhodných ľudí, ktorí sa v jej tieni javia celkom bezvýznamní a nehodní inhalovať prach z jej topánok.".
cim je clovek inteligentnejsi tym skor sa z toho zblazni....myslim si ze som inteligentna ale obcas by som bola radsej primitivka, lebo taki ludia su stastnejsi
....keď si dáš urobiť ten oficiálny test, tak si akurát zistíš výšku svojho IQ, ale či už chceš patriť do toho "elitného" klubu, alebo nie je na tebe....
Samozrejme, že som inteligentná. Chvíľku pred prečítaním tejto diskusie som logickou úvahou vyvodila, že by sa mi zišlo umyť vlasy, oholiť nohy a ísť sa napiť, lebo sa mi točí hlava zo začínajúcej dehydratácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ale nie, nemyslím si o sebe, že som inteligentný. určite nie.
Ale to bude tou fotografickou pamäťou, všeobecným prehľadom, schopnosťou vidieť súvislosti, zasväteným argumentovaním, oslnivým vyjadrovaním a charizmatickým vystupovaním.
To len tak, potrpím si na to
Chceš formulár žiadosti o prijatie do oficiálnej organizácie uctievačov?
Tak ako najsilnejsi vietor nepohne pevnou skalou, tak ani ohovarka, ani chvala nepohne mudrym clovekom.
Páčia sa mi ľudia, ktorí citujú Siddhárthové výroky a ani nevedia správne napísať jeho prezývku...
tu...inteligenti
btw slovo budha (s jednym d) sa v slovencine normalne pouziva (od toho aj odvodeny budhizmus, a nie buddhizmus)
» slovnikcudzichslov.eu/slovo/Siddhárt... (tak isto je to aj v kniznom vydani z roku 2006)
tentokrat ti to nevyslo
Dosiahnuty počet bodov: 23
Ak máte 18 a viac bodov, máte veľkú šancu uspieť na oficiálnom IQ Teste Mensa Slovensko.
lenže
Členský príspevok na rok 2009 je stanovený vo výške € 20,-
za čo? za to že väčšina ľudí ten test nespraví až tak "dobre"? všetokten humbuk okolo inteligencie skončí na nejakom členskom príspevku do tohto "elitného" klubu.
Lebo ozaj nemám rada, keď niekto napíše ,,Nárazuvzdorná je klenotom BIRDZu" až po ,,Nárazuvzdorná výrazne predčuje všetkých ostatných inteligentných, vtipných, neodolateľných a obdivuhodných ľudí, ktorí sa v jej tieni javia celkom bezvýznamní a nehodní inhalovať prach z jej topánok.".
I ked viem, ze inteligencia nema so skolskymi vedomostiami vela spolocneho.
A inak je to docela zaludna otazka . Kazdy je inteligentny - len je dolezite, na kolko cisel.
....keď si dáš urobiť ten oficiálny test, tak si akurát zistíš výšku svojho IQ, ale či už chceš patriť do toho "elitného" klubu, alebo nie je na tebe....
Etymologicky správnejšie je rozhodne buddhizmus, zatiaľ som nečítal jedinú knihu, kde by to bolo s jedným d. Ty vari áno?
PS: mas na mysli NEUVEDOMÍ?
» www.google.sk/search?hl=en&am...
A mimochodom preco taky rozruch okolo jedneho pismena?
» www.testiq.sk/lib/iq-image/te...
kašlite na to, neviem ani obrázok pridať na fórum. Ten test hore je hovadina!