raz na slizoch na samostatnom koncerte v PKO sa zacali mlatit.. lebo v pogu jeden nechtiac trafil frajerku toho druheho.. ked som prisiel domov, mal som krvavu ruku od krvi toho jedneho bitkara..
ja sa len smejem na takych veciach ako pise @kolini , proste idem na koncert, kde bude pogo/mosh tak tam neberiem zensku do kotla, alebo radsej tam zensku neberiem vobec ( pokial nema rad kontaktnu zalezitost, akou pogo/mosh je ) takze je to dost neobjektivne takato bitka..
nam sa stalo na machine head, ze som kamosa "odvalil" az do dalsieho radu a tam frajerke typka za nou vylial pivo a ona spadla na zem, typek nam tam zacal rozpravat vselico, tak sme ho ignorovali a bavili sa dalej, kamos ma naschval sotil a znovu do nich.. holka odsotila svojho frajera a isla s nami do poga D
pamatam si daku bitku a robila som asi to ze som sa dala do pozicie aby ma nikto netrafil ale udrzala som si miesto ked sa odtial ludia pratali prec ja sa hadat nepotrebujem pokial netrafia mna tak mi je srdecne jedno co si robia
no to je fakt, ale v dnesnej dobe sa poguje niekedy prehnane.. proste ked je niekto s frajerkou na boku alebo vpredu pod podiom a niekto stale sa do nich hadze, tak ked mu niekto povie aby isiel kusok inam a jemu to je jedno.. uz je rec o intolerancii.. a preto to naserie a vznikaju zbytocne konflikty
už sa mi párkrát stalo, že sa mi na koncerte začali tĺcť, riešila som to tak, že som medzi nich najprv strašne nasratá skočila, vrešťala na nich a keď neprestali, išla som za sbskárom a nechala ich obidvoch vyraziť von, s čistým svedomím. prišli na koncert, nie tĺcť sa, tak nech sa nechovajú jak zvieratká, keďže boli na mojej akcii, zodpovednosť za prípadné zranenia by som niesla ja.
@kolini prehnane pogovanie, proste ak ti to vsetko vadi, tak chod daleko od podia a tam kde je kotol.. nechapem tych ludi, ktori sa nadrbu dopredu, kde ideme moshovat a tam je to fakt peklo, ze vychadzame s krvavymi ksichtami a tam ti ide niekto rozpravat, ze mu to vadi..ako fakt to nie je problem nas, ale ich
@transplantovana sona to preto, lebo robis len pankacske a reperske akcie
@kolini no ano, to mas pravdu.. ludia na Slovensku su jebnuti este aj z tohto po pravde dojde deathcore kapela, my moshujeme a typek nas chce odtial vyhodit so slovami, ze sa nevieme normalne bavit ( pritom typek z kapely krici nech dame mosh pit ) proste na Slovensku je to tak
@sona to uz kto sa mlati na hentakych koncertoch ?
@n0win0u ale najväčšia bitka bola asi na davovke v júni v smerre, tam boli aj fízli a zmlátili kamaráta silno. na druhý deň nevedel hrať potom poriadne.. ale to nebola moja akcia a prišli tam nejakí jebnutí náckovia žilinskí zasa vyrývať.
@n0win0u Však samozrejme! Ja som strašný fanúšik tej "nebezpečnej" atmosféry (a ak nejde o "veľký koncert", kde si poctivo vydoby/ijem svoje miesto v prvom rade, rada sa do toho kotla aj pridám!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
neboli ani v dosahu a ani som nechápal čo sa deje.
Zapájať sa do konfliktu, kde človek nevie o čo ide môže byť rovnako hlúpe ako odvážne.
Čiže moja odpoveď je nič ale ak by som vedel o čo sa jedná a mal šancu ich odtrhnúť od seba, pokúsil by som sa o to..
BTW na to sú tam tí SBS-kári
nam sa stalo na machine head, ze som kamosa "odvalil" az do dalsieho radu a tam frajerke typka za nou vylial pivo a ona spadla na zem, typek nam tam zacal rozpravat vselico, tak sme ho ignorovali a bavili sa dalej, kamos ma naschval sotil a znovu do nich.. holka odsotila svojho frajera a isla s nami do poga D
no to je fakt, ale v dnesnej dobe sa poguje niekedy prehnane.. proste ked je niekto s frajerkou na boku alebo vpredu pod podiom a niekto stale sa do nich hadze, tak ked mu niekto povie aby isiel kusok inam a jemu to je jedno.. uz je rec o intolerancii.. a preto to naserie a vznikaju zbytocne konflikty
jedna vec je pogovat a ozraty padat na zem na kapely typu Konflikt a Zona A a druha vec je chodit na mainstreamove veci ako HS, Inekafe a podobne
@transplantovana sona to preto, lebo robis len pankacske a reperske akcie
hovorim..zalezi od koncertu teda od kapely a stylu..tiez by som nesiel na hardcore/metal do kotla, kde ludia moshuju..
tu ide skor o to, ze niektori poguju s loktami hore alebo len stale niekomu "masiruju chrbat odzadu" a myslia si, ze poguju..
@sona to uz kto sa mlati na hentakych koncertoch ?
a naco to bolo dobre, ked stale len prehravate?
na "dotykanie" sa spevaka vyuzivam tieto momenty :
ty jazveciiik
ale tebe urcite sacanica nevadi
najviac sa nám mlátili vždy dedinčania na Bukovej ale.