@gothicpoetic vidíš, mne práve zopakoval, že moja práca sakuje a nikdy nič nedosiahnem. (a to nehovorím o tom, ako sa z otcovho dievčata stala kurva a feťáčka uvidíš, časom budeš mať na také reči mámvpiči myk plecami.
samozrejme, ze som, mam byt naco. Pozrem sa tu naokolo na svojich rovesnikov a buducich rovesnikov a vidim bandu sprostych, degenerovanych a nanichodnych kretenov.
..ani nie že hrdá, ale vždy som mala dobrý pocit z toho, že som sa v škole nemusela nikdy učiť žiadne nemecké slovíčka, pretože som ich už dávno ovládala. a fakt som sa ich nikdy neučila, len som pozerávala v detstve nemecké rozprávky a môj prastarý bol Nemec, tak asi som to zdedila, alebo čo
@delegatka hm.. tažká otázka či som na seba hrdá. a myslím, že aj áno, zato, že sa do že sa dokážem niekedy až veľmi obetovať a zato, že som sama dokázala 9 rokov chodiť na liečenia a pritom som žila bez veľmi blízkych priateľov, ktorých mám až teraz..
@petika nepozeraj tolko foresta moze sa ti nieco stat. Myslis, ze sa porovnavam? To bolo podla teba porovnanie? Radsej mlc nez nieco taketo nabuduce vypustis do eteru.
@hajzelodkosti ty si hrozne popudlivý uz minule som si to zacala vsimat.. ano, podla mna to bolo porovnávanie, neviem prečo inak by si spomínal degenerované sprosté deti...
ale to je fuk, ja do teba nerýpem, iba proste som si ta vsimla toš vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@svandalous tak určite za niečo.. každý má byť načo..
@bellss7 a ty si na seba za čo hrdá?
a hej som, myslim ze som aj nohych sokovala, vacsina necakala, ze budem robit to co robim a budem fungovat takym sposobom
Za to, že som sa v spisovateľskej súťaži dostala do Top30
A zato, že ešte vôbec žijem...
@scandalous prepáč.. zle som prečítala
ale to je fuk, ja do teba nerýpem, iba proste som si ta vsimla toš vše