ja nie, ale moja sesterka 9 ročná je dosť často, a minule u nas spala. A som počul že dakto rozprava z izby kde spala so sestrou tak som potichu otvoril izbu a ona v strede izby stala namesacna taky bojovy postoj a vykrikovala ze : chces na drzku chces ?
bol som raz v zivote asi ked som mal 14 rokov, prebral som sa v predsieni pred zrkadlom a zabuchol som si dvere (zvonka je gula) tak som sa nemal ako dostat naspat nikto nepocul ked som buchal na dvere tak som dal dole sklo...sranda ze bola uplna tma a v tom zrkadle som sa nevidel tusim kvoli tej tme...
@nymerio324 to je málo pravdepodobné že by si spravil niečo užitočné kamoška zaliezla pod gauč a kričala že chce gumi macíkov.. ešte nepoznám nikoho čo by spravil niečo užitočné
hej, ja sa bezne s niekym rozpravam, odidem spat do inej izby.. vacsinou hladam spendliky (teda to mi mama hovorila, ze som hladala) a raz som sa zobudila a pristihla pri tom ako hladam stupel od sampanskeho
a ked som este spala s maou v jednej izbe, tak som sa zevraj vyhodila z postele na zem a zakricala: GOOL no je toho dost... :/
Ja nie som.Ale raz sa mi stalo že som spal a zobudil ma spev.Bola to moja sestra ktorá bola námesačná.Ja som som prišiel k nej a pokúsil som sa ju zobudiť.Ale v tom momente som sa tak brutálne zľakol,keď som sa jej chytil ona začal vrešťať na plné hrdlo.V tom momente pribehol tatko.Ja som bol na smrť vystrašený sestra vrešťala.Nakoniec sa zobudila a ľahla si.Potom som asi 2 hodiny nevedel zaspať.Stalo sa to asi rok dozadu.Tvl nočný žážitok .Ešte doteraz nato spomínam
keď som bola mladšia, tak som bola bežne.....raz u babky na prázdninách som dokonca vyšla von a robila kolečka po jej dvore.....a bežne take vtipnosti...ale už dávno sa mi nič také nestalo...aspoň mi nikto o ničom nepovedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale brat áno, chodieva v noci na záchod poslepiačky a často rozpráva zo sna
a stáva sa ešte aj také, že padá z postele.
chcel by som vyskúšať, aké to je
ešte keby som aj niečo užitočné robil, ako námesačný.. to by bolo super
a možno že aj som námesačný, lebo každé ráno sa budím unavený..
a ked som este spala s maou v jednej izbe, tak som sa zevraj vyhodila z postele na zem a zakricala: GOOL no je toho dost... :/
gumi macíkov to je dobré
a ty si bola pri nej vtedy? alebo celkovo si bola pri niekom, kto bol práve vtedy námesačný?
alebo spieva do lampy, alebo kamoška sa postaví na intráku pred okno otvorí ho a začne sa fackať proste nemôžem z nich ..
a brat hocikedy rozpráva a druhý brat zas raz zakričal zo sna : ,,kakadu prihraj"
ja viem vtipná rodinka