Všetko je o ľuďoch-ako sa rozhodnú technológiu využívať. Niektorí inak ako online komunikovať nebudú, iní zas sa radšej zájdu prejsť po meste a na pivo
To je ale blbosť brať to všeobecne, je kopa ľudí, ktorí nie sú schopní komunikovať inak a tieto prístroje im umožňujú komunikovať aspoň takto. To video predpokladá určité prostredie, ktoré nie všetci majú je trocha bullshitu v ňom.
Ja napr. mám mobil ale niekedy sa mi ani nedá dovolať aj keď ho mám pri sebe. Stále mám vypnuté zvonenie. S počítačom je to už horšie. Myslím si, že až veľa za nim sedím.
" prijal by som kebyźe technológia nie je tak vyvinutá ako je teraz. Lebo teraz už ani normálne nekomunikujeme Hehe Skoro všetko čo robíme je cez nejaký prístroj."
inak povedané hovoríš - rád by som ľuďom zobral tie prostriedky využívania času, ktoré považujú za najlepšie, aby mohli využívať svoj čas tak, ako to chcem JA.
a ja sa raz hádam konečne odpojím od siete a nebudem riešiť stroskotané životy druhých ľudí a nebudem seba porovnávať s ostatnými...tak ako to všetci robíme teraz...začnite sa viac zaujímať o svoje životy, nie o životy druhých...
@asceticjunkie pretože dnes používame internet... Takže aj tí ľudia, ktorí nikdy nemali potrebu riešiť ostatných, sa k tomu skôr či neskôr dostanú. V jednoduchosti nás zaujíma politika ľudí, ktorých sme nikdy nestretli a predsa sa nás týka. Dnes by som musel žiť na malom ostrove, aby som nepočul o osudoch druhých ľudí. Pretože dnes niekto zomrie a zajtra to vie celý svet, kedysi to tak vôbec nebolo. Ale to je jedno, mysli si o tom čo chceš... ...ja to vnímam takto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak povedané hovoríš - rád by som ľuďom zobral tie prostriedky využívania času, ktoré považujú za najlepšie, aby mohli využívať svoj čas tak, ako to chcem JA.