tak pekne po poriadku
Pochytať všetkých Pokémonov - to je asi najlahsie si myslim , kedze neexistuju
Odhlásiť sa z Birdzu - to v ziadnom prpade, aj ked som tu kratko, ale to nie
Napísať oslavnú báseň o našich politikoch - to by som nezvladol, ibo v tom pripade, ze by mohlo byt kazde druhe slovo aj nadavka
Naučiť sa naspamäť piesne od Martina Kittnera - neviem kto to je, mozno je to ten, co naspieval Bobika??? je to on?
Počúvať 7 dní a 7 nocí ľudovky a dychovku - nahodou, milujem ludovky, no dychovku nie, cize dilema, ale ludovky by som bral
Radšej by som nechal vymrieť ľudstvo, než tieto hrôzy - ale ja by som ho zachranil s nejakou slecnou
@filipkvietok Martin Kittner sa preslávil na hudobnej stanici Music box svojimi preikopníckymi piesňami ako Spievajúci kaderník alebo tak volajako @Ivanka o hiphope som nechcel písať, lebo by som pravdepodobne z tejto ankety vytvoril fórum čo je zlé/dobré na hip hope a to nechcem...
jezisi ... naucit sa naspamet piesne Martina Kittnera?? ... to by som radsej predviedla synchronizovane plavanie v bazene plnom mokrych smradlavych ponoziek!! ... boze o tomto sa mi bude este snivat... ((((
no ja som rozhodne za toho kitnera pritom by som sa nenudila pocuvali ste niekto niekedy tie texty? lebo ja som mala tu cest obcas ho zachytit na musicboxe a bud som pozerala v nemom uzase s otvorenymi ustami alebo v smiechovom krci...
dychovky? jedine vzlietli vtaky
-z birdzu sa odhlasim az raz..ale i tak si myslim, ze to nestihnem a zubata pride skor..
-na pokemonov neverim, teda ich nemozem ani pochytat
-oslavnu piesen o politikoch a preco nie.. ved tak krasne slubuju a "snazia sa" len o "dobre" veci
((slova v uvodzovkach su pisane z ich pohladu a su velmi relativne, osobne s nimi nie casto suhlasim)
-ehm.. tu celebritu nepoznam, ale naucit sa nieco naspamat az taky problem nie je.. teda pokial pouziva normalne slova v piesnach..
-duchovku a ludovky znesiem i dlhsie hoc ich nevyhladavam, teda skoro ziadna obeta
-ludstvo vymriet nesmie a ked i ludstvo vymrie, viem ktorych chcem urcite aby ostali..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Pochytať všetkých Pokémonov - to je asi najlahsie si myslim , kedze neexistuju
Odhlásiť sa z Birdzu - to v ziadnom prpade, aj ked som tu kratko, ale to nie
Napísať oslavnú báseň o našich politikoch - to by som nezvladol, ibo v tom pripade, ze by mohlo byt kazde druhe slovo aj nadavka
Naučiť sa naspamäť piesne od Martina Kittnera - neviem kto to je, mozno je to ten, co naspieval Bobika??? je to on?
Počúvať 7 dní a 7 nocí ľudovky a dychovku - nahodou, milujem ludovky, no dychovku nie, cize dilema, ale ludovky by som bral
Radšej by som nechal vymrieť ľudstvo, než tieto hrôzy - ale ja by som ho zachranil s nejakou slecnou
@Ivanka o hiphope som nechcel písať, lebo by som pravdepodobne z tejto ankety vytvoril fórum čo je zlé/dobré na hip hope a to nechcem...
dychovky? jedine vzlietli vtaky
-na pokemonov neverim, teda ich nemozem ani pochytat
-oslavnu piesen o politikoch a preco nie.. ved tak krasne slubuju a "snazia sa" len o "dobre" veci
((slova v uvodzovkach su pisane z ich pohladu a su velmi relativne, osobne s nimi nie casto suhlasim)
-ehm.. tu celebritu nepoznam, ale naucit sa nieco naspamat az taky problem nie je.. teda pokial pouziva normalne slova v piesnach..
-duchovku a ludovky znesiem i dlhsie hoc ich nevyhladavam, teda skoro ziadna obeta
-ludstvo vymriet nesmie a ked i ludstvo vymrie, viem ktorych chcem urcite aby ostali..
@35 rofl k tomu nie je čo dodať