@myagonia PRO ANA znamena byt a dobrovolne sa hlasit k tomu ze si anorekticka. ako je niekdo emo tak oni to beru ako styl. a nechcu sa liecit.
PRO MIA(BELA) su zase bulimicky ktore to nemusia zase brat ako styl ale uvedomuju si ze su chore a nechcu sa liecit. maju vseliake blogi kde si rozpravaju o pocitoch a radia si ako este viac schudnut. a maju aj naramky"spolupatricnost".
@krupica Oni sa podporujú hlavne cez web, zakladajú si rôzne stránky na weboch, kde je možné mať vlastnú stránku zadarmo a tam sa delia so svojimi skúsenosťami.
Na voľných weboch je strašne množstvo stránok, takže to nie je ako kontrolovať, občas sa stane, že niekto takú stránku nahlási, prevázkovateľ tej webovej stránky ju zablokuje, ale to im nebrái k tomu, aby si založili dalšiu.
ja som úplne pro ana, nenažeriem sa ani za toho boha, tá bageta, čo som pred chvíľou natlačila bola len výplod mojej fantázie. že šunka, ementál a majonéza, no fuj!
@swen vies niektory ludia tvrdia ze emo je zivotny styl. a pre pro ana je to tiez zivotny styl nie choroba. mohla som to prirovnat aj k barbie stylu-je to proste zivotny styl. ale to by si sa asi pytal co s tym ma barbie? nie? a co ma je po emackych pravidlach?
@swen sorry neviem ake su emo pravidla. :/ neviem vzdy je nejaka blbost podla ktorej ludi urciteho stylu odsudzuju. jasne ze je! my barbie mame svoje idoly medzi celebritami, svoje farby, svoju hymnu, svoje blogy a pod.
@bunniska dakde tu som ich kdesi cital. mne je jedno ci je niekto emo,hoper, reper alebo neviem co. nech kazdy uznava a nosii styl,aki sa mu paci ....to vazne? potom musis vyzerat nadherne , kedze barbie je ta babika, nie?
zo zaciatku je t vnimane ako choroba, kym ju nezazijete...kto sa chce liecit, berie to sko chorobnu ale ten kto sa nechce liecit ten to vnima ako zivotny styl
áno iste je to choré, ale ide o to, že to aj je choroba.lenže myslím, že ľudia by sa mali zaoberať skôr tým čo vyvoláva túto chorobu.ide o silné depresie a dokonca je to nekonečná nenávisť samého seba. strata rodiča,rozvod,týranie..alebo proste pocit že nie ste dosť dobrý.to všetko môže byť príčinou. a tie blogy či stránky-pro ana, neblokujú aj kvôli dosť vysokej pravdepodobnosti samovraždy týchto chorých ľudí. pretože skôr sa zabijú sami ako vyhladujú k smrti. takže netreba odsudzovať, lebo nikdy neviete čo sa môže stať vám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Má to niečo spoločné so štíhlosťou,však?
PRO MIA(BELA) su zase bulimicky ktore to nemusia zase brat ako styl ale uvedomuju si ze su chore a nechcu sa liecit. maju vseliake blogi kde si rozpravaju o pocitoch a radia si ako este viac schudnut. a maju aj naramky"spolupatricnost".
choré je už všetko, čo sa vymyká od priemeru
Na voľných weboch je strašne množstvo stránok, takže to nie je ako kontrolovať, občas sa stane, že niekto takú stránku nahlási, prevázkovateľ tej webovej stránky ju zablokuje, ale to im nebrái k tomu, aby si založili dalšiu.
@transplantovana sonja za taku bagetu by som teraz vrazdil, king-konga mam v hlave ale majoneza=kecup, vdaka
pro-mia - sú bulimičky, ktoré sa nažerú až skapávajú a potom to vyvrátia.. všetko to jedlo...