všetci tu vrieskaju a tešia sa, vonku už počuť vrieskať opilcov ja mam skôr v p.... nie my sme vyhrali, ale vyhrali ti hokejisti.... klub sa na tom nabali, ja z toho nemam nič
nie, fandila som Slovanu aby to bolo napínavejšie ale hen nevydalo..ale aspoň sa pekne pobili Kováčik a Slimák a tí rozhodocvia jak sa nanich hodili kks DDDD
A nebavte sa o mne bezomna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! radsej pridem za vami do KE , zoberam aj hokejku nech viete aspon co to je a mozme sa porozpravat
@beusska1702 nic to, utekaj si zobrat lieky co ti lekar predpisal a bude ti dobre
@mm47 ..a teraz sa chod vyplakat do vankusa, vyhon si nad lazovou fotkou a dufaj, ze buduci rok nebudete musiet opat oslavovat titul...ale nemas sa coho bat, nebudete
Mám rada hokej, rada ho pozerám a nezaškodí trochu zdravej rivality, no ide mi na nervy, keď si to pár vymetených hláv vezme príliš k srdcu, začnú sa nadrapovať "joj aká vy ste spodina" (obojstranne myslené) a potom že čo sú vzťahy západ-východ tak v riti. Uvedomte sa. "My" a "vy" tu neexistuje. Keď už tak "naši hokejisti" a "vaši hokejisti".
@mm47 a kde vidno ze mam komplex? ano ste lepsi v hokeji kosice pred slovanom, vo futbale zilina pred slovanom...ale jasne ste najlepsi...vyplac sa pokojne, zajtra ti bude lepsie...utes sa tym, ze buduci rok mozno opat vyhrate vy..
@mm47 Počuj, naozaj som si myslel, že tu ako jeden z mála rozmýšľaš, no to čo tu teraz čítam. Som v šoku, takto prijebané, detské názory by som nečakal ani od tu známych 11 ročných užívateľov.
@belzeboss no voo futbale by som pomlcal a teraz nehovoreim len o sporte , vy ste toho nazoru ze ste lepsi uplne vo vsetkom ale neviem kde nato berete pravo vobec , ked si to zoberas po lopate jednoducho tak si mozno uvedomis co obas ide na TA3 ked robia prieskum kde su najvyssie mzdy , najnizzsia nezamestananost , najlepsie skoly , moznosti , zivotna uroven a tak dalej ..... maj sa poklad a zobud sa
samozrejme ze nie, Mojsejovci trapni co cez sezonu hrali styl tretej ligy. Slovan vsetko vyhraval, viedol tabulku s neuveritelnym naskokom a teraz taketo nestastie (aj ked nestastim by som to nenazval, krvne testy by som Kosicanom dal za dnesok)..... ale co uz, buduca sezona snad bude lepsia, nechajme tomu senu a vidlam sa teraz radovat...
@mm47 Nechcel som sa pôvodne zapájať do tvojej detskej ilúzie, ale...
...To, že sme majstri druhý rok po sebe o niečom svedčí, náš tým disponuje najväčšou finančnou čiastkou na Slovensku, máme obrovského sponzora, výborných hráčov, najlepšie podmienky na Slovensku, najlepší štadion a v hlavne majú Košičania hokej v krvi, celé Košice žijú hokejom, malé deti sa hrajú v dresoch na uliciach (aj mimo sezony), máme neuveriteľne oddaných fanúšikov a v Košiciach nefandí naozaj málokto...
...ser, ale na to, ja viem, že máš svoju pravdu, ktorú ti nezmením, predože je tvrdo zakorenená v tom malom, zakomplexovanom malomeštiackom mozgu, čao
@pernik (ROFL) konec toto , co vam ine zostava? nemozte sa cely den hrat s vidlami tak obcas aj hokejka ujde
vy ste banda zavistlivich sedliakov co nadava na mesto do ktoreho sa stahuju ludia z celeho SR za lepsim zivotom , teba tlacia na mozog asi tie zmeti z Luniku alebo len fakt ze si sa narodil priis vychodne od 0 poludniku pozdravuj
@mm47 Ako ja fakt neviem, či si prišiel ožratý z krčmy po zápase, alebo to myslíš vážne, ale naozaj sa zamysli nad tým čo píšeš, toto sú proste názory 11 ročného decka.
PRESNE PRE TIETO TUPE MALOMESTIACKE NAZORY UZ NECHODIM NA HOKEJ!!! KED DOJDU ARGUMENTY TAK PRIDU NA RAD HADKY KTO JE VACSI KKT, CI TEN Z BA ALEBO Z KE...JA MAM PRE VAS ODPOVED...KAZDY KTO URAZA DRUHE MESTO LEN KVOLI PREHRE-VYHRE V NEJAKOM SPORTE JE ZAKOMPLEXOVANE ....
@mm47 ok, v skratke...tolko picovin kolko si dokazal napisat v jednom prispevku som este nevidel..to ma presvedcilo, ze sa mi neoplati zabijat cas presviedcanim ta o niecom...utes sa tym, ze slovan nevyhral lebo nechceli zase oslavovat...lebo by museli byt, potom by ich bolela hlava a fanusikov uz nebavi kazdy rok oslavovat..zdvihne ti to naladu..a potom sa snad budes ucit aj nieco do skoly..to hlavne potrebujes..
@pernik NIEEE (ROFL) toto uz je moc ked nevies co mas povedat tak urazas konkretne ludi co tak vyvratit nico z toho co som ti napisal predtym , neriesim hokej , neriesim vasu zavist a hlavne diskusiu , dufam ze ta niekedy uvidim v BA ist za pracou a mozem sa ti vysmiat do ksichtu
@mm47 Ten kto tu začal urážať a uráža už od začiatku témy až doteraz (oveľa hrubšie ako ja, "sedláci, vidláci", atd.) si tu jedine ty.
Je mi smutno, že existujú takí ľudia na Slovensku ako ty, ktorí robia svojmu mestu hanbu, kedže osobne mám polovicu rodiny z Bratislavy a to mesto mám rád.
Inak do BA nikdy za prácou nepôjdem, z blata do kaluže neskáčem...
sice som zo zapadu ale jednoznace som rada ze kosice vyhrali ... som spartak trnava ... a nikto odtialto proste nemoze fandit slovanu !!! ... KOSICEEE !!!
@pernik tak ja? JASNE inak aj ja mam pocetnu rodinu na vychode a ked sme tam tak ludia zazeraju jak keby som im zozral obed ked vidia SPZ - BA cim to asi bude
sedlakov ktori bozdovodne nenavidia BA je tam dost a nielen tam , aj v BA je par ludi ktory nemaju dovod , ja ho ale mam ale ty mas tusim ludi ktory tebou opovrhuju zato odkial si rad takze ty nevies o com hovorim
Serem vam na Extraligu aj tak je nasa liga uboha v porovnani s inymi , vyhrajte si aj 100krat ked vam to pomoze vyliecit sa z tej vasej neopodstatnenej nenavisti vdaka ktorej si z vas robia srandu aj stredoslovaci
@icefist Takže keď hrá Slovan dobre, to je prirodzený talent. Keď hrajú Košice dobre, to je doping.
Wow.
A tých "mojsejovcov" si, prosím ťa, odpusť. Celé mesto nemôže za to, že dakde v riti na Pereši sa našli dvaja trapári s hlavou vymytou peniazmi. Tí sa nájdu všade, ale títo sa vytŕčali do telky, preto sú takí známi.
A to, že tu nie je taká životná úroveň ako na západnom slovensku ešte neznamená, že tu žijeme sto rokov za opicami.
Ja viem, áno, áno, hardcore Slovan fanúšik, veď dobre. Len ma uráža to, keď niekto nadáva na moje rodné mesto.
Ja neviem, . . . nejak ma to netrha, . . . nikdy som nikomu nefandil . . . a co sa to vlastne hra, ci hralo?
--
Niekomu nedaju spat Mojsejovci Ach ta zavist. Ale v BA je koncentracia takych im podobnych ovela vyssia. Tak sa to tak dorovnava aj spolu s tymi ciganmi :p
@pernik (ROFL) tusim to bude tym ze nevies co mas povedat , si ubohy zaslepeny jeden z tych ktory vam robia zle meno , stake nespis? to si chcel ist pred hodinou ale zrejme sa rad hadas ty 11 rocny
daj si ruku na srdce a a povedz ci si myslis ze mali Kosice vyhrat... no myslim si ze ne a to co sa teraz stalo je len jedno velke stastie co Kosicania asi zozrali na ranajky alebo co...
@mm47 Fakt posledná reakcia na teba...ja len dúfam, že sa ti to len nabúral tvoj 10 ročný brat do birdzu a píše to on, inak si to naozaj nedokážem vysvetliť...
@icefist Ser nanho , on ta nazve deckom lebo sam je hlboko v puberte a ma pocit ze je dospelejsi , ziadne argumenty skratka nic , jeden z tych dovodov na vtipy o vychodniaroch
@icefist Proste zavist a vtipne je aj to ako niekto z Popradu napriklad z duse neznasa slovan lebo vsetci spojme sa proti zlej Bratislave a zaspievajme si A ood presoova
Nezaujíma ma to... Aj tak to všetko skončí len pri hádke fanúšikov východu a západu a hokej potom ide bokom... príde mi to primitívne a ľudí čo si to neuvedomujú je mi úprimne ľúto...
@mm47 Pfouu, nazyvat Kosicanov ciganskou bandou, popripade vidlakmi ? Nastavil si vysoku latku, tak ju teraz tymi chabymi urazkami nepodliezaj .. Cigani su vsade, tak isto aj u vas v BA a to ani nespominam vase petrzalske pervitinove diery .. Sidlisko s najvacsou kriminalitou na Slovensku, vyssou ako Lunik pokial viem. Moznoze nakoniec Bratislava nieje az taka uzasna, ze ?
Ziaden Kosican ti tvoj "uzasny bratislavsky zivot" nezavidi a tajnym snom nas vsetkych nieje prestahovat sa tam . Nezaujimate nas, ale na podobne utocne komentare sa neda nereagovat, zobud sa, a prid niekedy do Kosic s cistou hlavou, ked sa konecne zbavis tej fixnej idey, ze ta strasne nenavidime, lebo si bratislavcan. Ou .. a aky mas vlastne dovod nenavidiet nas ty ? To ze vas vraj nenavidime my ? A co bolo prve, sliepka ci vajce ? Opakujem, Bratislavu neriesime. Vlastne okrem toho vasho otrasneho prizvuku, ktory narozdiel od vychodniarov, naozaj je tercom vtipov
@pernik ále čoby, mňa zaujíma, čo mi majú povedať. No, som zvedavá, ako dopadnem.
@icefist tváriš sa, akoby hokej ani o šťastí nebol. Lebo tečované strely do brány sú veľmi premyslený ťah a každý hokejista vie, že padne presne tri centimetre od pravého horného rohu. Prosím ťa.
Vyhral ten, kto dal viac gólov. Matematika. 5 je viac ako 2. Oba tímy hrali s nasadením ako sa na finále patrí a myslím si, že tím košických hokejistov do toho dal všetko.
@mm47 "my", "vy". Ja nie som jedna z davu, som jednotlivec. Tak ma ako jednotlivca aj posudzuj. Kde v tejto diskusii som ťa osočovala, alebo podobné bláboly? Nikde. Tak prečo sem hádžeš, do komentáru ktorý píšeš mne, úplne iné osoby? Nechaj ich tak.
Ja si nemyslím, že som lepšia ako niekto iný. A ani si nemyslím, že je niekto "nad" než ľudia tu. A čo že je v Bratislave vyššia životná úroveň, že tam ľudia chodia za štúdiom, lebo sú tam dobré školy, za prácou, lebo je tam dobrá práca? No a? Fajn. Nesťažujem sa. Narodila som sa v Košiciach. No a? Čo teraz? Stále je to jedna krajina. A to čo si teraz tu vysvetlil, tvoje pravidlo "ako to je", je len jeden názor pozbieraný po názoroch, ktoré si ľudia vybili po blbej šichte, zlej známke alebo len preto že.
@offie547 Je to zakomplexovaný chudák, s mamkou šiel navštíviť na východ rodinu (blízku), dostal nakladačku a od vtedy má v hlave blok, ž ho všetci nenávidia, priznal sa k tomu vyššie. Proste schizo.
Bola som osobne pozriet zapas, uuuuuuuuuuf uzasna atmosfera, kto nezazil nepochopi.....
i ked najvacsiu zasluhu na tej atmosfere ma nesmrtelna nenavist medzi BA a KE... ked 8500 ludi zacne skandovat "SK Slovan sk*rvena Bratislava" az mi slovanistov prislo luto (i ked je jasne ze oni to iste robili nam ked sa hralo u nich)
esce uzasnejsi pocit ked si cela hala zaspieva Jeden pomaranc sa zalubil raz...
@linilcole dobre povedane , proti inteligentnym ludom nemam nic aj ked su z malej dediny kde nieje ani voda , vadia mi len ludia ktorym vadi moje mesto preto ze je to BA
@office547 Nikdy som nepovedal ze ste ciganska banda , to ta baba v predoslom komentare tusim v 1.
ANo mame ciganov ale to co sa deje na luniku je chore a u nas to nieje zdaleka taky problem ako tam , za jeden Pentagon ktory je zabudnuta diera odsudena spolocnostou neznamena ze sa tu predavaju drogy na kazdom kroku , tusim ze to co si napisala zavana zaujatostou ze ? ked som taky zly kvoli mojim komentom ty niesi o nic lepsia lebo bezdovodne urazas Petrzalku
Zaujimave ze Presovcan je normalny , trebisovcan je normalny , aj michalovcan ale kosican ma vzdy nejake problemy , je to asi len moja reakcia ze ked niekto nema rad mna ja nemam rad jeho , divne? neviem mozno couz teda
@mm47 samozrejme ze som zaujata, tak isto ako aj ty voci Kosiciam kazdy nadrziava svojmu mestu, to je snad uplne jasne. Bezdovodne ? Tak isto ani u nas to nevyzera v celom meste na Luniku, ale to urcite vies, kedze si uz bol, ja byvam v Kosiciach 17 rokov a za ten cas som Lunik na vlastne oci ani len nevidela, je to cast uplne izolovana od zvysku Kosic.
Tu nevysvetlitelnu nenavist maju na vine obidve mesta, takisto KE takisto BA. Aj mna by napriklad zaujimalo preco sa po zapasoch s inymi mestami skanduje napriklad "Skalica" (och, a kedze toto forum je povodne o hokeji, pripominam, ze minuly rok ste vo finale ani neboli ) a vzdava sa hold, a pri zapase s vami "SK Slovan, skur*ena Bratislava" .. Ja nemam proti Bratislave nic, fajn mesto, fajn ludia, len jedinci ktori nas skatulkuju ako nejakych rolnikov mi dost prekazaju .. Tak ci tak si o nas cely svet mimo Europy mysli ze sme 100 rokov za opicami, cize sme na tom zrejme vsetci podobne
@mm47 a este ohladne toho, ze tituly uz neoslavujete .. To nehovori nic o tom, ze ste lepsi, len to dokazuje, ze si tiuly uz nevazite .. Cize si ich ani nezasluzite. Pre Kosice je to uprimna radost, a bola by aj keby sme titul vyhrali 20 rokov po sebe. Ale samozrejme, neoslavujete, lebo nemate. Hovorme si nieco o zavisti
Nie, sakra, keď už nevyhrala Žilina (úškrn), tak mohol aspoň Slovan. Ale poctivo som to sledovala, čo trochu ľutujem hoci len trochu, a Košičanom i Luníčanom prajem výhru.
@offie547 vies preco vas vsetci skatulkuju lebo u nas je ludi co urazaju vychod minimum , zato u vas je podobnych dementov ako pernik plna rit tak sa necuduj ze ste tercom vtipov a podobnych veci
Mier s vami , serem vam na Kosice aj na hokej a uz duplom na extraligu ktora je cela nasmiech ked uz sme pritom
@jeko takym ako ja? ty o mne nic nevies si dalsi tupec co sa samozrejme musel zapojit ked vidi prilezitost urazit BA , mne je hokej ukradnuty nevidel som jediny ligovy zapas , ja sa smejem na tom ako vseti vychodnieri zacnu provokovat ked sa naskytne prilezitost , uz len to ze tuto diskusi zalozil autor je trapne provokovanie
U nás má každý Bratislavu v piči, ver, že ľudia nadávajú na Bratislavu len a len kôli takým ľudom ako si ty, ktorí nás majú za sedlákov Luníka 9, pričom na východe neboli ani raz. Nieje v tom žiadna závisť, to sú len tvoje prijebané predstavy.
Tento flame si začal ty, Bratislavčan, vlastne je to tak vždy...
Prosím ťa kopíruj kde som nadával na Bratislavu, sám som povedal, že tam mám polku rodiny (rodení Bratislavčania) a to mesto mám veľmi rád.
Ty sa zas nečuduj, že vás všetci zo Slovensku škatuľkujú keď je tam dementov ako ty plná riť
@pernik vies tu ide o to ze je ti poviem jeden fakt ale ty nepovies napriklad ze ano aj tu su taky ludia a podobne . ale zacnes urazat lebo nemas co nato povedat , to je trochu trapne , bolo mi hned jasne ze sa ozves na ten moj uplne prvy koment
si pomyleny az to boli , mam na vychode viac znamych ako si ty vobec stretol ludi nikto nema problem len jeden maly dementny pernik co sa chce citit ako velky chlapec
@122 Další príklad, že máš nejaký zvláštny druh schizofrénie, kedže každý, kto sa negatívne vyjadrí na tvoje prijebané, detské názory je podľa teba tupec, ktorý sa vyjadril len preto aby urazil Bratislavu.
@mm47 a co ma to, ze mate lepsie podmienky a najvyssie mzdy na SVK a vsetky tieto lepsie veci od ostatneho slovenska, spolocne s tym, ze mam radsej kosickych hokejovy team ako bratislavsky?
a asi az tak suverenne najlepsi nie ste, ked nevyhravate kazdy rok mozno podmienky najlepsie mate, ale zjavne nehrate najlepsie.
@mm47 Ty hlupák, odjakživa som tvrdil a tvrdil som to aj tu na fore, že ľudia, chudákov, ktorí neoprávnene urážajú iné časti Slovenska je rovnako na východe aj na západe a odsudzujem to úplne rovnako.
Toto trošku nechápem, čiže máš na východe kopec kamarátov, nikto nemá problém, len ja? Už dva dni tu tvrdíš niečo iné panebože...Fakt sa choď dať liečiť, vyberáš si názory tak ako sa ti to hodí, pričom to nemá ani hlavu ani pätu, serieš si do huby.
@pernik ja tvrdim ze na vychode nie priamo v KE , ten hokej vas asi ovplyvnuje lebo vzdy ked je finale tak ... tak to takto vyzera , preboha ludia v malej dedine kde fakt skoro ani voda nieje su normalnejsi ako niektory v KE ,
Ja nikoho neurazam priamo 1. a za 2. urazam tych ""fanusikov"" ktorym zatienuje mozog to ako strasne rozdrbali BA vo finale , keby si sa nechoval jak kokot tak nemam nic ani proti tebe , naco si vobec reagoval na moj koment? ani nebol pre teba
@pubertslatinocelny tak ako to povedat ked to beres takto tak zatial sme stale lepsi z historickeho hladiska , ked vyhrate aj nabuduce potom sme narovnako
@mm47 Panebože ty si naozaj chorý človek, v jednom a tom istom komentári pourážaš moje rodné mesto Košice a hneď druhá veta je, že ty nikoho neurážaš.
Čítaš po sebe vôbec aké perly strieľaš?
Pokiaľ nemáš rád Košice, v pohode, ja ich milujem, je to moje rodné mesto, ale neprezentuj svoje choré názory na verejnosti, kedže môžu niektorých ľudí uraziť...
@pernik ale neurazam priamo tvoju osobu ak si si nevsimol , teda uz hej ale nedal si mi na vyber , moj nazor bol sme sme stale lepsi a mali ste stastie , je to tak? mozno ani ne a co som z BA tak co mam povedat , chory bol hned tvvoj dalsi nazor
inak obcas je to strasna haluz mal by si skusit schizu
@mm47 Práve naopak, keby si urážal priamo mňa tak mi to nevadí, oveľa viac mi vadí, keď nejaký neinteligentný malomeštiak uráža moje rodné mesto, kde som sa narodil, prežil najkrajšie zážitky, kde mám rodinu a priateľov.
Rovnako by si na tom bol aj ty, keby som urážal Bratislavu a Bratislavčanov do cigánskych osád a vidlákov...
@mm47 Možno dnes, keď si už trochu zo včerajška vytriezvel, prečítaj si prosím našu diskusiu od začiatku ešte raz, poriadne sa nad tvojím slovníkom a názormi zamysli, nad tým ako som jednal ja s tebou a ako si jednal ty so mnou...
@pernik zaujimave ze na tu babu .... v 1. komente si sa neozval ona vas pomenovala hned uprimne ale tam islo asi o to ze som to bol JA ze ? tak preto si sa zapojil , cakal si na prilezitost , ty si ani predstavit nevies aky su tu ludia co vas povazuju za vyjebanu dieru , a tak dalej .... ja vas povazujem ze horsich hokejistov ako my a za prilezitostne nadutych , no A? boze neposer sa z toho kazdy sa necha uniest, chod tam nadavat nackom ktory by vas najradsej postrielali a ne mne
@pubertslatinocelny HA dufam ze nas rozbijete oboch na sracky a bude pokoj nabuduce , alebo zrusme ligu
@pernik zachvilu to bude najdiskutovanejsia diskusia len tak dalej precitaj si moj prvy koment a zamysli sa nad tym preco som ho napisal , lebo musim ked som z BA , nemal som v plane sa tu srat v dalsich 100komentoch ale kedykolvek bratislavcan otvori hubu na vychodniara tak je hned hajzel ale naopak samozrejme nie ten je hrdina
@mm47 Ano reagoval som na teba, kedže som ťa tu ako tak poznal a mal som ťa za celkom rozumného užívateľa a tie tvoje názory ma proste šokovali, kedže som ťa mal zaradeného v tej inteligentnejšej skupine.
To dievča nepoznám, považujem ju za nedozreté decko, čiže som sa nad tým pousmial, no ty si dospelý človek...
To, že nás považuješ za horších hokejistov ti neberiem, si fanúšik svojho klubu, čiže je to pochopiteľné, ja som skôr reagoval na tvoje detské názory vzhľadom na Košice ako mesto a na jeho obyvateľov, to už nemá s hokejom nič spoločné.
A to s tými hajzlami a hrdinami je nejaká dalšia schiza?
@pernik no toto ti neberiam aj ja reaguvavam na tych co aspon trochu poznam , hm ser na tych hrdinov nema to cenu
mozno horsi ani neste len nemam rad tie typicke silacke reci vzdy ked niekto vyhra a to prezivanie dalsich 5 rokov ako po MS2002 , pre t u rivalitu to takto dopadne , ked vyhra vo finale nad nami napr Zvolen tak su radi ze vobec vyhrali ale ked KE tak hned su najlepsi , hned si to zasluzili , preco by si to mali zasluzit z pohladu nejakeho popradcana ? alebo Pressovcana? lebo proste nas nemaju radi tak preto a pretoto nenavidim z duse futbal lebo tam su fanusikovia este horsi a heiluju a podobne , to su zo zapadu ale je mi to fuk zato co robia
@mm47 Vieš ja za pravého fanúšika považujem hlavne toho, kto rešpektuje aj súpera a jeho úspechy.
Keby vyhral Slovan, samozrejme bol by som sklamaný, no rešpektoval by som to a určite by som na internete nevykrikoval nadávky na Bratislavu a na to, že sú Košice aj tak lepšie, že to bolo nezaslúžené atd.
Ty si to vzial presne touto cestou a preto som si ťa okamžite niekde zaradil, kedže toto nieje o podporovaní svojho tímu, to čo si tu predviedol je zaujatosť a neinteligencia...
@pernik ANO myslel by som si to uz len pre tie statistiky , ale hovorim ked vyhrate a budete mat viac titulov , budete najlepsi v tabulke atd tak uznam ze ste skveli tim aj lepsi
ale rivalita tam vzdy bude t ak ako proti cechom , tiez nic nemam proti nim ale nenavidim ked nad porazia , prave pre to ze nemozu byt proste ticho a tesit sa ale musia vytrubovat ze nam zas dali napicu
@mm47 A kde si čítal, alebo počul to, že niekto vykrikoval, že sme vám dali na piču?
Keby vyhral Slovan, tak by ste sa ticho tešili a nikto by nevykrikoval, že ste nám dali na piču?
Možno nie sme lepší celkovo v štatistikách a v množstve titulov, no je logické, že sme lepší posledné dve sezony, kedže sme ich vyhrali, to je predsa logické, že ten kto vyhrá je lepší, či nie?
@mm47 Možno nie sú lepší celkovo, no boli lepší keď ich porazili, to je predsa logické, čiže je logické aj to, že sme lepší už 2 sezony.
To, že máte viac titulov rešpektujem, ste lepší, no ty rešpektuj aj to, že my sme lepší už 2 sezony a nevykrikuj tu kokotiny, že to je nezaslúžene atd.
@mm47 Aj keby nad Slovanom vyhral hokejový klub z Medzilaboriec (ktorý asi ani neexistuje) tak by si musel uznať, že boli v tom momente lepší, je to logické, kedže vyhrali a taktiež je logické, že vyhrali zaslúžene, kedže asi hrali lepšie...
Ja mám stále dojem, že ty mi nerozumieš jediné slovo, ktoré z úst vypustím ...
Ja ti poviem, že ak chceš vyslovovať všeobecné súdy o Bratislavčanoch, nestačí sa ti oprieť o marginálne konkrétne prípady a ty ma na dôkaz niečoho všeobecného o Bratislavčanoch zavoláš do témy, kde sa jeden @mm47 , ktorého strašne mrzí, že jeho BA prehrala v tak životne dôležitej záležitosti, tak sa sem príde predvádzať ...
Ja ti nerozumiem ... Keď ja niekde začnem robiť takýto cirkus, začneš nenávidieť všetkých Nitranov až na výnimky?
(Inak, čo sa týka hokeja to býva väčšinou 50:50, dokonca ja sa viac stretávam s tým, že sa nadáva na Slovan a na BA, ako s tým, že by Slovanisti mali s niekým problém ...
Ale tak vo všeobecnosti, ľudia, ktorých pasívny šport príliš pohltí nevyzerajú pri prejavovaní svojich emócií zrovna zdravo ... )
@mm47 Áno, takí ako ty, čo kopú nohami od zlosti a nevedia sa ovládať. Čo majú len svoju pravdu a názory ostatních ich nezaujímajú. Takí, čo sa cítia stále ukrivdení, nariekajú a lezú každému na nervy. Čo keby ste radšej tomu druhému zagratulovali a povedali si, že to bola dobrá hra? Nie, so sedlákom na východe sa predsa nejaký bratislavčan baviť nebude. (Nie, nie som z východu)
Ak vidíš na názve diskusie niečo provokačné, tak je niečo zle.
@jeko ty si zrejme pojedol vsetku mudrost sveta ja nekom od zlosti , dokonca ani zlost nemam lebo mi je ukradnuta nasa extraliga
pisal som to uz , zapojit sa ale aj tak mozem do diskusie.
nenariekam to skor vychodniar narieka ze vlada sa stara len o BA a na ostatnych sere.
ANo vidim , naco je tato diskusia? musel vedet ze to bude len sme lepsi , my sme lepsi!! ale aj tak ju zalozi , lebo potrebuje prezentovat ako strasne nas KE rozbili
@mm47 Minulú sezonu sa Slovan nedostal ani do finále, proste musíš to rešpektovať a nedupať tu nohami, že je Slovan aj tak lepší a najlepší klub na Slovensku, možno má v extralige od 94ho najviac výhier a ja to rešpektujem a beriem, no posledné dva roky je jednoznačný líder HC Košice.
@pernik ANo taky bol ale ja hovorim o tom ked je rozdiel obrovsky a nie taky ako medzi BA a KE , nemozem povedat ze by sme boli 1000krat lepsi a ani vy nemozte povedat
@tunidlo strasne ma mrzi existencia vychodniarov ktori si nenechaju ujst jedinu prilezitost na rypanie do BA
@pernik co mate s tymi nohami ano je lider tento rok a buduci sa to moze zmenit a bude nejaky Puchov potom si cela fanusikovska zakladna z kazdeho mesta povie ze su blby nahodny vitazi vies dobre ze aj kosice aj my aj zvolen aj vsetci by si to mysleli , navonok by gratulovali ale mysleli si ze jak mohli vyhrat preboha
@tunidlo zakladatel rypal do ba nepriamo touto diskusiou , teda myslim si to , je to rypanie preto ze ide o BA a KE , a vieme predsa o rivalite , podla mna chcel pozut nazory ako ANOOO konecne niekto iny ako BA , nieje paranoja ked poviem ze aj ine mesta co ani nehraju hokej drzia kosicam pretoze BA.......
@mm47 To si myslíš ty, ja pochybujem, že bola táto diskusia zameraná proti Bratislave, je to úplne normálna otázka.
Inak zakladateľ je z Púchova, kľudne mohol čakať aj názory "Banda ciganska, vidlacka, mal to vyhrať Slovan", kľudne môžem ja tvrdiť, že diskusia bola zameraná proti Košiciam...
@pernik nie proti BA konkretne , malo to poukazat na to ze sme prehrali , aby sa nato nahodou nezabudlo ale nevadi srat nato aj tak zachvilu zacnu MS a zas budeme riesit preco tam nieje nikto z NHL
@tunidlo co keby si sa nato vysral proste mi to len tak pripada a hotovo
To je super, že ti niečo, o čom nemáš šajnu, ako bolo myslené, pripadá ako rýpanie, tak začneš na ľudí chrliť to, ako je východ banda závistlivých sedlákov, ktorú nemáš rád ...
To je presne tá paranoja a znej plynúca neadekvátna reakcia, o ktorej hovorím ...
@tunidlo ja sa uz nevyjadrujem,ostatny to tu vsetko povedaly zamna
minule jak som sa prechadzal po BB, tak zrazu pocujem..."SK Slovan....cenzurovane Bratislava" ....takze tvrdit ze ba nemaju radi len v ke, je hlupost roka. (radsej som vynechal aj "priatelske" vztahy bratislava-trnava )
V príspevku adresovanom tebe som KE vôbec nespomenul a dolu som uviedol všeobecnú zátvorku, ako sa často stretávam s tým, že sa na Slovan, či BA nadáva ...
KE som spomenul v jedinom príspevku v kontexte "ide predsa o KE a BA, nie?", čo bola ironická narážka na predchádzajúci príspevok, kde bol spomínaný podobný kontext ...
Nikde nevyjadrujem, že si myslím, že Bratislavu nemajú radi len v Košiciach, no hlavne, že mi to vyvraciaš ...
Inak, v Nitre sa človek s nenávisťou voči BA stretne často ...
Ani pokrik "ŠK Slovan" mi moc neprekáža, kým ide len o pokrik, opice si musia niečo zakričať ...
Keď už niekto hovorí o tom, ako a priori nemá rád Bratislavčanov, (či Košičanov, alebo Užgorodčanov) mi vadí, lebo ide o priblblé predsudky založené na podobne hlúpych logických postupoch, ako používaš ty ...
Nechceš sa inak porozprávať tuto s kolegom @mm47 ? ...
Vy ste ako jin a jang, človek žijúci na východe, nadávajúci na BA, lebo sú tam všetci namyslení, ako mm47 a Bratislavčan, ktorý je namyslený, lebo na jeho mesto po celom internete kopa ľudí nadáva ako banda primitívnych buranov a keď u neho ľudia ako ty na východe uvidia BA značku, dobre, že mu nenapľujú pod nohy ...
Mne z toho vychádza jediné, že obaja rozmýšľate poriadne hlúpo ...
A keď už vám tak záleží, odkiaľ človek je, tak vedzte, že týmto kydáte akurát tak na vlastné mesto, keďže slušní Košičania a Bratislavčania a Príkroprisvidníččania sú ticho a vidieť len to, že nejaké veľké huby sa tu okrikujú ...
@tunidlo si dakedy precitaj aj stare diskusie na tuto temu(zapad-vychod,ba-ke), lebo ma uz unavuje dookola ti nieco vysvetlovat, co ma korene mozno este v stredoveku......lebo toto nieje o hokeji alebo inom sporte. uprimne.....nitra nikdy z nikim "nesutazila". takze to nepochopis.
Mne je skutočne ľúto, že už nemáš argument, ale staré diskusie sa mi hľadať nechce ...
Je tam niečo relevantné na túto tému? ... Skopíruj ...
Je tam niečo, čo racionalizuje tvoj postoj? ... Ťažko
Myslím, že by si to mal prestať aplikovať na mestá, krčmové frflanie je vlastnosť ľudí, nie miest ...
V Nitre je frflošov kopa a najmä spomínaný pokrik "ŠK Slovan ..." je tu dobre známy ...
To, že nepatrím medzi dementov, ktorí sa do tohto nechajú zatiahnuť neznamená, že mi chýba nejaká informácia dôležitá pre pochopenie situácie
A demencia má korene ešte o dosť skôr ako v stredoveku, no čo teraz?
Mám preto byť ticho a nechať demenciu demenciou? ... Nie, tento prístup sa mi nepozdáva ...
A to, že aj v iných ako spomínaných mestách sa nájdu dementi, čo po sebe budú pokrikovať a mať so sebou navzájom nejaký zvláštny problém, bohužiaľ nie je nič relevantné v diskusii ...
Myslím si, že diskusiami s nikeboyom si založil úplne nový humorný žáner : )
To nemá chybu!
Lajbavý pravopis, úplne ale úplne vadná argumentácia, obhajovanie "svätej kravy" až do poslednej kvapky krvy; neuvedomenie si, že prezentovaný postoj je úplne smiešny a absurdný - a k tomu všetkému je presvedčený o tom, že on má pravdu a všetci ostatní sú vedľai
Tieto diskusie jednoznačne musím poslať kolegom scenáristom.
Však sa stačí pozrieť na priebeh diskusie - tunidlo napísal niečo zmysluplné a relevantné a jeho oponent mu odpísal buď niečo v tom zmysle, že "nechce sa mi vysvetľovať to, pozri si staršie diskusie" alebo tak absolútne hlúpy argument, ktorý je až vtipný. Ty to nevidíš? : )
Jednoducho tvrdiť, že všetci Bratislavčania sú "takí a onakí", všetci Košičania sú "takí a onakí", celé Slovensko nemá rado Bratislavu a iné bludy; je neuvážené, neopodstatnené, infantilné - jednoducho hlúpe, inak to naozaj neviem nazvať.
Je pravdou, že niektorí Bratislavčania sú arogantní, možno je pravdou, že niektorí obyvatelia SR nemajú apriori radi Bratislavčanov (keďže bezdôvodne niekoho radi, sú rovnako hlúpi) - ale tvrdiť, že to platí o všetkých ľuďoch, je súce do komédie.
Ani ja si také reči neodpustím, lebo sa mi také kydanie vonkoncom nepáči ...
Super, takže už sa ťa len ešte raz spýtam, kde urážal BA zakladateľ, alebo pernik
Inak, bolo by dobré si uvedomiť, že ak takto frfleš na niekoho, kto sa ničím podobným neprevinil, tak si človek bezdôvodne urážajúci - teda presne taký, aký ti podľa vlastných slov prekáža ...
@tunidlo Pernik to je ine my mame spolocnu minulost v tomto (hadkach) aby si si nemyslel nieco (ROFL)
on nikde ja som potom nadvazoval na dalsie veci ktore mi tak mohli pripadat hm
A ja sa ta spytam ako som v 1. komente urazal ja vychod reakcie na to ma nasrali tak preto som pisal dalej , povodne som mal v plane vyjadrit svoj nazor v tom 1. komente a ist prec
Ja nereagujem na tvoj prvý príspevok, ja reagujem na sumár tvojich príspevkov, mne je pomerne jedno, za akým číslom príspevku sa nejaká hlúposť skrýva, pokiaľ je to hlúposť ...
A neviem, ako by nejaká minulosť vysvetľovala príspevok adresovaný pernikovi, ktorý hovorí o tom, že "vy ste banda závistlivých sedliakov, ktorá nadáva na mesto ... "
Povedané zložitejšie - napríklad preto, lebo to povedalo 15 ročné ... ehm, dievča, ktoré hneď na to zdrhlo a nepotrebovalo sem písať polstranové analýzy, prečo sú východniari závistliví sedláci ...
Pričom jej výpoveď navyše vyznela ako jednoduchá hokejová hecovačka (čím to neospravedlňujem, len, ak by som reagoval na každú takúto poznámku, tak by som ani spať nemal kedy )
To je ten menej podstatný faktor, ten podstatnejší je, že ty si sem nielen hodil nejakú podrypujúcu poznámku, ale potrebuješ cez pol diskusie rozoberať, ako sú východniari závistliví sedláci a ktoviečo ešte ...
@tunidlo tvoje debilne filozofovanie, nad tym co a ako.....uplne odveci. mi pripadas jak tu napriklad ten alpynus, co jak dement bude filozofovat nad tym,ako splachnut wc(priklad). skutocne ma nebavii viest diskusiu na tuto temu z tebou, ked donekonecna sa tvaris nechapavo.
@alpynus demencia v tvojom podani bola premna dostatocna v niektorich temach, radsej sa staraj o seba.
Inak, na základe čoho si myslíš, že práve tunidlo je ten, kto je tu nechápavý? Očividne nevieš reagovať na jeho argumenty, a on je podľa teba ten hlúpy? Prečo? A prečo si myslíš, že ty si ten chápavý, čo vždy všetko vie?
@alpynus ach jaj, ja ta nikdy asi nepochopim. z tunidlom diskusiu na tuto "temu" vediem aj v inej diskusii tuna, a nebavy ma mu pisat to iste aj tu aj tam. ja nehovorim ze hlupi alebo co, lem on tomu nerozumie, preco je to tak. a nechce sa mi davat argumenty,ake som v podobnich diskusiach tu vydel davnejsie. ja nepotrebujem .....argumentovat preco nemam ba rad, kedze dovodi su jasne...celkova pazravost bratislavi......mam zacan napriklad z tym preco vsetci sa skladame na stadion pre slovan?
Ja súhlasím s komentom číslo @190 , je to naozaj trápne, nenávidieť alebo mať predsudky kvôli niekomu len preto, že je z Bratislavy alebo napríklad z Košíc.
Z mojej skúsenosti môžem potvrdiť, že napríklad v Bratislave je dosť namyslených ľudí, čo si myslia, že zjedli všetku múdrosť sveta a pritom je ich správanie trápne.
Ale ide skôr o ľudí z "horných desaťťisíc" a väčšina ľudí je našťastie normálna.
Preto mi príde dosť úbohé hovoriť o každom, čo je z Bratislavy, že je namyslený, hlúpy a podobne.
Hlúpy je len ten, kto vie už vopred o človekovi aký je len podľa toho, z akého mesta je.
@swen V prvom rade ma nebaví čítať hádky, ktoré patria skôr do ts-iek, nie do fóra. Takže tie vaše osobné hádky som nečítala, vyjadrila som sa len k tomu, kvôli čomu tá hádka vznikla.
Milý @swen , v svojom príspevku nevidím nikde to, že som reagovala na teba, takže neviem, prečo na môj koment reaguješ. Kvôli čomu som sa ťa dotkla?
@d170 "hadka" tu vznikla koli tomu,co tu pisal mm47. Mila @d170 napisala si ze suhlasis z komentom, ktori bol priamo namiereni proti mne, preto si vyhradzujem pravo reagovat na taketo .....reakcie, ktore vobec nezohladnuju vsetky okolnosti. obzvlast ked alpynus si takimto sposobom honi svoje nizske ego,ale takich ludii tu je viac.
@alpynus narazam na tvoju anketu "uganda...." a tvoje vyjadrenia na tu temu. inac uz bi si konecne mohol sa zacat venovat niekomu inemu a nie mne. lebo tym len potvrdzujes to co som napisal....ze si takto honis ego.
Je to smutné, ale v diskusií "Aj v Ugande" som nenapísal ani jedno vlastné slovo, čiže mi nie je úplne jasné, akým spôsobom môžem mať predsudok k niečomu, k čomu som sa ani nevyjadril.
A "nevenujem" sa len tebe - venujem sa každému, kto píše nepravdy. Ty ich píšeš skoro stále, tak preto máš možno pocit, že sa ti "venujem" častejšie. Z vedľajšieho fóra ti pripomeniem len zlomok ľudí, ku ktorým som sa kriticky vyjadril:
pa3cek, blackproletar, (nikeboy), wewo, fxx, grietusha, manajana, d170, ayreen, depropex, tunidlo, tikalok, zajko30, nemysliacitvor, porygon, pernik, krutafunebracka, kadejaké pojašené malé deti, mayo, transplantovana, cerwik, yolis, surreal, stage, lordzoltan, mezomus, tommyhot, tomas,... V podstate asi neexistuje jediný človek na birdzi, ktorý sem chodí dlhšie a nevyslúžil si odo mňa nejakú kritickú poznámku.
Čiže nielen tebe - ty máš len tú smolu, že tliachaš toľko somarín, že je vždy na čo reagovať
Hej, hádky tu vznikli s dosť veľkým pričinením @mm47 ...
Ktorého postoj je Bratislavský klon tvojho postoja, dobré, však?
Ty asi nevidíš, že hádky spôsobujú ľudia ako ty, že?
Zvláštne, že ani kým sa ti chcelo filozofovať, nejak si mi nevedel ukázať nič, čomu tak zle rozumiem, škoda, ničomu sa nepodučím pri takomto tvojom lenivom prístupe ...
Tomu, že ťa nebaví písať argumenty, ktoré nemáš, celkom verím ...
Ale tak k tej jedinej smiešnej poznámke, čo si sem dal ...
Čo má nejaký štadión, o ktorom rozhodne pár ľudí s mentalitou mesta a každého jedného človeka v ňom? ... Zasa niečo, čo ma celkom zaujíma ...
@tunidlo aspon teraz vies, preco som pisal ako som pisal. ked on zacal na ke, tak ja na ba, aj ked ja uplne slabo a len tym ze nemam ba rad.
pravdu povediac sa mi nechce, po vyse 2 rokoch chodenie na tento web uz viem, ze tu nema cenu pisat a vysvetlovat podrobne. lebo aj tak to vetsina nepochopi spravne, a zhodii to a celu snahu o vysvetlenie.
mentalita ba je vo vseobecnosti taka,ze nema rada ke, takisto takmer vzdy a vsade sa uprednostnuje ba. a to v podstate skoro vo vsetkom.
A akým spôsobom poukazuje spojenie "Aj v" na moje vnútorné presvedčenie?
Ty sa dokážeš dostať do mojej psychiky a zistiť, čo som týmito maximálne nejednoznačnými slovami chcel povedať?
(Napísal som ich zrejme ako reakciu na neznášanlivé postoje proti homosexuálom na skoro celom čiernom kontinente; vtedy sa na bridzi taktiež objavovalo veľa nenávistných postojov, preto som dal tomu nadpis "Aj v Ugande".)
Mimochodom, áno - dnes si z teba robím srandu a útočím, pretože, je mi to ľúto - ale nič iné ako sranda sa z teba nedá robiť.
Keby aspoň v nejakej diskusií povieš, že "OK chlapci a dievčatá, mýlil som sa." - no nie, ty stále a stále a stále obhajuješ svoje vadné stanoviská aj napriek tomu, že nemáš žiadny argument a tliachaš hlúposti - povedz mi prosím, aký iný postoj (okrem toho, že aspoň sa na ňom zabavím) mám k takému človeku zaujať?
@alpynus nielen tym,ale aj diskusiou co tu bola na temu homosexualita,a tvoje vyjadrenia tam boli sice v ramci diplomacie,ale kriticke.
z toho co si teraz napisal mi je jasne ze ty vlastne nicomu nerozumies,nic nevies, a svoju nevedomost nahradzujes utocenim a kritikou, k niecomu comu vobec nerozumies. napriklad....kde v dnesnej diskusii o nalepke na notebook, vydis "hlupost" ,ked som napisal ze mam na notebooku dve nalepki? alebo v diskusii o cene benzinu? alebo v diskusii o iraku??....a tak bi sa dalo pokracovat. takze si totalne mimo.
Jasné, to, že som totálne mimo, som dnes od teba veľakrát počul, viem o tom, nemusíš mi to prízvukovať
Ja som ale nikde nepovedal, že v úplne každej téme si ako hlúpy - ale minimálne v tejto taký si (pretože je úplne jasné, že tvoje stanovisko je blbé, keďže tunidlovi nevieš zmysluplne odpovedať), taktiež aj v mnohých ďalších - a v nikdy si nepriznáš, že si sa mýlil - just si dookola melieš len to svoje.
Hej, čiže ty sa sťažuješ na @mm47 a jeho mentalitu, pritom robíš to isté, čo on ... Super ...
A nie, nesúhlasím s tebou ... Nie je pravda, že by nenávisť voči Košiciam bola všeobecným rysom v BA ...
Niektorí zaslepenci z BA nemajú radi KE a niektorí zaslepenci v KE nemajú radi BA ... Takto nejak by som to vyjadril ja ...
To, že je BA často uprednostňovaná asi niekoho mimo BA moc nepoteší, no človek bývajúci v byte v Petržalke asi nemá moc spoločného s tým, že sa investor rozhodol zriadiť nejakú svoju administratívnu budovu v BA ...
@alpynus v tejto som len reagoval na to,ako pisal mm47. v tamtej,na to co bolo pisane v uvode. tunidlovi sa mi nechce odpovedat, lebo som mu to uz vysvetlil dostatocne a podrobnosti sa mi pisat nechce. v mohich dalsich mam totis vo vela veciach pravdu, to len tvoje male poznatky a skusenosti, ti neumoznuju to pochopit
a idem off, dokoncime zajtra ked chces, aj ked mna diskutovanie z nechapavimi ludmi unavuje, a mal som uz 2 hodini spat.
Tak po prvé, neviem, kde som teraz písal o všetkých a všetkom, ale čo už
Po druhé, ak sa mi to niekde náhodou podarilo kľudne si tam môžeš domyslieť "až na výnimky, ktoré poznáš", ja si pamätám, že poznáš výnimky
Ťažisko je stále tam, že k ľuďom, ktorých nepoznáš a o ktorých nič nevieš sa staviaš s negatívnym postojom, lebo sa Slovensko skladá BA na štadión a pod. ... ... Fakt logické stanovisko ...
Mýliš sa v tom, že si myslíš, že si to vysvetlil dostatočne. Ak si pozrieš priebeh diskusie, tak zistíš, že si sa dostatočne nevyjadril, pretože tunidlo povedal nejaký argument, na ktorý si odpovedal, že si sa už vyjadril dostatočne. Pričom ty si sa dostatočne nikdy nikde nevyjadril! Ty len tvrdíš, že si sa vyjadril dostatočne, ale dostatočné vyjadrenie si nikdy nikde nepovedal.
Čiže sa nehraj na chytráka (táto rola ti jakživ nepasuje) a radšej sa chytro dostatočne vyjadri.
Prosím ťa, kašli na to, Alpyn mi na icq píše stále kadejaké srandy o tebe, nie že by mi to až tak vadilo, ale už to začína byť trochu monotematické. Priznaj si porážku pls.
"Jednoducho tvrdiť, že všetci Bratislavčania sú "takí a onakí", všetci Košičania sú "takí a onakí", celé Slovensko nemá rado Bratislavu a iné bludy; je neuvážené, neopodstatnené, infantilné - jednoducho hlúpe, inak to naozaj neviem nazvať.
Je pravdou, že niektorí Bratislavčania sú arogantní, možno je pravdou, že niektorí obyvatelia SR nemajú apriori radi Bratislavčanov (keďže bezdôvodne niekoho radi, sú rovnako hlúpi) - ale tvrdiť, že to platí o všetkých ľuďoch, je súce do komédie. "
V prvom odseku Alpynus na niekoho reagoval, takže to je jeho súkromná reakcia na niekoho, do toho sa ja nemiešam, to by bolo zvláštne, ak by som sa do toho miešala.
A nikde som nenapísala, že súhlasím s jeho všetkými názormi, lebo som ich ani všetky nečítala, preto som tam zámerne dala, že súhlasím s tým príspevkom číslo 190 a ešte som aj pod to napísala, že s čím konkrétne
Asi tu platí, že trafená hus zagága, zjavne sa ťa dotkli všetci, ktorí napísali niečo v tom zmysle, že je úbohé odsudzovať človeka len preto, že je napríklad z Bratislavy alebo z Košíc...
To, že si si práve niečo vymyslel ešte stále neznamená, že alpyna poznáš ...
Často a väčšina - Presne som ti napísal, kedy si podľa mňa napísal niečo detinské, dokonca je z toho možné urobiť krásnu kompiláciu, ide o konkrétne výpovede, ktoré si už povedal a tie je možné hodnotiť ... Čo je na tom zaujaté?
Kdežto ty nemáš žiadnu štatistiku o charakterových črtách Bratislavčanov, ani ich nepoznáš dostatok, aby si mohol povedať, že väčšina z nich je CENZURA ... Navyše, väčšinu spomínaš prvý raz teraz, doteraz si spomínal "všetkých, okrem výnimiek, ktoré osobne poznáš"
@tunidlo praveze nevymyslel, on uz dlhsie mna provokuje a picuje domna.....a zistil som, ze z nim sa slusne a pekne neda.
vetsina je aj 50,01% , a zvisnich 49,99% moze bit ok . to su len tvoje mylne dedukcie, ja ked napisem ze ba nemam rad....preco furt jak debil za tym nieco hladas a spekulujes? ja ako ten dobilitizmus nepochopim. nikde som nenapisal,ze "nenavidim ba a ba" ,ale ty si si to tak mylne vylozil. mna uz nebavy dookola ti vysvetlovat dovodi preco nemam ba rad, lebo je ich "milion". ukazal....napisal som ti poniektore dovodi a ty furt melies svoje. to presne ako v diskusiach o nabozenstve.....niekto napise ako zverstva robila cirkev, a ty napises ze to len par ludiii a nie cirkev, ale uplne ignorujes fakt, ze tich "par ludi" bolo predstavitelmi cirkve a ze konali v jej mene.
ked uz toto nepochopis a zase zacnes prekrucat, fakt uz neviem co ti na to napisat......
Obávam sa, že to, aký je frajírek a nula si si proste vymyslel
Teraz sa ti to nepodarí obrátiť na nič mierumilovné ... Na tvoju predpojatosť som sa pýtal, povedal si, že preto, lebo Bratislavčania majú nejaké všeobecné črty - aroganciu, namyslenosť a ktoviečo ešte ...
A teraz sa, zrazu, prvý raz, odvolávaš na pojem väčšina (nie na všetci mínus pár výnimiek čo poznáš) ...
Pričom samozrejme, ani ak ide o väčšinu, nemáš takéto tvrdenie ako podoprieť ...
Napísal si mi dôvody, ja som sa ti k nim vyjadril, ďalej si na môj komentár k dôvodu nezareagoval, to nie je moja chyba, že tvoje dôvody sa stratili v prachu ... Ak by to neboli hlúposti, ktoré by sa dali odpálkovať jednou vetou, tak si si za nimi mohol stáť, ale takto sa darmo oháňaš tým, že si mi napísal nejaké dôvody a ja si len meliem svoje ... Každý tvoj dôvod som ti náležite okomentoval ...
A tento príklad je trošku mimo, lebo vyzerá, akoby si ozaj chcel mňa pasovať do role človeka, ktorý zvykne obhajovať cirkev ... Nezvyknem ...
No musím povedať, že z tých sporov, ktoré som videl medzi tebou a obhajcami cirkvi, vychádzali ako logickejšie argumentujúci tí obhajcovia (hoci v mene cirkvi bola naozaj spáchaná kopa zverstiev, čo ani tí obhajcovia nezvykli popierať)
A zasa sa ťa budem musieť spýtať, čo som prekrútil?
@tunidlo som si radsej pozrel celu genezu tejto "diskusie" a cele to zacalo tym, ze si reagoval na nieco, co som vobec nepisal tebe ale k tomu co tu pisali ostatny. je to v @181. preto som aj spravil tu medzeru. to nebol odstavec,ako si si ty mylne vysvetlil. preto nasledne tvoje a moje komenty, boly uplne zbytocne. ty si proste musel zacat ripat a honit si ego, reagovanim na nieco, co som len tak spomenul v @181.
@nemysliacitvor vies, ked picuje len domna, tak sa necuduj ze napisem aj to, co bi som inac nenapisal.........a ked sme uz pri tej abecede, vsimol som si, ze ju tu neovlada viacero ludii, tak preco im to ties nenapises?!
Lebo si mi chcel ukázať nejaký dôkaz toho, čo tvrdíš o Bratislavčanoch ...
Bohužiaľ, taký tu nie je ...
A ty si nevieš ani len zistiť, kde začína diskusia, alebo ozaj máš potrebu klamať?
Mimochodom, 181 si písal všetkým diskutujúcim a @tunidlo je tam len náhodou? ... To je ozaj krásne, že teraz, po x dňoch máš potrebu obracať všetko na neadresované na mňa
lebo v @181 len ta cast pri @181 a @tunidlo bola pre teba. ta nizsia cast, odelena veeeelkoou medzerou, bola len reakcia na to, ze niekto vysie pisal ze len v ke nemaju radi ba, a ja som tym v bb len chcel poukazat,ze rovnake je to aj napriklad v bb. chapeme sa?
1. Nikto nepovedal, že BA nemajú radi len v KE, čo si vyvracal ako hlúposť ...
2. Ale teraz nerozumiem, prečo mi to hovoríš ...
To je akože moja chyba, že ty mi 100 príspevkov, čo trvá diskusia, nevieš povedať, že som zle zareagoval? ...
Pán diskutér ...
Mimochodom, je úplne jedno, že debata v tejto téme pokračovala tým príspevkom ... Na tvojom postoji k BA to nič nemení a práve ten mi vadí a k tomu sa vyjadrujem ...
@tunidlo a co z tym ako? on napisal v @80 ze aj stredoslovaci sa smeju,ze v ke nemaju radi ba, tak som napisal to v @181 ze aj v bb nemaju radi ba. tak ocom teraz akoze tocis?
Dobre robíš! Však čo múdre by ti mohli povedať takí truľovia ako ja alebo tunidlo, ktorí sa večne mýlia. Síce im nikdy nedokážeš vysvetliť, že v čom sa mýlia - ale ich chyba.
@alpynus tebe som to uz napisal niekde inde. a co sa tyka tunidla...on len v skutocnosti nechape ako som to v tejto ankete myslel....alebo...to nechce chapat...ale v tom pripade je moja snaha o akekolvek vysvetlovanie zbitocna.
A nerozumiem, ako si to v tejto ankete myslel? ... Myslel si to predsa tak isto, ako v každej inej, keďže si ma sem zavolal, aby som videl, kvôli čomu máš na BA taký názor ako máš ...
v kazdej inej?! ved len dve tu su o "ke vs ba". zavolal som ta,aby si vydel co pise mm47,a ako on zase nema rad ke. on ma dovodi svoje,a aj ja. aj ked moje dovodi su viacere.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
273 komentov
Inak zase sme.. ta .sme asi dobry no zbohom o rok
tam tam tam
SME LEPSI !
jasné že som rada,je to tak ako to má byť
Stale mame viac titulov
ozaj cav (ROFL)
neberiem ti tie tvoje detské ilúzie
a ozaj čau
@bonita jak si ho zrušila s tymi iluziami
@mm47 sa NEROZPLAČ zašpiniš bielka
treba ho občas zrušiť lebo si potom veľa bude myslieť o sebe
ale ja mu ten status naprávam v TSkách treba ho sem tam tak porádne dať dole
naprávaj,naprávaj občas si to zaslúži
on vždy
@bonita Mna nezrusi nic co sa da presypat tak tvoja kamoska ma smolu
len pozor nie že niečo nájdeme proti tebe a ty budeš hotový
@mm47 ..a teraz sa chod vyplakat do vankusa, vyhon si nad lazovou fotkou a dufaj, ze buduci rok nebudete musiet opat oslavovat titul...ale nemas sa coho bat, nebudete
@popolcek (ROFL) boze vy ste tak s miesny , my mame viac titulov , lepsie podmienky , lepsich hracov , nicim sa nam nerovnate a sere vas to
aj celkovo mimo hokeja vychod nas nema rad lebo vie ze sa mame lepsie zavist ale to si samozrejme nepriznate
A jasné, že som rada, veď som od Košíc.
Slovan nepozna fair-play, co sa dalo vidiet na domacom lade... a aj tak nemal sancu Kosice len natahovali, aby mohli konecne vyhrat doma!
RADSEJ VISIET NA LANE AKO HRAVAT V SLOVANE!!!
Viete si uznat ze nieste lepsi? nie neviete vy si myslite ze ste najlepsi a my si uznavat ze niesme lepsi nemusime vediet lebo sme
@lyduskva Asi preto chodi do BA polka vychodu aj stredu studovat ze >? zostante si tam u vas , jaj sory tam nesu take moznosti
Aj za pracou sem lezete , a furt nadavate na nas smiesne
...To, že sme majstri druhý rok po sebe o niečom svedčí, náš tým disponuje najväčšou finančnou čiastkou na Slovensku, máme obrovského sponzora, výborných hráčov, najlepšie podmienky na Slovensku, najlepší štadion a v hlavne majú Košičania hokej v krvi, celé Košice žijú hokejom, malé deti sa hrajú v dresoch na uliciach (aj mimo sezony), máme neuveriteľne oddaných fanúšikov a v Košiciach nefandí naozaj málokto...
...ser, ale na to, ja viem, že máš svoju pravdu, ktorú ti nezmením, predože je tvrdo zakorenená v tom malom, zakomplexovanom malomeštiackom mozgu, čao
vy ste banda zavistlivich sedliakov co nadava na mesto do ktoreho sa stahuju ludia z celeho SR za lepsim zivotom , teba tlacia na mozog asi tie zmeti z Luniku alebo len fakt ze si sa narodil priis vychodne od 0 poludniku pozdravuj
(a vies na koho strane mas byt, sak si nasa!)
Nemá to s tebou význam, maj sa.
Čo to tak prežívate veď je to len hra
tesilo ma aj ty si strasne dobry
zo štadionov sa stratila prirodzená inteligencia, vládne tu nenávisť a to nema so športom veru nič spoločné !!!!!
filip
Je mi smutno, že existujú takí ľudia na Slovensku ako ty, ktorí robia svojmu mestu hanbu, kedže osobne mám polovicu rodiny z Bratislavy a to mesto mám rád.
Inak do BA nikdy za prácou nepôjdem, z blata do kaluže neskáčem...
sedlakov ktori bozdovodne nenavidia BA je tam dost a nielen tam , aj v BA je par ludi ktory nemaju dovod , ja ho ale mam ale ty mas tusim ludi ktory tebou opovrhuju zato odkial si rad takze ty nevies o com hovorim
Serem vam na Extraligu aj tak je nasa liga uboha v porovnani s inymi , vyhrajte si aj 100krat ked vam to pomoze vyliecit sa z tej vasej neopodstatnenej nenavisti vdaka ktorej si z vas robia srandu aj stredoslovaci
Wow.
A tých "mojsejovcov" si, prosím ťa, odpusť. Celé mesto nemôže za to, že dakde v riti na Pereši sa našli dvaja trapári s hlavou vymytou peniazmi. Tí sa nájdu všade, ale títo sa vytŕčali do telky, preto sú takí známi.
A to, že tu nie je taká životná úroveň ako na západnom slovensku ešte neznamená, že tu žijeme sto rokov za opicami.
Ja viem, áno, áno, hardcore Slovan fanúšik, veď dobre. Len ma uráža to, keď niekto nadáva na moje rodné mesto.
Práve si mu dala dôvod na to, aby vyjadril svoje choré názory do dalšieho sto riadkového komentu, ser na to
--
Niekomu nedaju spat Mojsejovci Ach ta zavist. Ale v BA je koncentracia takych im podobnych ovela vyssia. Tak sa to tak dorovnava aj spolu s tymi ciganmi :p
my si myslime ze sme lepsi a vy zas ze ste vy
daj si ruku na srdce a a povedz ci si myslis ze mali Kosice vyhrat... no myslim si ze ne a to co sa teraz stalo je len jedno velke stastie co Kosicania asi zozrali na ranajky alebo co...
Maj sa.
Ziaden Kosican ti tvoj "uzasny bratislavsky zivot" nezavidi a tajnym snom nas vsetkych nieje prestahovat sa tam . Nezaujimate nas, ale na podobne utocne komentare sa neda nereagovat, zobud sa, a prid niekedy do Kosic s cistou hlavou, ked sa konecne zbavis tej fixnej idey, ze ta strasne nenavidime, lebo si bratislavcan. Ou .. a aky mas vlastne dovod nenavidiet nas ty ? To ze vas vraj nenavidime my ? A co bolo prve, sliepka ci vajce ? Opakujem, Bratislavu neriesime. Vlastne okrem toho vasho otrasneho prizvuku, ktory narozdiel od vychodniarov, naozaj je tercom vtipov
@icefist tváriš sa, akoby hokej ani o šťastí nebol. Lebo tečované strely do brány sú veľmi premyslený ťah a každý hokejista vie, že padne presne tri centimetre od pravého horného rohu. Prosím ťa.
Vyhral ten, kto dal viac gólov. Matematika. 5 je viac ako 2. Oba tímy hrali s nasadením ako sa na finále patrí a myslím si, že tím košických hokejistov do toho dal všetko.
@mm47 "my", "vy". Ja nie som jedna z davu, som jednotlivec. Tak ma ako jednotlivca aj posudzuj. Kde v tejto diskusii som ťa osočovala, alebo podobné bláboly? Nikde. Tak prečo sem hádžeš, do komentáru ktorý píšeš mne, úplne iné osoby? Nechaj ich tak.
Ja si nemyslím, že som lepšia ako niekto iný. A ani si nemyslím, že je niekto "nad" než ľudia tu. A čo že je v Bratislave vyššia životná úroveň, že tam ľudia chodia za štúdiom, lebo sú tam dobré školy, za prácou, lebo je tam dobrá práca? No a? Fajn. Nesťažujem sa. Narodila som sa v Košiciach. No a? Čo teraz? Stále je to jedna krajina. A to čo si teraz tu vysvetlil, tvoje pravidlo "ako to je", je len jeden názor pozbieraný po názoroch, ktoré si ľudia vybili po blbej šichte, zlej známke alebo len preto že.
A žiadna závisť. Nefandi si.
1. kosice ziskaly okrem ineho aj 2 krat titul majstra ceskoslovenska, slovan len raz. slovenska extraliga je lepsia ako bola federalna? nemyslim.
2. kosice maly tuto sezonu najvysiii rozpocet v lige!
@tunidlo tu si pozri vyjadrenia, a pochopis preco nemam rad bratislavu a bratislavcanou...
i ked najvacsiu zasluhu na tej atmosfere ma nesmrtelna nenavist medzi BA a KE... ked 8500 ludi zacne skandovat "SK Slovan sk*rvena Bratislava" az mi slovanistov prislo luto (i ked je jasne ze oni to iste robili nam ked sa hralo u nich)
esce uzasnejsi pocit ked si cela hala zaspieva Jeden pomaranc sa zalubil raz...
Ale som rada hrali dobre,...
ANo mame ciganov ale to co sa deje na luniku je chore a u nas to nieje zdaleka taky problem ako tam , za jeden Pentagon ktory je zabudnuta diera odsudena spolocnostou neznamena ze sa tu predavaju drogy na kazdom kroku , tusim ze to co si napisala zavana zaujatostou ze ? ked som taky zly kvoli mojim komentom ty niesi o nic lepsia lebo bezdovodne urazas Petrzalku
Zaujimave ze Presovcan je normalny , trebisovcan je normalny , aj michalovcan ale kosican ma vzdy nejake problemy , je to asi len moja reakcia ze ked niekto nema rad mna ja nemam rad jeho , divne? neviem mozno couz teda
Tu nevysvetlitelnu nenavist maju na vine obidve mesta, takisto KE takisto BA. Aj mna by napriklad zaujimalo preco sa po zapasoch s inymi mestami skanduje napriklad "Skalica" (och, a kedze toto forum je povodne o hokeji, pripominam, ze minuly rok ste vo finale ani neboli ) a vzdava sa hold, a pri zapase s vami "SK Slovan, skur*ena Bratislava" .. Ja nemam proti Bratislave nic, fajn mesto, fajn ludia, len jedinci ktori nas skatulkuju ako nejakych rolnikov mi dost prekazaju .. Tak ci tak si o nas cely svet mimo Europy mysli ze sme 100 rokov za opicami, cize sme na tom zrejme vsetci podobne
.... get real!
Mier s vami , serem vam na Kosice aj na hokej a uz duplom na extraligu ktora je cela nasmiech ked uz sme pritom
Pokiaľ viem, urážať druhé mesto ste tu začali len ty a ten tvoj prijebaný komplic.
To, že celé Slovensko neznáša Bratislavu a každý z východu by ju najradšej podpálil je tvoja schizofrénia...
Ale aj keby to tak bolo, kôli ľuďom ako si ty sa tomu vôbec, ale vôbec nečudujem.
U nás má každý Bratislavu v piči, ver, že ľudia nadávajú na Bratislavu len a len kôli takým ľudom ako si ty, ktorí nás majú za sedlákov Luníka 9, pričom na východe neboli ani raz. Nieje v tom žiadna závisť, to sú len tvoje prijebané predstavy.
Tento flame si začal ty, Bratislavčan, vlastne je to tak vždy...
Prosím ťa kopíruj kde som nadával na Bratislavu, sám som povedal, že tam mám polku rodiny (rodení Bratislavčania) a to mesto mám veľmi rád.
Ty sa zas nečuduj, že vás všetci zo Slovensku škatuľkujú keď je tam dementov ako ty plná riť
si pomyleny az to boli , mam na vychode viac znamych ako si ty vobec stretol ludi nikto nema problem len jeden maly dementny pernik co sa chce citit ako velky chlapec
Daj sa liečiť.
a asi az tak suverenne najlepsi nie ste, ked nevyhravate kazdy rok mozno podmienky najlepsie mate, ale zjavne nehrate najlepsie.
Toto trošku nechápem, čiže máš na východe kopec kamarátov, nikto nemá problém, len ja? Už dva dni tu tvrdíš niečo iné panebože...Fakt sa choď dať liečiť, vyberáš si názory tak ako sa ti to hodí, pričom to nemá ani hlavu ani pätu, serieš si do huby.
Ja nikoho neurazam priamo 1. a za 2. urazam tych ""fanusikov"" ktorym zatienuje mozog to ako strasne rozdrbali BA vo finale , keby si sa nechoval jak kokot tak nemam nic ani proti tebe , naco si vobec reagoval na moj koment? ani nebol pre teba
Čítaš po sebe vôbec aké perly strieľaš?
Pokiaľ nemáš rád Košice, v pohode, ja ich milujem, je to moje rodné mesto, ale neprezentuj svoje choré názory na verejnosti, kedže môžu niektorých ľudí uraziť...
...aj keď od teba asi nie, to sa nedá.
inak obcas je to strasna haluz mal by si skusit schizu
Rovnako by si na tom bol aj ty, keby som urážal Bratislavu a Bratislavčanov do cigánskych osád a vidlákov...
...lenže ja to nerobím
@pubertslatinocelny HA dufam ze nas rozbijete oboch na sracky a bude pokoj nabuduce , alebo zrusme ligu
To dievča nepoznám, považujem ju za nedozreté decko, čiže som sa nad tým pousmial, no ty si dospelý človek...
To, že nás považuješ za horších hokejistov ti neberiem, si fanúšik svojho klubu, čiže je to pochopiteľné, ja som skôr reagoval na tvoje detské názory vzhľadom na Košice ako mesto a na jeho obyvateľov, to už nemá s hokejom nič spoločné.
A to s tými hajzlami a hrdinami je nejaká dalšia schiza?
mozno horsi ani neste len nemam rad tie typicke silacke reci vzdy ked niekto vyhra a to prezivanie dalsich 5 rokov ako po MS2002 , pre t u rivalitu to takto dopadne , ked vyhra vo finale nad nami napr Zvolen tak su radi ze vobec vyhrali ale ked KE tak hned su najlepsi , hned si to zasluzili , preco by si to mali zasluzit z pohladu nejakeho popradcana ? alebo Pressovcana? lebo proste nas nemaju radi tak preto a pretoto nenavidim z duse futbal lebo tam su fanusikovia este horsi a heiluju a podobne , to su zo zapadu ale je mi to fuk zato co robia
Keby ste vyhrali tak by ste neboli najlepší a vyhrali by ste to nezaslúžene? Alebo ako to je?
Keby vyhral Slovan, samozrejme bol by som sklamaný, no rešpektoval by som to a určite by som na internete nevykrikoval nadávky na Bratislavu a na to, že sú Košice aj tak lepšie, že to bolo nezaslúžené atd.
Ty si to vzial presne touto cestou a preto som si ťa okamžite niekde zaradil, kedže toto nieje o podporovaní svojho tímu, to čo si tu predviedol je zaujatosť a neinteligencia...
ale rivalita tam vzdy bude t ak ako proti cechom , tiez nic nemam proti nim ale nenavidim ked nad porazia , prave pre to ze nemozu byt proste ticho a tesit sa ale musia vytrubovat ze nam zas dali napicu
ja som sa nechal uniest okolnostami a ten prvy koment nebol zas nejaky strasny a ten nerespekt supera pre to co som hovoril predtym o cechoch atd.
Keby vyhral Slovan, tak by ste sa ticho tešili a nikto by nevykrikoval, že ste nám dali na piču?
Možno nie sme lepší celkovo v štatistikách a v množstve titulov, no je logické, že sme lepší posledné dve sezony, kedže sme ich vyhrali, to je predsa logické, že ten kto vyhrá je lepší, či nie?
ale to je moc velky rozdiel medzi nimi to je jasne , ale aj my sme ich uz porazili , s me lepsi? no neviem neviem ....
To, že máte viac titulov rešpektujem, ste lepší, no ty rešpektuj aj to, že my sme lepší už 2 sezony a nevykrikuj tu kokotiny, že to je nezaslúžene atd.
Ja mám stále dojem, že ty mi nerozumieš jediné slovo, ktoré z úst vypustím ...
Ja ti poviem, že ak chceš vyslovovať všeobecné súdy o Bratislavčanoch, nestačí sa ti oprieť o marginálne konkrétne prípady a ty ma na dôkaz niečoho všeobecného o Bratislavčanoch zavoláš do témy, kde sa jeden @mm47 , ktorého strašne mrzí, že jeho BA prehrala v tak životne dôležitej záležitosti, tak sa sem príde predvádzať ...
Ja ti nerozumiem ... Keď ja niekde začnem robiť takýto cirkus, začneš nenávidieť všetkých Nitranov až na výnimky?
(Inak, čo sa týka hokeja to býva väčšinou 50:50, dokonca ja sa viac stretávam s tým, že sa nadáva na Slovan a na BA, ako s tým, že by Slovanisti mali s niekým problém ...
Ale tak vo všeobecnosti, ľudia, ktorých pasívny šport príliš pohltí nevyzerajú pri prejavovaní svojich emócií zrovna zdravo ... )
@pernik presne preto sa hra 4krat , medzilaborce vyhraju raz tak maju blbe stastie , vuhraju 3krat , 4krat tak su lepsi
Ak vidíš na názve diskusie niečo provokačné, tak je niečo zle.
pisal som to uz , zapojit sa ale aj tak mozem do diskusie.
nenariekam to skor vychodniar narieka ze vlada sa stara len o BA a na ostatnych sere.
ANo vidim , naco je tato diskusia? musel vedet ze to bude len sme lepsi , my sme lepsi!! ale aj tak ju zalozi , lebo potrebuje prezentovat ako strasne nas KE rozbili
OK, mením výpoveď na "ktorého strašne mrzí existencia východniarov" ... Takto môže byť?
@pernik co mate s tymi nohami ano je lider tento rok a buduci sa to moze zmenit a bude nejaky Puchov potom si cela fanusikovska zakladna z kazdeho mesta povie ze su blby nahodny vitazi vies dobre ze aj kosice aj my aj zvolen aj vsetci by si to mysleli , navonok by gratulovali ale mysleli si ze jak mohli vyhrat preboha
Čo ty vidíš úplne všade, dokonca aj v založení takejto diskusie ...
Pozor na paranoju ...
Takto sa spýtam, kde rýpal do BA zakladateľ, kde rýpal do BA pernik?
Keď nemáš rád rýpanie, prečo sám rýpeš do východu? ... Teda aj do ľudí, ktorí proti BA nič nemajú?
Inak zakladateľ je z Púchova, kľudne mohol čakať aj názory "Banda ciganska, vidlacka, mal to vyhrať Slovan", kľudne môžem ja tvrdiť, že diskusia bola zameraná proti Košiciam...
Podľa mňa to paranoja je
Potom môžeš za rýpanie označiť aj akékoľvek tešenie sa z titulu ...
Ide predsa o KE a BA, nie?
@tunidlo co keby si sa nato vysral proste mi to len tak pripada a hotovo
To je super, že ti niečo, o čom nemáš šajnu, ako bolo myslené, pripadá ako rýpanie, tak začneš na ľudí chrliť to, ako je východ banda závistlivých sedlákov, ktorú nemáš rád ...
To je presne tá paranoja a znej plynúca neadekvátna reakcia, o ktorej hovorím ...
V žiadnom príspevku som neurazila Bratislavu ani nič podobné.
Za to ty urážaš Košice minimálne v každom druhom.
Aj tak nemá zmysel sa s tebou o tom hádať.
minule jak som sa prechadzal po BB, tak zrazu pocujem..."SK Slovan....cenzurovane Bratislava" ....takze tvrdit ze ba nemaju radi len v ke, je hlupost roka. (radsej som vynechal aj "priatelske" vztahy bratislava-trnava )
Ešte stále mám dojem, že mi vôbec nerozumieš ...
V príspevku adresovanom tebe som KE vôbec nespomenul a dolu som uviedol všeobecnú zátvorku, ako sa často stretávam s tým, že sa na Slovan, či BA nadáva ...
KE som spomenul v jedinom príspevku v kontexte "ide predsa o KE a BA, nie?", čo bola ironická narážka na predchádzajúci príspevok, kde bol spomínaný podobný kontext ...
Nikde nevyjadrujem, že si myslím, že Bratislavu nemajú radi len v Košiciach, no hlavne, že mi to vyvraciaš ...
Inak, v Nitre sa človek s nenávisťou voči BA stretne často ...
Ani pokrik "ŠK Slovan" mi moc neprekáža, kým ide len o pokrik, opice si musia niečo zakričať ...
Keď už niekto hovorí o tom, ako a priori nemá rád Bratislavčanov, (či Košičanov, alebo Užgorodčanov) mi vadí, lebo ide o priblblé predsudky založené na podobne hlúpych logických postupoch, ako používaš ty ...
Nechceš sa inak porozprávať tuto s kolegom @mm47 ? ...
Vy ste ako jin a jang, človek žijúci na východe, nadávajúci na BA, lebo sú tam všetci namyslení, ako mm47 a Bratislavčan, ktorý je namyslený, lebo na jeho mesto po celom internete kopa ľudí nadáva ako banda primitívnych buranov a keď u neho ľudia ako ty na východe uvidia BA značku, dobre, že mu nenapľujú pod nohy ...
Mne z toho vychádza jediné, že obaja rozmýšľate poriadne hlúpo ...
A keď už vám tak záleží, odkiaľ človek je, tak vedzte, že týmto kydáte akurát tak na vlastné mesto, keďže slušní Košičania a Bratislavčania a Príkroprisvidníččania sú ticho a vidieť len to, že nejaké veľké huby sa tu okrikujú ...
Mne je skutočne ľúto, že už nemáš argument, ale staré diskusie sa mi hľadať nechce ...
Je tam niečo relevantné na túto tému? ... Skopíruj ...
Je tam niečo, čo racionalizuje tvoj postoj? ... Ťažko
Myslím, že by si to mal prestať aplikovať na mestá, krčmové frflanie je vlastnosť ľudí, nie miest ...
V Nitre je frflošov kopa a najmä spomínaný pokrik "ŠK Slovan ..." je tu dobre známy ...
To, že nepatrím medzi dementov, ktorí sa do tohto nechajú zatiahnuť neznamená, že mi chýba nejaká informácia dôležitá pre pochopenie situácie
A demencia má korene ešte o dosť skôr ako v stredoveku, no čo teraz?
Mám preto byť ticho a nechať demenciu demenciou? ... Nie, tento prístup sa mi nepozdáva ...
A to, že aj v iných ako spomínaných mestách sa nájdu dementi, čo po sebe budú pokrikovať a mať so sebou navzájom nejaký zvláštny problém, bohužiaľ nie je nič relevantné v diskusii ...
Myslím si, že diskusiami s nikeboyom si založil úplne nový humorný žáner : )
To nemá chybu!
Lajbavý pravopis, úplne ale úplne vadná argumentácia, obhajovanie "svätej kravy" až do poslednej kvapky krvy; neuvedomenie si, že prezentovaný postoj je úplne smiešny a absurdný - a k tomu všetkému je presvedčený o tom, že on má pravdu a všetci ostatní sú vedľai
Tieto diskusie jednoznačne musím poslať kolegom scenáristom.
Inak ja už tiež začínam týmito opravami pôsobiť celkom komicky
tie opravy ski lkudne mozes odpustit... predpokladam ze to tu maju secia uplne u riti
by ma zaujimalo ako si na to dosiel, resp na zaklade akej autority mozes z istotou tvrdit ze nemaju pravdu
Však sa stačí pozrieť na priebeh diskusie - tunidlo napísal niečo zmysluplné a relevantné a jeho oponent mu odpísal buď niečo v tom zmysle, že "nechce sa mi vysvetľovať to, pozri si staršie diskusie" alebo tak absolútne hlúpy argument, ktorý je až vtipný. Ty to nevidíš? : )
Jednoducho tvrdiť, že všetci Bratislavčania sú "takí a onakí", všetci Košičania sú "takí a onakí", celé Slovensko nemá rado Bratislavu a iné bludy; je neuvážené, neopodstatnené, infantilné - jednoducho hlúpe, inak to naozaj neviem nazvať.
Je pravdou, že niektorí Bratislavčania sú arogantní, možno je pravdou, že niektorí obyvatelia SR nemajú apriori radi Bratislavčanov (keďže bezdôvodne niekoho radi, sú rovnako hlúpi) - ale tvrdiť, že to platí o všetkých ľuďoch, je súce do komédie.
éééééššškaaaa SLOVAAAAN , SKURVENÁÁÁÁÁÁ BRATISLAVÁÁÁÁÁÁ
Som rád, že si sa konečne prestal zvíjať vo výhovorkách ...
Ten zavináč mi odpusť, ale takýmto typom disciplíny som nikdy nedisponoval ...
A už len dúfam, že si takéto krčmové reči mierené na východniarov, či kohokoľvek iného, v budúcnosti odpustíš, bolo by to super
Akurat tak na ostatnych normalnych na vychode hej
Ani ja si také reči neodpustím, lebo sa mi také kydanie vonkoncom nepáči ...
Super, takže už sa ťa len ešte raz spýtam, kde urážal BA zakladateľ, alebo pernik
Inak, bolo by dobré si uvedomiť, že ak takto frfleš na niekoho, kto sa ničím podobným neprevinil, tak si človek bezdôvodne urážajúci - teda presne taký, aký ti podľa vlastných slov prekáža ...
on nikde ja som potom nadvazoval na dalsie veci ktore mi tak mohli pripadat hm
A ja sa ta spytam ako som v 1. komente urazal ja vychod reakcie na to ma nasrali tak preto som pisal dalej , povodne som mal v plane vyjadrit svoj nazor v tom 1. komente a ist prec
Ja nereagujem na tvoj prvý príspevok, ja reagujem na sumár tvojich príspevkov, mne je pomerne jedno, za akým číslom príspevku sa nejaká hlúposť skrýva, pokiaľ je to hlúposť ...
A neviem, ako by nejaká minulosť vysvetľovala príspevok adresovaný pernikovi, ktorý hovorí o tom, že "vy ste banda závistlivých sedliakov, ktorá nadáva na mesto ... "
Z rôznych subjektívnych dôvodov ...
Povedané jednoducho - lebo sa mi nechce
Povedané zložitejšie - napríklad preto, lebo to povedalo 15 ročné ... ehm, dievča, ktoré hneď na to zdrhlo a nepotrebovalo sem písať polstranové analýzy, prečo sú východniari závistliví sedláci ...
Pričom jej výpoveď navyše vyznela ako jednoduchá hokejová hecovačka (čím to neospravedlňujem, len, ak by som reagoval na každú takúto poznámku, tak by som ani spať nemal kedy )
To je ten menej podstatný faktor, ten podstatnejší je, že ty si sem nielen hodil nejakú podrypujúcu poznámku, ale potrebuješ cez pol diskusie rozoberať, ako sú východniari závistliví sedláci a ktoviečo ešte ...
@alpynus demencia v tvojom podani bola premna dostatocna v niektorich temach, radsej sa staraj o seba.
Rozkaz generál!
Dám na tvoje rady
Inak, na základe čoho si myslíš, že práve tunidlo je ten, kto je tu nechápavý? Očividne nevieš reagovať na jeho argumenty, a on je podľa teba ten hlúpy? Prečo? A prečo si myslíš, že ty si ten chápavý, čo vždy všetko vie?
Z mojej skúsenosti môžem potvrdiť, že napríklad v Bratislave je dosť namyslených ľudí, čo si myslia, že zjedli všetku múdrosť sveta a pritom je ich správanie trápne.
Ale ide skôr o ľudí z "horných desaťťisíc" a väčšina ľudí je našťastie normálna.
Preto mi príde dosť úbohé hovoriť o každom, čo je z Bratislavy, že je namyslený, hlúpy a podobne.
Hlúpy je len ten, kto vie už vopred o človekovi aký je len podľa toho, z akého mesta je.
Milý @swen , v svojom príspevku nevidím nikde to, že som reagovala na teba, takže neviem, prečo na môj koment reaguješ. Kvôli čomu som sa ťa dotkla?
Keďže si odo mňa aspoň o dve triedy múdrejší a ja by som sa rád dozvedel niečo nové, tak sa ťa spýtam: aké mám ja predsudky?
Je to smutné, ale v diskusií "Aj v Ugande" som nenapísal ani jedno vlastné slovo, čiže mi nie je úplne jasné, akým spôsobom môžem mať predsudok k niečomu, k čomu som sa ani nevyjadril.
A "nevenujem" sa len tebe - venujem sa každému, kto píše nepravdy. Ty ich píšeš skoro stále, tak preto máš možno pocit, že sa ti "venujem" častejšie. Z vedľajšieho fóra ti pripomeniem len zlomok ľudí, ku ktorým som sa kriticky vyjadril:
pa3cek, blackproletar, (nikeboy), wewo, fxx, grietusha, manajana, d170, ayreen, depropex, tunidlo, tikalok, zajko30, nemysliacitvor, porygon, pernik, krutafunebracka, kadejaké pojašené malé deti, mayo, transplantovana, cerwik, yolis, surreal, stage, lordzoltan, mezomus, tommyhot, tomas,... V podstate asi neexistuje jediný človek na birdzi, ktorý sem chodí dlhšie a nevyslúžil si odo mňa nejakú kritickú poznámku.
Čiže nielen tebe - ty máš len tú smolu, že tliachaš toľko somarín, že je vždy na čo reagovať
...........ok.
a zase utocis, z tebou sa neda diskutovat, lebo sustavne utocis.
Hej, hádky tu vznikli s dosť veľkým pričinením @mm47 ...
Ktorého postoj je Bratislavský klon tvojho postoja, dobré, však?
Ty asi nevidíš, že hádky spôsobujú ľudia ako ty, že?
Zvláštne, že ani kým sa ti chcelo filozofovať, nejak si mi nevedel ukázať nič, čomu tak zle rozumiem, škoda, ničomu sa nepodučím pri takomto tvojom lenivom prístupe ...
Tomu, že ťa nebaví písať argumenty, ktoré nemáš, celkom verím ...
Ale tak k tej jedinej smiešnej poznámke, čo si sem dal ...
Čo má nejaký štadión, o ktorom rozhodne pár ľudí s mentalitou mesta a každého jedného človeka v ňom? ... Zasa niečo, čo ma celkom zaujíma ...
Jednoducho, hádzanie východniarov do jedného vreca ako závistlivých sedlákov mi nepríde zrovna ako nevinné rýpanie
pravdu povediac sa mi nechce, po vyse 2 rokoch chodenie na tento web uz viem, ze tu nema cenu pisat a vysvetlovat podrobne. lebo aj tak to vetsina nepochopi spravne, a zhodii to a celu snahu o vysvetlenie.
mentalita ba je vo vseobecnosti taka,ze nema rada ke, takisto takmer vzdy a vsade sa uprednostnuje ba. a to v podstate skoro vo vsetkom.
A akým spôsobom poukazuje spojenie "Aj v" na moje vnútorné presvedčenie?
Ty sa dokážeš dostať do mojej psychiky a zistiť, čo som týmito maximálne nejednoznačnými slovami chcel povedať?
(Napísal som ich zrejme ako reakciu na neznášanlivé postoje proti homosexuálom na skoro celom čiernom kontinente; vtedy sa na bridzi taktiež objavovalo veľa nenávistných postojov, preto som dal tomu nadpis "Aj v Ugande".)
Mimochodom, áno - dnes si z teba robím srandu a útočím, pretože, je mi to ľúto - ale nič iné ako sranda sa z teba nedá robiť.
Keby aspoň v nejakej diskusií povieš, že "OK chlapci a dievčatá, mýlil som sa." - no nie, ty stále a stále a stále obhajuješ svoje vadné stanoviská aj napriek tomu, že nemáš žiadny argument a tliachaš hlúposti - povedz mi prosím, aký iný postoj (okrem toho, že aspoň sa na ňom zabavím) mám k takému človeku zaujať?
z toho co si teraz napisal mi je jasne ze ty vlastne nicomu nerozumies,nic nevies, a svoju nevedomost nahradzujes utocenim a kritikou, k niecomu comu vobec nerozumies. napriklad....kde v dnesnej diskusii o nalepke na notebook, vydis "hlupost" ,ked som napisal ze mam na notebooku dve nalepki? alebo v diskusii o cene benzinu? alebo v diskusii o iraku??....a tak bi sa dalo pokracovat. takze si totalne mimo.
Jasné, to, že som totálne mimo, som dnes od teba veľakrát počul, viem o tom, nemusíš mi to prízvukovať
Ja som ale nikde nepovedal, že v úplne každej téme si ako hlúpy - ale minimálne v tejto taký si (pretože je úplne jasné, že tvoje stanovisko je blbé, keďže tunidlovi nevieš zmysluplne odpovedať), taktiež aj v mnohých ďalších - a v nikdy si nepriznáš, že si sa mýlil - just si dookola melieš len to svoje.
V tomto sa veľmi podobáš na tvojho "brata"...
Hej, čiže ty sa sťažuješ na @mm47 a jeho mentalitu, pritom robíš to isté, čo on ... Super ...
A nie, nesúhlasím s tebou ... Nie je pravda, že by nenávisť voči Košiciam bola všeobecným rysom v BA ...
Niektorí zaslepenci z BA nemajú radi KE a niektorí zaslepenci v KE nemajú radi BA ... Takto nejak by som to vyjadril ja ...
To, že je BA často uprednostňovaná asi niekoho mimo BA moc nepoteší, no človek bývajúci v byte v Petržalke asi nemá moc spoločného s tým, že sa investor rozhodol zriadiť nejakú svoju administratívnu budovu v BA ...
a idem off, dokoncime zajtra ked chces, aj ked mna diskutovanie z nechapavimi ludmi unavuje, a mal som uz 2 hodini spat.
Tak po prvé, neviem, kde som teraz písal o všetkých a všetkom, ale čo už
Po druhé, ak sa mi to niekde náhodou podarilo kľudne si tam môžeš domyslieť "až na výnimky, ktoré poznáš", ja si pamätám, že poznáš výnimky
Ťažisko je stále tam, že k ľuďom, ktorých nepoznáš a o ktorých nič nevieš sa staviaš s negatívnym postojom, lebo sa Slovensko skladá BA na štadión a pod. ... ... Fakt logické stanovisko ...
Mýliš sa v tom, že si myslíš, že si to vysvetlil dostatočne. Ak si pozrieš priebeh diskusie, tak zistíš, že si sa dostatočne nevyjadril, pretože tunidlo povedal nejaký argument, na ktorý si odpovedal, že si sa už vyjadril dostatočne. Pričom ty si sa dostatočne nikdy nikde nevyjadril! Ty len tvrdíš, že si sa vyjadril dostatočne, ale dostatočné vyjadrenie si nikdy nikde nepovedal.
Čiže sa nehraj na chytráka (táto rola ti jakživ nepasuje) a radšej sa chytro dostatočne vyjadri.
Prosím ťa, kašli na to, Alpyn mi na icq píše stále kadejaké srandy o tebe, nie že by mi to až tak vadilo, ale už to začína byť trochu monotematické. Priznaj si porážku pls.
"Jednoducho tvrdiť, že všetci Bratislavčania sú "takí a onakí", všetci Košičania sú "takí a onakí", celé Slovensko nemá rado Bratislavu a iné bludy; je neuvážené, neopodstatnené, infantilné - jednoducho hlúpe, inak to naozaj neviem nazvať.
Je pravdou, že niektorí Bratislavčania sú arogantní, možno je pravdou, že niektorí obyvatelia SR nemajú apriori radi Bratislavčanov (keďže bezdôvodne niekoho radi, sú rovnako hlúpi) - ale tvrdiť, že to platí o všetkých ľuďoch, je súce do komédie. "
V prvom odseku Alpynus na niekoho reagoval, takže to je jeho súkromná reakcia na niekoho, do toho sa ja nemiešam, to by bolo zvláštne, ak by som sa do toho miešala.
A nikde som nenapísala, že súhlasím s jeho všetkými názormi, lebo som ich ani všetky nečítala, preto som tam zámerne dala, že súhlasím s tým príspevkom číslo 190 a ešte som aj pod to napísala, že s čím konkrétne
Takže neviem, čo sa ťa dotklo.
Môžeš mi to vysvetliť?
Nebola tu žiadna rozsiahla psychoanalýza tvojej osoby, len zhodnotenie tvojho postoja, ktorý si tu prezentoval, nič, čo by som si vycucal z prsta ...
A narobiť bordel a potom sa vyhovárať, že aj tak ťa nikto detailne nepozná, nie je zrovna na mieste ...
A to o tebe tiež niečo vypovedá ...
Potom nerozumiem, čo ťa tak pohoršuje, keď z toho niekto niečo vyvodí
@nemysliacitvor tym sa aspon dokazuje,aka je alpynus nula,co si honi ego na nete.
@d170 mam teba a aj alpynusa vies kde?!
@mm47 ok.
Ja neviem, kde nás má. Ty vieš?
Argumentácia typu "on začal prrrvyyy" ako reakcia na kritickú poznámku je ale bohužiaľ len ďalšia z radu detinskostí ...
Vzhľadom na to, že o alpynovi "mimo netu" nič nevieš, zostáva ti len sa vyjadrovať v rámci internetu ...
Ako to robím napríklad ja smerom k tebe, netvárim sa, že ťa poznám, ale to, čo píšeš je jednoducho často detinské ...
Takáto obhajoba ("ja som v tomto konkrétnom prípade nebol prvý") je fakt nelogická a nemá šancu obstáť ...
casto? no aspon dokazuje to tvoju zaujatost, lebo tvoje casto, je ako moje..vetsina blavakou su CENZURA. staci?
To, že si si práve niečo vymyslel ešte stále neznamená, že alpyna poznáš ...
Často a väčšina - Presne som ti napísal, kedy si podľa mňa napísal niečo detinské, dokonca je z toho možné urobiť krásnu kompiláciu, ide o konkrétne výpovede, ktoré si už povedal a tie je možné hodnotiť ... Čo je na tom zaujaté?
Kdežto ty nemáš žiadnu štatistiku o charakterových črtách Bratislavčanov, ani ich nepoznáš dostatok, aby si mohol povedať, že väčšina z nich je CENZURA ... Navyše, väčšinu spomínaš prvý raz teraz, doteraz si spomínal "všetkých, okrem výnimiek, ktoré osobne poznáš"
vetsina je aj 50,01% , a zvisnich 49,99% moze bit ok . to su len tvoje mylne dedukcie, ja ked napisem ze ba nemam rad....preco furt jak debil za tym nieco hladas a spekulujes? ja ako ten dobilitizmus nepochopim. nikde som nenapisal,ze "nenavidim ba a ba" ,ale ty si si to tak mylne vylozil. mna uz nebavy dookola ti vysvetlovat dovodi preco nemam ba rad, lebo je ich "milion". ukazal....napisal som ti poniektore dovodi a ty furt melies svoje. to presne ako v diskusiach o nabozenstve.....niekto napise ako zverstva robila cirkev, a ty napises ze to len par ludiii a nie cirkev, ale uplne ignorujes fakt, ze tich "par ludi" bolo predstavitelmi cirkve a ze konali v jej mene.
ked uz toto nepochopis a zase zacnes prekrucat, fakt uz neviem co ti na to napisat......
Obávam sa, že to, aký je frajírek a nula si si proste vymyslel
Teraz sa ti to nepodarí obrátiť na nič mierumilovné ... Na tvoju predpojatosť som sa pýtal, povedal si, že preto, lebo Bratislavčania majú nejaké všeobecné črty - aroganciu, namyslenosť a ktoviečo ešte ...
A teraz sa, zrazu, prvý raz, odvolávaš na pojem väčšina (nie na všetci mínus pár výnimiek čo poznáš) ...
Pričom samozrejme, ani ak ide o väčšinu, nemáš takéto tvrdenie ako podoprieť ...
Napísal si mi dôvody, ja som sa ti k nim vyjadril, ďalej si na môj komentár k dôvodu nezareagoval, to nie je moja chyba, že tvoje dôvody sa stratili v prachu ... Ak by to neboli hlúposti, ktoré by sa dali odpálkovať jednou vetou, tak si si za nimi mohol stáť, ale takto sa darmo oháňaš tým, že si mi napísal nejaké dôvody a ja si len meliem svoje ... Každý tvoj dôvod som ti náležite okomentoval ...
A tento príklad je trošku mimo, lebo vyzerá, akoby si ozaj chcel mňa pasovať do role človeka, ktorý zvykne obhajovať cirkev ... Nezvyknem ...
No musím povedať, že z tých sporov, ktoré som videl medzi tebou a obhajcami cirkvi, vychádzali ako logickejšie argumentujúci tí obhajcovia (hoci v mene cirkvi bola naozaj spáchaná kopa zverstiev, čo ani tí obhajcovia nezvykli popierať)
A zasa sa ťa budem musieť spýtať, čo som prekrútil?
Ak je @alpynus nula, ó bože, ty si na lavej strane číselnej osi.
Nie nie, mýliš sa, ale to je u teba už zvykom. @Alpynus nie je debil, je to autista jebnutý, čo nevie ani abecedu.
O čom hovoríš?
Celé to začalo tým, že si ma sem v @101 pozval
Lebo si mi chcel ukázať nejaký dôkaz toho, čo tvrdíš o Bratislavčanoch ...
Bohužiaľ, taký tu nie je ...
A ty si nevieš ani len zistiť, kde začína diskusia, alebo ozaj máš potrebu klamať?
Mimochodom, 181 si písal všetkým diskutujúcim a @tunidlo je tam len náhodou? ... To je ozaj krásne, že teraz, po x dňoch máš potrebu obracať všetko na neadresované na mňa
lebo v @181 len ta cast pri @181 a @tunidlo bola pre teba. ta nizsia cast, odelena veeeelkoou medzerou, bola len reakcia na to, ze niekto vysie pisal ze len v ke nemaju radi ba, a ja som tym v bb len chcel poukazat,ze rovnake je to aj napriklad v bb. chapeme sa?
1. Nikto nepovedal, že BA nemajú radi len v KE, čo si vyvracal ako hlúposť ...
2. Ale teraz nerozumiem, prečo mi to hovoríš ...
To je akože moja chyba, že ty mi 100 príspevkov, čo trvá diskusia, nevieš povedať, že som zle zareagoval? ...
Pán diskutér ...
Mimochodom, je úplne jedno, že debata v tejto téme pokračovala tým príspevkom ... Na tvojom postoji k BA to nič nemení a práve ten mi vadí a k tomu sa vyjadrujem ...
Buď chlap a priznaj si už konečne chybu! To tvoje neustále vyhováranie je veľmi smiešne. Je tak ťažké napísať, že "OK, mýlil som sa, nie je to tak."?
1. co som vyvracal? nechapem teraz....
2..... bez komentara toto....
ale k ba ludom sa nevyjadrujes, naozaj.....zvlastna objektivnost
Že BA nemajú radi len v KE
"takze tvrdit ze ba nemaju radi len v ke, je hlupost roka"
Zasa ťa tak ťahá k tomu klamaniu?
mm47 je podľa teba odkiaľ asi?
Nie nie, ty si sa nikdy nemýlil. Ty si chodiaca Múdrosť.
Dobre robíš! Však čo múdre by ti mohli povedať takí truľovia ako ja alebo tunidlo, ktorí sa večne mýlia. Síce im nikdy nedokážeš vysvetliť, že v čom sa mýlia - ale ich chyba.
Ešte raz ...
Nikto nehovoril, že BA nemajú radi iba v KE ...
A to je predpojatý ...
Takže čo to zasa nechápem?
v kazdej inej?! ved len dve tu su o "ke vs ba". zavolal som ta,aby si vydel co pise mm47,a ako on zase nema rad ke. on ma dovodi svoje,a aj ja. aj ked moje dovodi su viacere.
A čo som nepochopil? Čo?
Hej a oboje vaše dôvody sú hlúpe
Rovnako ako postoj "nemá rád KE" a "nemá rád BA" ...
konecne nieco, v com sa zhodneme
o hooodne neskor, ale dodatočne mám potrebu sa vyjadriť, že ku mne si kritický ešte nebol (a to som dlhodobý užívateľ a komentátor birdzu )
-kultúrna vložka