a moznost cigani si tu nedala, v takej ankete dost podstatna. Ano som, na tych ludi co robia bordel okolo bedni, smrdia, kradnu, co su vo vacsine pripadov cigani u nas ale samozrejme najdu sa aj biely..
nemyslim si že som rasita... ale uprimne nechcela by som byvať vedľa cigánov.... vedla cernciha by mi to nevadilo.. ale s cuganov mam predsudky.. .takze ano som rasita
Este dufam ze do Silvestra tu tema rasizmus bude aspon 8500000000000000 krat a potom este 9000000000000000000000000000. Ludia vy uz ste s tym rasizmom na hlavu...
zaujimalo by ma ci moznost"ja nie som beloch", vylucuje rasitu. Aj farebny ludia mozu byt rasisticky, a to vobec nie je neobvykle.
Myslite, ze vietnami na SVK nemaju nic proti ciganom?
Myslite, ze cigani(alebo negroidi) nemaju nic proti bielym?
....
....
pokiaľ je ten človek normálny, je mi jedno či je čierny, žltý fialový alebo aj zelený bože ludia sú ľudia.
a keď je niekto debil, je jedno či je róm, černoch, číňan alebo beloch
38. mne sa celkovo hnusia tyto moderny kvazibojovnici proti fasizmu, pre mna su na rovnakej urovni ako neoNS, a mozno este horsi.
Ak by sa tu nejaky antifasita nahodou chcel obhajit, tak by tu mohol uviest aky je ich prinos v boji proti fasizmu.
Hej, je ich kopa takých polopokrytcov, čo sa tvária, že bojujú za vznešenú myšlienku, pritom len robia problémy rovnako ako skupina, proti ktorej bojujú, často ich vlastnými zbraňami ...
Ale netreba hneď robiť z ľudí, čo povedia, že sú antifašisti zmrdov ...
to je tazke povedat pretoze vo vseobecnosti odsudzujem rasizmus ale ked mi kamarat povedal ze je rasista tak to bolo sice hnusne ale aj tak ho mam rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Hitler zacal od zidov... neviem preco
a ako pisal @holyknight ani mensiny co tu robia bordel
Myslite, ze vietnami na SVK nemaju nic proti ciganom?
Myslite, ze cigani(alebo negroidi) nemaju nic proti bielym?
....
....
Aha, ale keby si ty do nich strieľala od rána do večera tak to by si zásadne len poriadok robila ...
a keď je niekto debil, je jedno či je róm, černoch, číňan alebo beloch
Každopádne netreba generalizovať ...
Ak by sa tu nejaky antifasita nahodou chcel obhajit, tak by tu mohol uviest aky je ich prinos v boji proti fasizmu.
Ale netreba hneď robiť z ľudí, čo povedia, že sú antifašisti zmrdov ...