Myslím ako naozaj sami. nie v zmysle ze nemáte partnerku partnera. aj ked aj to sa ráta. myslím celkovo sami. bez priatelov. bez zivota. zavretí doma... zvyknutí. a ak príde nádej na zmenu skončí sa to len - smútkom. uvedomíte si ze zvyk na chvílu odisiel
v podstate som sama, i keď mám tri kamarátky, tak celé leto a väčšinu dní z roku trávim sama, lebo jedna je so svojou rodinou a s dvomi sa stretávam len v škole, málokedy sa stretneme niekde pomimo nej
..aj ked je mi akokolwek zle a citim sa mizerne....wzdy wiem ze je pre co zit...pretoze priatelia su jedina wec ktora ostane....a pre nich sa snazim dwihnut hlawu hore a ist...zradi was laska rodina..ale prawi priatelia nikdy takze sa podla mna nikto nema dowod citit sa sam....lebo niekedy sa aj pre jedineho cloweka opalti zit...
@matusha prudko filozofického? ... neviem ked o tom takto verejne hovorim zacina mi to byt jedno. ale je najhorsie byt sam ked je okolo teba kopec ludi to je pravda. este horsie ked zacinate mat pocit ze sam uz nebudete a ze je niekto kto vas maozaj rad.... a potom chladny koniec
@hluzar ano to som rboila tiez,ale nie preto aby som si ziskala priatelov, skor tak prirodzene, zistila som vsak ked chem aby druhy pocuvali mna, aby pomohli mne , tak sa tak nestane.ale to je jedno. no a o renome mi nejde. kludne nech ma aj cely svet niekde na paziti, ak budem s par ludmi alebo clovekom stastna
co ja viem..obcas ma prepadnu take pocity...priatelov mam malo a moc casto sa nestretavame mimo skoly, ale v kontakte sme...som introvert, nespolocensky jedinec a domased mne to v celku vyhovuje byt "sama"..az na tie obcasne chvilky....ale ja viem, ze sa to raz zmeni
som sama, momentálne... ale určite to neberiem tak tragicky ako ty, prepáč, ale neber si to tak, začni sa venovať športu, makaj na sebe, začni meditovať v prírode, o tom je život, nie o falošných "kamarátoch"
@hluzar hadam nie tiez dufam, si ma tym potesil ze to citis @antifunebracka ja tiez a preto mi chyba ze ma von nikto netaha a tak
@lawey bohuzial aj ja som v Tvojom veku bola tiez sama.od strednej.väcsinou. ale prinieslo mi to aj pozitíva . a hlavne som prehodnotila svoj zivot @camilla vsak hej ale to v podstate robim uz dlho
život má človek len jeden a určite by ho nemal prežiť sám bez priateľov a hlavne rodiny život je o tom, že ho žijete pre niekoho... a strach zo samoty? chvíle, keď sa človek cíti sám má asi každý ... ale po každom daždi raz vyjde slnko
ano som..a nevadi mi to vacsinou..aj teraz je piatok v noci.. som sama doma a kreslim si tu a pozeram hnusneho jackieho chana namiesto toho aby som isla von..
Raz ta to prejde. Hej, je ľahšie ostať doma v pokoji s heslom "ak sa o nič nepokúsim nič nepokazím". Ale potom si neskôr uvedomíš že to "kazíš" tým nič nerobením. Hej, vonku je veľa bolesti, sklamania a hnusných ľudí ale prečo sa tak báť ? Ja som sa tiež schovávala ale poviem ti je lepšie trpieť vonku zo sklamaní a bolestí a žiť ako doma premárniť celý život, nemať žiadne zážitky, skrývať sa pred ostatnými zo strachu bolesti, ale to začneš ľutovať... Treba sa premôcť a pustiť sa prekusávať ten strach, pripustiť si niekoho k telu aj ked ti môže veľmi ublížiť... Ale žiť v strachu... Nič horšieho nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
bat sa bolesti je hlupost
asi vo mne este doznieva puberta
zedla si mi!
Až takto osamelo sa necítim... Prestaň sa na to sústrediť a pokús sa urobiť nejakú zmenu. Hoci len malú.
Teš sa z maličkostí, vnímaj každý detail, vnímaj ľudí...
tolko naivity v jedinej vete som este jakziv nevidel.. a to ani nehovorim o tych W-čkach v celom prispevku...
Ale najhoršie je, keď človek nie je sám a aj napriek tomu sa tak cíti.
A ked mam toho po krk resp. uz je toho na mna moc, tak mam komu zavolat - pome do kina, na pivo , na chatu....
Necitim sa byt sam a svoj zivot povazujem za zmysluplny.
@assasins nemas zac
Ale ak budes toho nazoru ze hej, tak velmi rad.
@lawey bohuzial aj ja som v Tvojom veku bola tiez sama.od strednej.väcsinou. ale prinieslo mi to aj pozitíva . a hlavne som prehodnotila svoj zivot @camilla vsak hej ale to v podstate robim uz dlho
Sedením doma nikoho nenájdeš.