ale sklamaná som bola už v prvej sérii ako to tam kombinovali všetky vzťahy, naťahovali jak gumu od trenírok... no strach a hrôza. a preto som to aj prestala sledovať. napätie je fajn, aj zápletky, ale toto bolo na mňa prehnané
ja som kukala iba jednotku co uz davno bezalo na jojke a vzdy som sa bala lebo to bolo take mystreriozne a ja to nechapala hladala som pointu a napokon som ju aj tak nenasla..... a teraz mi povecte ze o co tam slo.... tak sa dostali odtial ci co? a co ti druhi? joj mam prehlad
Sledujem to, a zaujima ma to, videl som len prve dve casti, dalsiu este nie a ani sa nechystam, lebo si chcem kuknut viacero naraz...inak som zvedavy ako bude pokracovat ta 5ka
videl som všetky serie a samozrejme sledujem aj piatu, napinavo čakam čo sa dalej stane a ako to cele dopadne hlavne ako vysvetlia všetky tie zahadne veci, kedže tvorcovia to slubovali čim viac serii, tym je to zauzlenejšie, ale zaroven aj napinavejšie
@karculienka ano, dostali sa odtial a teraz sa musia dostať naspäť aby ti to niekto vysvetloval prečo je to tak a čo s nimi maju spoločne ti druhi, tak to by sa asi nikomu nechcelo
Čím viacej to pozerám a čím viac tam veci rozuzlujú tak tým sa vynára viac otázok. A keďže mám rad hľadanie pravdy tak ma to aj celkom chytilo. Táto piata séria bude asi celá o cestovaní v čase ale tak v pohode séria. Teším sa na nové časti.
no zo zaciatku ma to az tak nebavilo ako tie ostatne serie na ktore som vzdy uz nedockavo cakala a pozeralo hned ako sa dalo.. prve tri diely sa mi vobec nechcelo pozerat, no ked uz som pozerala ten strvty no pecka... uz sa tesim na dalsie.. mnoo..hej ja viem..mala by som sa ist liecit
zhodnotim to strucne..tvorcovia vyvolali vela otazok, no len na malo z nich dali odpoved, stava sa to malo zaujimavym a napady dochadzaju ale dopozeram to do konca ssiestej, cize poslednej serie
Neni dôvod byť sklamaný vdaka tomu cestovaniú v čase sme sa dozvedeli všetko o Dharme...ajked to bolo dosť zložité na mozog XD ale stálo to za pozeranie ...rozhodne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov