neviem, čo tam malo byť, nechystala som sa, tak ma to nemrzí. ale nemôžem dať, že mi je to jedno, lebo keby som vedela, o čo ide, možno by mi to jedno nebolo
Hej, je dosť odveci takto zrušiť fest, na ktorý sa už vyše polroka predávali vstupenky, keď navyše v organizácii zrejme nenastal žiadny naozaj výrazný zlom, len je ťažšie dohodnúť sa s majiteľom pozemku, kde sa mal konať a lístky sa predávajú pomalšie, ako sa čakalo ...
Tešil som sa, možno najviac zrovna na minikvas spomedzi festov toto leto ...
Ak by nebolo toľko festov, na ktoré možno ísť, tak by som sa asi poriadne nasral ...
hej chcela som tam ist, mali tam byt celkom dobre kapely, a chcela som ist hlavne na sunshine, kedze to mal byt jediny slovensky festival kde mali vystupovat, no sak ja viem ze su z ciech a tam su na vela festivaloch, ale do ciech sa mi veru nechce a stejne nevim na aky by som tam sla a kto by siel so mnou
Najprv som tam ani veľmi netúžila ísť, ale po Bukovej som zmenila názor a tak mi je to trochu ľúto... Minulé dva ročníky boli super. Ešte neviem čím si to vynahradím....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a idem na pohodu, to mi stačí
Tešil som sa, možno najviac zrovna na minikvas spomedzi festov toto leto ...
Ak by nebolo toľko festov, na ktoré možno ísť, tak by som sa asi poriadne nasral ...