ja moju smutnu naladu nenicim, ja ju podporujem. pustim smutne pesnicky a za chvilu placem. potom som o dve hodiny vyplakana, pustim si telku a uz si ani nepamatam, preco som bola smutna
ked som smutna snazim sa nebyt doma, lebo sedenie pri pc je ta najdepkarskejsia cinnost aka exstuje. vezmem psa, idem sa s nim blaznit von, no a vela jem a cim skor idem spat.... a ono to potom uz dako preleti a pisem basne, a kreslim obrazky a hram na klavir a gitaru.... a robim cokolvek, co ma privedie na ine myslienky
a este si pustim tuto pesnicku, ta ma skoro vzdy zachrani
Ani neviem, asi sa deprimujem . Ale teraz pred nedavnom mi napadol super napad, ze ked budem nabuduce plakat, tak do kybla a raz naplacem tolko, ze budem moc chovat origos morske rybicky v prirodnej, slanej vode
Kedysi som hľadala útechu v ľuďoch, ktorých mám rada, ale po včerajšku som si povedala, že najlepšie bude, keď to v sebe podusím, počkám, kým to prejde a znova začnem fungovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a este si pustim tuto pesnicku, ta ma skoro vzdy zachrani
Najlepšie vôbec nerozmýšľať
Alebo sa vyrevať a máš na pár hodín, dní pokoj. Poprípade nájdi prečo si smutná a vyvaruj sa z toho ^^