Celkom sa sama sebe páčim ale viem že by to mohlo byť lepšie čiže nie som spokojné
ale poväčšine sa nad takými vecami moc nezamýšlam, to len keď mám veľa voľného času...
podla mna by sa clovek nemal uspokojit zo svojim vzhladom respektive postavou ktora sa da vzdy zlepsit, mal by si davat vyssie naroky a vizie ako by chcel vyzerat..
Pritazlivy a vzdy upraveny vzhlad je uz len ceresnicka na torte mojej uzasnej osobnosti! xD Hehe... nejak zasadne to neriesim, ze by som si budoval styl, ktory do bodky odraza moju osobnost Taka normalka.
a úprimne? niekedy sa to skláňa až ku komplexom
-a nejde tak o atraktívnosť, ale o celkovú kontradikciu zovňajšku so správaním, povahou, myšlienkami a charakterom. Inak sa vidím v zrkadle, inak na vlastnej fotke, inak na fotke zachytenej v nečakanej situácií.
Možno ide o to, že až príliš vnímam svoju identitu z pohľadu, z ktorého ju bežne poznám (priamy odraz v zrkadle a pod.) a keď ma niekto odfotí z profilu, tak sa v nej vôbec nevidím a úplne protirečí mojim nárokom a predstavám.
Čiže závidím ľuďom ktorí vyzerajú "stabilne" nemeniac sa, adekvátne k svojej povahe, dobre sa poznajúc a vediac čo od seba očakávať a nezamieňať si vzhľad v predstavách
Výsledkom je, že nie som absolútne spokojný a som tak trocha pasivný narcis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
skôr ale pracujem na tom aby som bola spoko so sebou pod obalom.
(Druhá polovica poväčšine neviem, ako vyzerajú, ale wut.)
ale poväčšine sa nad takými vecami moc nezamýšlam, to len keď mám veľa voľného času...
jednak to mohlo byť horšie
a jednak to mohlo byť aj lepšie.
úžasná odpoveď, skutočne
ale snažím sa...
a úprimne? niekedy sa to skláňa až ku komplexom
-a nejde tak o atraktívnosť, ale o celkovú kontradikciu zovňajšku so správaním, povahou, myšlienkami a charakterom. Inak sa vidím v zrkadle, inak na vlastnej fotke, inak na fotke zachytenej v nečakanej situácií.
Možno ide o to, že až príliš vnímam svoju identitu z pohľadu, z ktorého ju bežne poznám (priamy odraz v zrkadle a pod.) a keď ma niekto odfotí z profilu, tak sa v nej vôbec nevidím a úplne protirečí mojim nárokom a predstavám.
Čiže závidím ľuďom ktorí vyzerajú "stabilne" nemeniac sa, adekvátne k svojej povahe, dobre sa poznajúc a vediac čo od seba očakávať a nezamieňať si vzhľad v predstavách
Výsledkom je, že nie som absolútne spokojný a som tak trocha pasivný narcis
v podstate @35