zlepsovat sa podla mna vždy dá (aj prehnane, vid. silikonove barbie), ale kazdy sme iny a povedala som si ze zas az tolke prachy na kompletnu plastiku svojho tela nemam , tak som sa z tým naucila zit a som vcelku spokojna
takto ráno po opici so svojím výzorom veľmi spokojná nie som, ale inak som si už zvykla nie, že by som si myslela, že som nádhera nádherná, ale sťažovať si nebudem, mohlo to byť horšie.
a vlastne áno.. z väčšinou určite spokojná som.. pár vecí by som možno zmenila, ale nie je to nič také, že by som sa mala teraz zblázniť.. som spokojná..
áále hééj len ma hnevá že ak neprestanem cvičiť a robiť tie namáhavé veci v lete budem mať zadok po mame teraz je to cool a výzor ujde to ked sa o seba staráš
áno,som vždy som prakticky bola ..možno by som mala vylepšiť postavu ,ale inak mi nič nenapadá trošku hustejšie vlasy,ale tak to ja neovplyvním ,a to je tak všetko som maximálne spokojná
nepacia sa mi moje kucerave kratke vlasy, moja postava, moje crty tvare a nenavidim svoje vyarzky
ale oci su upravim linkou, vlasy vyzehlim (predok) a zadok dam do copu, ked je plet strasna dam si make-up a potom to uz neni take hrozne.. a vlasy snad arz dorastu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale v podstate asi ako @5
telo aj hej , ale sa da upravit este
Ha! Ani nemáš dôvod...
tuším že áno.
bývali dni keď by som dobila všetky zrkadlá, ale poslednú dobu čím ďalej, tým viac som so sebou spokojná.
všetko sa dá ešte vylepšiť = nebudem si už strihať vlasy nakrátko, ani ofinu nebudem podomácky skracovať, a tak
a hej. som spoko.
mohlo to byť a aj to bolo kedysi horšie.
teraz som spoko
[/IMG]
ale oci su upravim linkou, vlasy vyzehlim (predok) a zadok dam do copu, ked je plet strasna dam si make-up a potom to uz neni take hrozne.. a vlasy snad arz dorastu