som spokojná, mladšia by som už byť nechcela, aj keď na druhej strane, zachvíľu začnú tie nevyhnutné "dospelácke" povinnosti, čo možno bude ťažšie, ale už sa aj na to teším
a asi do 15ky som vždy už od januára hovorila ten vek, ktorý budem mať v auguste neviem prečo, uplne som chcela byť staršia a teraz mi to je max. jedno, keď sa ma niekto spýta koľko mám rokov, poviem normálne 17, aj keď o chvíľu budem mať 18..
a aj som trocha hrdá, že maturujem v 17 a niektorí až v 19!
starne nam len telo cize aj som spokojny aj nie lebo ak uz zostarneme budeme mat menej sil a co ak prave vtedy by sme chcely urobit nieco co mozeme urobit teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tak ste na tom vy???
ale narodeniny neoslavujem..
a asi do 15ky som vždy už od januára hovorila ten vek, ktorý budem mať v auguste neviem prečo, uplne som chcela byť staršia a teraz mi to je max. jedno, keď sa ma niekto spýta koľko mám rokov, poviem normálne 17, aj keď o chvíľu budem mať 18..
a aj som trocha hrdá, že maturujem v 17 a niektorí až v 19!
a hej. som spokojna. a do 25 budem. ... ale potom mi bude tahat na tridsat, tak to nebude az tak fajn (ach)