Od demokracie ale aj on totality má Slovensko dosť ďaleko. Som rád, že tu nie je socializmus ale tá demokracia alá SR tiež nie je bohvie čo.
To čo tu panuje je politická ideológia "Mečiarizmus", ktorá je od vlády k vláde vylepšovaná a zdokonaľovaná. Za 20 rokov privedieme mečiarizmus k dokonalosti. Rozvojové štáty sa budú chodiť k nám priúčať.
@sugy1 + kvalitny update druheho piliera (o 15 rokov dochodky nebudu existovat, a ked uz, tak pojdes don v 80tke) a dohodarov, proste som nesmierne rad, ze zijeme v tomto state!
smetisko EU, raj grazlov, zlodejov odrbavacov, prezlecenych komousov, radobyodbornikov co vsetko vyriesia zial iba pred volbami...bohuzial u nas neexistuje pravica ani lavica a ani stred...coz je smutne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dpc toto nieje normalne, ide sa kradnut este viac
To čo tu panuje je politická ideológia "Mečiarizmus", ktorá je od vlády k vláde vylepšovaná a zdokonaľovaná. Za 20 rokov privedieme mečiarizmus k dokonalosti. Rozvojové štáty sa budú chodiť k nám priúčať.
a keby vladli "buzeranti", tak tu asi mame povolene registrovane partnerstva
Medzi nami a Bieloruskom vidim rozdiel.
(rozmýšlam že o tomto napíšem svoj prvý blog)....začarovaný kruh Slovenska
V politike je to nahovno, ale to ma az tak netrapi... nech sa pravica nejak pozbiera a znovu dam hlas tomu, kto mi tam pride najzmysluplnejsi.