Lebo hentá piča mi dala dvojku zo sloviny. Inak by som mala priemer 1,2 či koľko som to počítala. A na vysvedčení sa pomýlili a napísali mi, že som oslobodená z telesnej a pritom som viac-menej poctivo cvičila celý rok
@13 U nás sa tiež pomýlili a dali spolužiakovy z Aj čo ledva vytiahol na štvorku na vysvedčení dvojku. Silno pochybujem že sa to zistí...
Nie som spokojný lebo mám drbnutého učiteľa ktorý si otvorí knihu, diktuje z nej od slova do slova a potom odýde. No a na konci roka nám drbne jednu písomku z látky ktorá mu príde pod ruku a podľa toho ti dá známku na konci roka, v mojom prípade sólo 4. Učí ma všetky odborné predmety až na jeden a budúci rok ma bude učiť asi všetky odborné predmety keďže druhá naozaj výborná učiteľka prestúpila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nie som spokojný lebo mám drbnutého učiteľa ktorý si otvorí knihu, diktuje z nej od slova do slova a potom odýde. No a na konci roka nám drbne jednu písomku z látky ktorá mu príde pod ruku a podľa toho ti dá známku na konci roka, v mojom prípade sólo 4. Učí ma všetky odborné predmety až na jeden a budúci rok ma bude učiť asi všetky odborné predmety keďže druhá naozaj výborná učiteľka prestúpila.