Môj život je dokonalý taký aký je bez ohľadu na množstvo problémov, na pochybnosti, na sklamania (aj keď si myslím že je priskoro nazývať chyby sklamaniami, veď sme deti), na komplikácie a na množstvo starostí a povinností Je taký, aký ho potrebujeme, tak s ním práve tak aj narábajme
nie som spokojný so životom, síce sa toho v poslednej dobe veľa zlepšilo vďaka určitým ľuďom, ale na druhej strane aj veľa pokazilo a to tiež vďaka určitým ľuďom, ak by sa dal posunúť čas, aspoň o 10 rokov, to by možno pomohlo a áno vedel by som si ho vziať, keďže som to už skúšal
Niekedy mám také zmýšľanie, že mám plno otázok a pýtam sa prečo, no všetko sa deje kvôli niečomu a nemala by som právo si vziať život, pretože nepatrí mne. Som vďačná za všetko, čo som dostala a dostávam od Boha...
za co mam byt komu vdacna? zivot si kazdy riadi sam. mne sa dojebal zivot pred cca. mesiacom a dost ma to zmenilo-- k horsiemu, lepsiemu,,sama neviem. ale snazim sa ist dalej a bojovat s tou bandou ruskych debilov co mam v praci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Samozrejme dal by sa ten život žiť lepšie ako za birdzom ale všetko príde