Neviem, či tu už takéto niečo bolo, ale v poslednej dobe som sa začala zaujímať o povahy jednotlivých znamení...Keď som si prečítala charakteristiku o mojom znamení, tak sotva štvrťka vecí na mňa sedela, aj keď som to hodnotila úprimne...Samozrejme, že ni
tak v mojom znameni sa najde par vlastnosti ktore ma vystihuju ale najdu sa aj take vlastnosti ktore nemam vobec... ale ja som rada ze som znamenie lev aj ked niektory ludia toto znamenie neznasaju.....
@Mopsiicekk no ja som kozorožec a sedí na mňa len to, že som cielavedomá a dosiahnem čo chcem, verná, obetavá, a ťažko niekomu odpustím, niekedy nepríjemná....ale také, že idem po peniazoch a že som neni vôbec vášnivá alebo že prvoradá mi je kariéra, tak to som presný opak...
hocijaku charakteristiku mojho znamenia si precitam, 90% na mna sedi... aj ked je pre mna dost neuveritelne ze 12stina ludstva by sa vyznacovala podobnymi vlastnostami, asi to tak fakt je.. lebo vsetci barani co poznam su tvrdohlavi, panny zase citlive, levovia vzneseni a namysleni, skorpioni komplikovani... mozno si to len nahovaram(e), ale ma to pre mna daco do seba.
ja som blíženec a sedí na mňa ich rozpoltenosť, aktívnosť, namyslenosť a drzosť.
pamätám si, že ešte babka mi čítala zo snára, že raz budem pracovať s ľuďmi alebo budem novinárka. (teda, nemyslím si o sebe, že by som bola nejaký profík, ale každý už nejako začínal
to je debilina... proste kazdy si najde tie vlastnosti, ktore su vymenovane v popise horoskopu... moje znamenie je lenive.. a som lenivy.. a lenivy su miliony dalsich ludi ktori maju ine znamenie.. ale to niekoho nezaujima, pretoze to je vlastnost navyse...
podobne ako @natashatko v @10 ..akurat ze ja mam vonu penazi rad,a mam rad aj svoj sarkazmus,cynizmus a ironicke poznamky ..ae podla cinskeho zverokruhu na mna kon sedi takmer na 100% ..
...znamenie ryby : tento muž býva mimoriadne vnímavý, má vrelú a citlivú povahu a nezriedka z neho vyžaruje zvláštny osobný magnetizmus. Jeho city bývajú hlboké, no napriek tomu sa do manželstva neženie. Ženu, ktorú miluje, si do značnej miery zvykne idealizovať, často prehliada i chyby, ktoré by iný muži nestrpeli. Zostáva pri svojom partnerovi nezriedka aj vtedy, keď už dávno všetko kúzlo vyprchalo. Napriek tomu, že ho láka zmena a vzrušenie, netúži po ničom menšom než citovej stabilite. Muži narodený v tomto znamení sa nezriedka nechávajú unášať svojimi snami, víziami, omamnými látkami či alkoholom. Ich zmysel pre praktické záležitosti bežného života býva spravidla minimálny. Keď Ryby nakoniec zakotvia v prístave manželskom, potrebujú tolerantnú a chápavú ženu, ktorá ich bude nekonečne milovať. Je veľmi ťažké ich oklamať, s prirodzenou samozrejmosťou od vás očakávajú vernosť a oddanosť. Stabilita, pocit bezpečia a zázemia je pre nich veľmi dôležitý. Veľmi dobre sa dokážu vcítiť do psychiky žien a nikdy ich neberú len ako sexuálny objekt či pomocníčku v domácnosti , ale predovšetkým ako duševne vnímajúceho rovnocenného človeka. Muži v Rybách si viac potrpia na skúsené a skôr staršie ženy ako na mladé dievčatá. Hľadajú v každej žene nehu, ale tiež materstvo a silu.
som na prelome, čiže som asi 75% blíženec a 75% rak... ako sedí to dosť dobre, ale poznám ľudí, na ktorých to nesedí vôbec... ako ono sa tomu aj dá veriť... len je to dosť všeobecne napísané, takže to treba brať s rezervou tam je len pár základných charakteristík, ktoré prislúchajú určitým znameniam... no vôbec to nevypovedá o celkovej povahe hoci, nehádam sa, v drvivej väčšine prípadov je to pravda
@Fr4nk1 No kozorožec ako som už napísala v stručnosti tak obetavý, verný, loajálny, keď miluje, tak maximálne, výborný vodca; cielavedomý, vždy dosiahne čo chce, občas má suchý humor, vyzerá napohlad chladno; (vraj) nie je vášnivý, nedáva najavo city, správa sa drsne k ostatným, nezaujímajú ho iní, snaží sa poučovať druhých...atď na mňa tie zlé vlastnosti moc nesedia, tak neviem ako na druhých
každé znamenie sedí na každého keď si to tak uvedomíš..teda takmer, tak ako to moje sedí takmer na mňa..takže je to také...ale aj tak je blíženec najlepšie znamenie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a ty?
pamätám si, že ešte babka mi čítala zo snára, že raz budem pracovať s ľuďmi alebo budem novinárka. (teda, nemyslím si o sebe, že by som bola nejaký profík, ale každý už nejako začínal
a aha, čo je zo mňa dnes
Útočiť na ľudí neútočím
Majetnícka, sebecká, zhovievavá až lenivá, dominantná, peniaze rozhadzujúca, žiarlivá, arogantná Levica s nevymáchanou hubou.
Šťastné dni, kovy a kamene vyslovene nemám rada a nie som ani extrovertná, ani štedrá, ani lojálna.
Som vodnár.. a včínskom zas kohút...
» ihoroskop.info/uprimny-horosko...