stretla som sa tu už viackrát s veľkou dávkou úprimnosti, otvorenosti, schopnosti ľudí vyjadriť svoj názor "na plnú hubu"...zaujímalo by ma či ste takí aj v skutočnosti, alebo sa prejavujete len tu lebo viete že vám tu v podstate nič "nehrozí" ?
Podľa mňa istá dávka úprimnosti tu je, ale je tu výhoda istej anonymity, ktorá pridáva odvahy a múdrych rečí. Do očí by ti skoro nikto nepovedal či ti tu ako hrdinovia píšu.
Pre mňa to je aj jeden z dôvodov, prečo nemam zrovna veľa priateľov. Ale tí, ktorých mám mi hovoria, že ma majú tak radi práve preto, že tou úprimnosťou sa odlišujem od iných.
ja áno...úplne rovnako veľa otvorená a úprimná. Len na nete som akási milšia a stretla som sa s tým, že si ľudia myslia, že som zlatá. A to si nik kto ma reálne pozná nemyslí, lebo som skôr cynické hovado ako zlatá milá deva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Pre mňa to je aj jeden z dôvodov, prečo nemam zrovna veľa priateľov. Ale tí, ktorých mám mi hovoria, že ma majú tak radi práve preto, že tou úprimnosťou sa odlišujem od iných.
lebo každý chce len pravdu počuť a keď mu ju poviete, tak je urazený
a pokiaľ pravdu nemôžem povedať, tak mlčím a nevymýšľam si
Nie je
Pre porovnanie pretvárka by bola, keby som niekomu koho nemám rád hovoril, aký je skvelý.
Sebareflexia je, že nehovorím nič, len si pomyslím.
A verte mi, že ludia s dostatkom sebaovládania to majú v živote lahšie.
tu na to jebem
jj aj nazivo som neprijemna puca
ale vecné záležitosti poviem aj keď viem, že som so svojim názorom sama.a ešte etické otázky, tým sa nikdy netajím
..hneď sa cítim lepšie
V tom je tá sebareflexia.
,,sebapoznanie, opierajúce sa o psychologické pozorovanie a poskytujúce vedenie, ktoré je hlavnou cnosťou ľudskej činnosti''