Mne keď sa niekto zapáči len pomaly sa mi odpáčuje A keď tak z dôvodu zlých rečí o ňom alebo jeho celkovej zmene imidžu, no a potom je to naprd Príde ďalší
spoulziaci sa mi pacili aj 2 roky .. jeden kludne doteraz , neodmietla by som .. a na strednej to len fyzicky tiez ma to aj rok drzalo a ani som s nimi neprehovorila
@torpedo08 Neberiem to hneď akože som sa do neho zaľúbila a idem sa o ňom dozvedať, aby som ho zbalila alebo čo, jednoducho sa mi len páči, ide o fyzický výzor teraz. Som v tom prípade niečo ako stalker A veď nič netrvá večne, teda ani sa mi večne páčiť nebude a je len otázkou času, čo sa stane s mojimi sympatiami k nemu
A dávam do rozdielu chalanov, čo sa im LEN páčia a chalani, čo by som s nim chcela niečo mať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mne keď sa niekto zapáči len pomaly sa mi odpáčuje A keď tak z dôvodu zlých rečí o ňom alebo jeho celkovej zmene imidžu, no a potom je to naprd Príde ďalší
čím dlhšie, tým sa mi ten človek páči viac a viac.
teda dnes sa mi páči viac ako včera, ale menej ako zajtra
@notyou no to je dost zle ze sa ti niekto prestane pacit preto ze o nom koluju zle reci ... treba sa presvedcit aka je pravda a nee pocuvat pletky
A dávam do rozdielu chalanov, čo sa im LEN páčia a chalani, čo by som s nim chcela niečo mať