Ste tu nejakí čerství absolventi VŠ? Už ste si našli prácu?
Ako sa vám vstupovalo ako čerstvým absolventom na pracovný trh počas tejto koronakrízy? Našli ste prácu? Stále hľadáte? Ak ste z menších miest, boli ste nútení odísť do väčšieho mesta/ na západ, aby ste sa mohli normálne zamestnať?
Práca si ma našla este 3 mesiace pred ukončením školy. Bola som na praxi a neskôr sa mi ozvali, ze im vypadli ludia tak ma vzali. Bolo to take expresne z jedneho dna na druhy
Ale som rada, aj tu pracu mam rada a bavi ma
neviem najst vhodnu juniorsku poziciu, kde by odo mna nechceli vediet vsetko aj nad ramec alebo kde by sa na to islo stylom ze toto vies ok a zvysok sa naucis (ale existuju take!)
alebo sa este hlasim na poziciu z ktorej nemam prax, iba suvisiacu kus, a tam tiez juniora nechcu
takze sa musim doucit kopu veci, lebo teraz som piece of sajt
ja nejak neviem pochopit ako sa da ukoncit VS a "vstupit" na pracovny trh.. Asi neskutocne zalezi od oboru ale napr ja (ekonomicky smer) viem ze proste ked niekto nepracuje aj popri skole tak z tej skoly realne nic nema a zbytocne ju studuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale som rada, aj tu pracu mam rada a bavi ma
alebo sa este hlasim na poziciu z ktorej nemam prax, iba suvisiacu kus, a tam tiez juniora nechcu
takze sa musim doucit kopu veci, lebo teraz som piece of sajt