neustale premyslam a zvazujem..instinktivne konam len v urcitych situaciach a tych teda vela nie je..vlastne, ked tak nad tym rozmyslam, nedokazem si vybavit ani jednu taku situaciu, kde som konal impulzivne/instinktivne
ale zas mam schopnost v kratkom case vidiet a zvazit mnoho konzekvencii z konania vyplyvajucich, takze s rozhodovanim a nutnostou rychlo sa rozhodnut, problem nemavam
tak ako @4.....ak ide o dlhodobojšie rozhodnutie (VŠ, SŠ.....) ktoré ovplyvnia môj život, tak nad tým dumám.........keď je to nejaká situácia bežného dňa, tak jednám rýchlo
takto... vo všeobecnosti reagujem uplne bezmyšlienkovo, intuitivne ale ak sa to jedná nejakej vážnejšej veci alebo čo ja viem čo sa týka vecí vzácnych statkov, ej kej ej peňiaze, tak si to premyslím poridne...a pouvažujem.... samozrjme, ak nemám práve vtedy pred periodou a nevstúpim do obuvi
...ktorý väčšinou vyzerá, že nereaguje (uninterested), pritom inštinktívne začne premyslene analyzovať situáciu a to, kam ju chce "nenútene" nasmerovať.
ak ide o niečo, čo by mohlo dlhodobo ovplyvniť môj život, alebo nejakú časť môjho života, poriadne si to premyslím, no aj tak dám zväčša na prvotný úsudok
ak ide o niečo, čo je krátkodobé, alebo nezohráva mimoriadnu úlohu v živote (jedlo, farba laku, knihy, nejaké doplnky, atď) jednám impulzívne a popravde, takéto konanie začínam jemne a opatrne zavádzať aj do prvého prípadu
ako kedy.. keď sa hádam s niekým s kým nemám dobrý vzťah, tak skôr druhá možnosť - aby to boli čo najlepšie argumenty.. ale napríklad s matkou určite prvá možnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
resp. povedal by som skôr že ako pri ktorýchj veciach...pri niektorých reagujem (ešte) impulzívne a naopak niektoré si dobre premyslím
ak musím reagovať rýchlo, zväčša úplne rezignujem a hodím si mincou
je to skôr!
ak ide o niečo, čo by mohlo dlhodobo ovplyvniť môj život, alebo nejakú časť môjho života, poriadne si to premyslím, no aj tak dám zväčša na prvotný úsudok
ak ide o niečo, čo je krátkodobé, alebo nezohráva mimoriadnu úlohu v živote (jedlo, farba laku, knihy, nejaké doplnky, atď) jednám impulzívne a popravde, takéto konanie začínam jemne a opatrne zavádzať aj do prvého prípadu
v realite 2., ale chcel by som 1. (obcas)
oznacil som 3.