nie teda neviem aký máme rozvrh? začiatok týždňa je vždy zlý pre školu u mňa najma keď celé nedeľňajšie popoludnie sa vyvaľujem s láskou v posteli a odchádza až večer...komu by sa chcelo potom učiť?
zajtra nejdem do skoly, az v utorok, ale nie som na utorok na pisomku vobec naucena a ani semestralku nemam napisanu, tak som zvedava ako to chcem zajtra vsetko stihnut
Aj tak štvrtok a piatok som nebol v škole, ale z angliny, matiky a sloviny v piatok boli písomky, takže pohoda a na ostatných predmetoch to učiteľom vadiť nebude. =D
Mám porobené úlohy, ale nijak extra som sa neučila, ale to len výnimočne na zajtra.. aj tak mám hlavú plnú poprechadzovaných myšlienok, že sa mi dneska ani učiť nedá..
ja už som naučená na celý život, hehe... ale za mojich čias nedele som vždy trávila voľné, takmer nikdy som si nenechávala všetko na poslednú chvíľu, preto soboty celkom v obľube neboli, za to nedele sú dodnes sladké, zelené sviatky s jablkami v karameli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
1. mam zajtra jednu prednasku, ktoru
2. mam len vynimocne, pretoze si nahradzame prednasku z toho, co som bola v Tatrach a
3. na tu hodinu malokedy potrebujem nieco pripravovat dopredu
A zajtra idem na odber krvi :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´(
viete...improvizácia je dobrá vec
v škole si nič nespraviš, keď sa ti doma nechce,,,
ja neviem aky mame zajtra rozvrh poriadne... ale myslim, ze ziadny test takze sa neoplati zaoberat skolou prozatííím....
dneska som bol rozsadeny so spolužiačkou, lebo sme nedavali pozor, keď sme preberali niečo z franiny
a z toho niečoho zajtra píšeme! krásny fail... asi by som sa do toho mal pozrieť