Výraz "vlk samotár" je klišé a vo svojej podstate úplná blbosť - vlky nie sú samotárske zvieratá, naopak, žijú a lovia vo svorkách. Osamelý vlk bez svorky by mal len veľmi malú šancu na prežitie.
Som samotar vsade,v skole nemam kamaratov cez prestavky sa hram na mobile, doma sice kamaratky mam ale uz to nie je ako kedysi a ani neviem kedy sme naposledy si povedali ze uah ako nam spolu bolo super, serie ma to velmi chcela by som kamaratov, s ktorymi by sme chodili kade tade, mali vela zazitkov ale nic z toho, tak asi nemozeme povedat vsetci, ze nase tinedzerske casy boli najkrajsim obdobim v zivote
Nedobrovolny samotar.. nebavi ma chodit do krcmy, kaviarni, do kina na beckove americke filmy s kolegami, do sauny ani do bazena s kamaratmi. Do prirody, fotit, hrat na gitare, strielat z luku, do divadla, na rockovy alebo jazzovy koncert pojde so mnou malokto. Asi sa obklopujem nespravnymi ludmi
Mne sa to strieda. Sú obdobia, keď mám rád spoločnosť, chcem sa kamarátiť, stále niekam chodiť, s niekym byť a potom sú obdobia, keď ma títo ľudia začnú strašne unavovať a mám pocit, že ma cudzie problémy len sťahujú dolu. Vtedy sa zas uzavriem a nemám potrebu byť s niekym v kontakte a všade chodím sám. Birdz a FB sú vtedy vrcholom môjho sociálneho života. Tak či tak neznesiem byť zavretý doma.
Do svojich 15 rokov som si myslel že som introvert, ale cítil som sa deprimovane, osamotene a nespokojne.
Potom som prišiel na to že som totálny extrovert, prestal som sa hanbiť, začal som mať v... skrini, čo si o mne ľudia myslia, začal som chodiť medzi ľudí a je mi stále blbo lebo sa so mnou nikto nebaví a každý si myslí že som divný.
Ja som kedysi bola tiež nedobrovoľný introvert. Čakala som, na zázrak, kedy sa kto začne so mnou kamarátiť. Postupom času som si uvedomila, že také veci ako sa zo škaredého káčatka stane labuť sa dejú len vo filme. Tak som sa aj ja musela značne pričiniť, aby som si našla kamarátov. Samozrejme mi výrazne pomohla zmena kolektívu, kde som mala možnosť tak povediac začať odznova. Nie som síce úplný extrovert, ale viem už lepšie s ľuďmi komunikovať a mám viac kamarátov ako na ZŠ. Napriek tomu ma občas chytí také to s nikým sa nebavím, nikto sa so mnou nechce baviť, ale našťastie to aj rýchlo prejde.
@patrixo cooo sak ty si dal uplne najlepsie moznosti, ja by som sla vsade! Teda hrat na gitare neviem, musel by si ty, ale hrozne sa mi to lubi
A tie kaviarne mam este rada celkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
HYMNA
HYMNA
HYMNA
HYMNA
HYMNA
ale inak k téme, nie som úplný samotár ale ani spoločenský tvor... rada som v menšej spoločnosti blízkych ľudí a ocením aj chvíle osamote.
teraz jak sa venujem škole väčšinu času (a ešte birdzu tak nikam veľmi nechodím, a už mi dosť šibe z toho, chýba mi socializácia :/
Potom som prišiel na to že som totálny extrovert, prestal som sa hanbiť, začal som mať v... skrini, čo si o mne ľudia myslia, začal som chodiť medzi ľudí a je mi stále blbo lebo sa so mnou nikto nebaví a každý si myslí že som divný.
A tie kaviarne mam este rada celkom.