@luc.ka ked som mal 4-6 rokov, tak som sa bal chodit vytahom..snivali sa mi strasidelne sny o vytahu.. ze sa sam otvori a vo vnutri nieco je a pohlti ma to.. nejaka zelena energia.. preto som ku opatrovatelke vyslapaval pravidelne 4 poschodia =D
kebyže to je žena tak mi to problém nerobí a kebyže to je chlap tak asi poviem že nech nezazerá alebo nanho aj ja budem pozerať ale ešte nepríjemnejším pohladom
@kolini 4-6 rokov? ja mám nočné mory z výťahov aj teraz.... bojím sa ich... iba na STU vždy dúfam, že niekto na to 19te poschodie pôjde v rovnakom čase ako ja.... lebo pešo by som to asi nedala...
@luc.ka no videl som par strasidelnych scen s vytahmi..je aj take video, kde jedneho pana v thajsku rozdrbal vytah na kusy.. proste ked vystupoval tak sa vytah spustil dolu..
neznasam ked ma ludia takto ocumuju, najlepsie este poriadne vypulit oci.. napadne ma ze je to kkt a hotovo.. (baby na mna moc necumia, ked tak stare babky, aj to som uz vela krat zazila ze aj 5 minut na mna cumeli)
@kolini spomenieš mi výťah a zase sa mi teraz niečo snívalo.... neviem prečo dpč. nikdy mi výťah nespôsobil nejakú traumu. tak ja neviem, čo to znamená...
@klaudiqaaa tak sa ho ako chalan zastanem neberes to trosku jednostranne ? ked on napisal na babu na nete , ze by ju dal tak si pisala ako ta sklamal a nech sa rozhodne co chce a pritom ty pises uplne to iste
napriklad v tomto fore , ale aj inde ... ( chalani musia drzat spolu ) ale hodnotimto objektivne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
---
Neznášam výťahy, chodím po schodoch a potom dychčím na najvyššom odpočívadle (pri čom ma obyvateľ cieľového bytu počúva spoza dverí / @h / )
nie nie... ja fakt uprednostňujem schodisko...
..kvak..
rozmyslat.. "kedy to uz kurva zastane"
ale tak ty si asi mentalek =D
napriklad v tomto fore , ale aj inde ... ( chalani musia drzat spolu ) ale hodnotimto objektivne
"nech už som na svojom!"
"že má chronickú reumatickú displáziu očnej šľachy"