určite
Nezastávam názor, že ak žena či muž nemôžu mať deti, tak je to boží trest a boh asi vedel, prečo im to dieťa nedopraje Keby bol boh (čím netvrdím, že nejaký vôbec existuje) taký starostlivý, nemali by deti tyrani a iní bastardi...
Samozrejme tento inštitút podporujem, ale nejako sami to nepozdáva keby si ma dieťa adoptovať homosexuálny pár. To je dosť na uváženie ja by som nekcel mať dvoch tatov
v budúcnosti si chcem adoptovať 2-3 deti,vlastné nechcem...ale také už trochu vyrastené,5-6 ročné najradšej dievčatá...mám na to viac osobných dôvodov...
radšej vlastné samozrejme,ale keby to nešlo a aj partner by súhlasil,prečo nie???
ale chcela by som tak maximálne do 1 roka...najlepšie bábätko...nech nie je v domove,jednoducho aby nikdy nepoznalo pocit opustenosti...
samozrejme...a celkovo mi to pride blba otazka... ved tie deti nemozu za to ze su v decaku..a su to uplnormale deti,ktore si zasluzia lasku a teplo domova...miesto kde sa mozu vzdy vratit....chcem mat vlastne deti,ale urcite si aj nejake adoptujem...
urcite ano...keby nemohol mat par vlastne deti z akehokolvek dovodu tak som urcite za adopciu ved preco nie? ale je tam samozrejme to riziko ake to dieta bude lebo geny sa nezapru ani pri akokolvek dobrej vychove, vzdy moze prist nejaky skrat ale rovnako aj nemusi....som za
Ahojte , no ja som uz zacala vybavovat adopciu takze urcite hej sme sice len na zaciatku no dufam ze to nebude dlho trvat uz mame dvoch chlapcov takze si ziadame o dievcatko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nezastávam názor, že ak žena či muž nemôžu mať deti, tak je to boží trest a boh asi vedel, prečo im to dieťa nedopraje Keby bol boh (čím netvrdím, že nejaký vôbec existuje) taký starostlivý, nemali by deti tyrani a iní bastardi...
a som za..ale najviac by som chcela vlastne..
A raz si jedno adoptujem
ale chcela by som tak maximálne do 1 roka...najlepšie bábätko...nech nie je v domove,jednoducho aby nikdy nepoznalo pocit opustenosti...
Černoškovia sú chutný, no cigánča by som si nikdy neadoptoval.