Ja pravidelne chodim s kamaratom do pizzerie kde si minimalne 2 krat zapali mne to nevadi lebo to je fajciarska zona.Cize ked to je takto mi to nevadi ale kebyu sa to zakazalo ani to by mi nevadilo..ale nemyslim si ze by tym restauracie a bary nieco ziskali ked to je rozdelene to je myslim mudro vyriesene.
ja som rozhodne za, neviem kde je problém ísť fajčiť von a dnu aspoň nebude smrdieť a ani šaty nebudú napáchnuté, veď pred tým keď sme išli s kamošmi dakde do nejakého podniku osláviť narodky tak som sa vždy doma bála že ma mama obviní že fajčím
a tie rozdelene priestory tabulou alebo polickou su blbost ... to je ako keby pri bazene bola tabula ze na jednej strane sa smie cikat do bazena a na druhej nie vysledok rovnaky
podľa mňa by stačilo keď tak rozdelenie na miestnosti, ale ani mi veľmi nevadí, ak som vo fajčiarskom bare. ja proti fajčiarom nie som taká radikálna ako iní ľudia vedia byť
Nie som za... Nech sú fajčiarska a nefajčiarska miestnosť oddelená... Alebo nech sú podniky rozdelené na fajčiarske a nefajčiarske. Vlastne... tak, ako je to aj doteraz. Komu sa dym a smrad nepáči, nech tam nelezie...
Este som nepocula, aby fajcenie vzbudzovalo u niekoho agresivitu...
A to, ze budu bary bez fajciarov, este neznamena, ze kazdy bude mat zdrave pluca. Staci, ze pojdes do mesta a vypary z aut ta zabiju rychlejsie ako 10 fajciarov...
nech ej to tak ako to je tak niekto nema rad cigaretovy dym nech neleze tam kde ten dym je .......a niesom fajciar ale fajcil som v minulosti.......a riesili sa tu veci ze by mali byt aj alkaci rozdeleny a to ma podla mna zmysel sice to ze iny piju tebe neskodi ale najebany ludia vedia yt neprijemna a otravny a niekedy s aich neda zbavit ani za boha
ja by som bol za , aby sa nikde nefajčilo....
ono by sa nemalo ani na verejných priestranstvách ako su autobusové stanice a tak, ale ako vidím, tak kopa ludí o tom bud nevie alebo to ignoruje..
som proti tomu ab ys afajcilo v baroch, atd. ....rozdelenie na fakciarsku a nefajc. zonu nema zmysel...ked tak, tak ab yboli osobytne fajciarske a osobytne nefajciarske podniky.... @14 ... a nwm ci som pochopil, ale teraz su podniky vacsinou aj pre fajciarov aj nefaciarov....len su predelene nejakou stenou z dreva, alebo plachtou, atd...a to vobec nepomaha.....a ludi akao ja co neznesie smrad cig. dymu....je utrpenie vojst na jedno mietso kde sa nepretrzite fajci....bleeeee
som za to aby sa fajcilo skoro vsade okrem reštík. bary nech su rozdelene na fajciarske a nefajciarske a vec vyriesená a ked niekomu vadi ze fajcim nech mi to normalne povie a ja mu urobim po voli
nespravodlivost... ako nechcete aby sme my fajciari chodili nahodou po kanaloch a skryvali sa pred nefajciarmi? sa zobudte doboha... ak sa vam nieco nepaci dychajte cesrtvy vzduch na Islande, nikto vam nekaze sa s nami stykat... Je to nasa volba... aj vy mate tu svoju!
hej som za to aby sa nefajcilo..uz mi lezie na nervy,ked pridem v noci domov a smrdim jak popolnik..a pritom som nefaciarka a mam astmu...skodi to vsetkym a najme nefajciarom..a take vyhovorky ze clovek musi na nieco umriet ma vedia nastvat uplne najviac... oni si za to mozu sami, ze zacali fajcit,tak nech s tym laskavo neotravuju ostatnych...ked su ochotni platit si za to, tak ich uz nezabije dvihnut zadok a facit vonku....
jednoznačne aby sa nefajčilo v baroch, reštikách, štadiónoch (to najviac milujem keď sedím na štadióne a nejaký spitý chujo si tam zapáli a ja potom smrdím od teho) atd.
som za to aby bola v restauraciach a podobne oddelena fajciarska a nefajciarska miestnost, potom ti ludia co si chcu zapalit si zapalia a nerobia tym zle nefajciarom ani nikomu lebo vlastne kazdy kto je vo fajciarskej miestnosti sa potom nemoze stazovat lebo je to miestnost nato urcena. ale napr. v pohostinstvach a tak, v takych mensich kde je len jedna miestnost som za to aby bolo fajcenie zakazane.
ako..v reštauráciach sú oddelené zóny v baroch zväčša nie..ale tak hádam môžem čakať že ak idem do baru bude to tam plné dymu...
podľa mňa by sa nemala zakazovať úplne stačí len vydeliť zóny pre fajčiarov
nemalo by sa fajcit ani v baroch ani v restauraciach, co ja viem niekde na discach a v cluboch ked tam je niekto celu noc nech je tam vyhradena fajciarska miesnost ale inac nie..vzdy mi potom smrdia vlasy aj oblecenie..poriadny humus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
V ostatnych podnikoch by to malo byt na slobodnom rozhodnuti majitela podniku.
Byvam v Anglicku,tu sa nefajci na verejnych miestach uz od minuleho roka,takze o tom viem svoje.
Este som nepocula, aby fajcenie vzbudzovalo u niekoho agresivitu...
A to, ze budu bary bez fajciarov, este neznamena, ze kazdy bude mat zdrave pluca. Staci, ze pojdes do mesta a vypary z aut ta zabiju rychlejsie ako 10 fajciarov...
ono by sa nemalo ani na verejných priestranstvách ako su autobusové stanice a tak, ale ako vidím, tak kopa ludí o tom bud nevie alebo to ignoruje..
@14 ... a nwm ci som pochopil, ale teraz su podniky vacsinou aj pre fajciarov aj nefaciarov....len su predelene nejakou stenou z dreva, alebo plachtou, atd...a to vobec nepomaha.....a ludi akao ja co neznesie smrad cig. dymu....je utrpenie vojst na jedno mietso kde sa nepretrzite fajci....bleeeee
nejako zaujímavo zničila ale teraz ma nič nenapadá
nespravodlivost... ako nechcete aby sme my fajciari chodili nahodou po kanaloch a skryvali sa pred nefajciarmi? sa zobudte doboha... ak sa vam nieco nepaci dychajte cesrtvy vzduch na Islande, nikto vam nekaze sa s nami stykat... Je to nasa volba... aj vy mate tu svoju!
podľa mňa by sa nemala zakazovať úplne stačí len vydeliť zóny pre fajčiarov