@mojdedo no pretože zombieka zastavíš len tak, že mu "rozcupuješ mozog na maděru", čo najlepšie funguje úderom ostrého predmetu do hlavy ako napr. sekerou do temena alebo šrubovákom do oka
@mojdedo tá podpora tu bude aj bez médií...kedysi nebola telka ani pc hry a ľudia sa na násilie s radosťou pozerali,tá ponuka tu bola vždy. Samozrejme,násilie nemôže byť témou číslo jedna,médiá by mali byť aj o iných veciach,no úplne ho vymazať sa mi zdá utopistické.
som za to, aby sa eliminovalo nasilie v živote ...
neviem ale proste, ja násilný nie som ... som iba ak som v ohrození a bránim sa ... a poznám veľa ľudí ktorí nasilní tiež nie su a agresiu nepociťujú, maju reálne logické argumenty na to , prečo necitia hnev v takej podobe aby ho dostali agresívne von ... a potom sa sám seba pýtam či je to naozaj sebauvedomením a vyššou vnímavosťou (pretože som si všimol že ludia ktorí agresívny nie su, sú zvňčša aj inteligentnejší) alebo je to niečo čo človek nemôže ovládať a definuje ho to ...
jedno ale viem, násilie nie je nutné ... vôbec nie ... vie to velmi vela ludí a aj tak je stále na svete dosť ludí ktorí násilní sú ... vidim v tom dosť velký problem, pretože bez nasilia by bol svet nerozoznatelný od toho dnešného ...
prial by som si teda aby zmizlo, no to že sa nebude ukazovať verejne ho nijako nevytlačí z ludí len tak samo od seba ... žial
Nasilie a celkovo negativne veci a situacie nikdy nezmiznu z medii, to je presne to, cim lakaju sledovanost. Vid TV noviny, jasny priklad. A ludia su natolko jebnuti uz, ze to na nich plati a prave nestastne temy ich zaujimaju. Ako napr. moja hlupa stara mamka, ta vie asi o kazdom neprirodzenom umrti na Slovensku a potom mi zakazuje aj chodit po ulici, ze co sa mi vsetko moze stat bez radsej domov, bez radsej domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
som za... žiadne násilie, len láska a pokoj
neviem ale proste, ja násilný nie som ... som iba ak som v ohrození a bránim sa ... a poznám veľa ľudí ktorí nasilní tiež nie su a agresiu nepociťujú, maju reálne logické argumenty na to , prečo necitia hnev v takej podobe aby ho dostali agresívne von ... a potom sa sám seba pýtam či je to naozaj sebauvedomením a vyššou vnímavosťou (pretože som si všimol že ludia ktorí agresívny nie su, sú zvňčša aj inteligentnejší) alebo je to niečo čo človek nemôže ovládať a definuje ho to ...
jedno ale viem, násilie nie je nutné ... vôbec nie ... vie to velmi vela ludí a aj tak je stále na svete dosť ludí ktorí násilní sú ... vidim v tom dosť velký problem, pretože bez nasilia by bol svet nerozoznatelný od toho dnešného ...
prial by som si teda aby zmizlo, no to že sa nebude ukazovať verejne ho nijako nevytlačí z ludí len tak samo od seba ... žial