@Hangtime11 ..myslíš si že som sa nepokúsila??? mal si vidieť jeho reakciu..Na to by si nemal srdce ani ty... Nakoniec povedal že na druhý deň pôjde za bratom do anglicka aby na mňa zabudol ....:/
@hangtime11 keby si nebol tak zameraný na svoju osobu, tak by si si všimol, že odkedy je nové fórum, tak tu každému píše jeho nick s veľkým začiatočným písmenom
Práve dnes som nad tým uvažovala,či sa mi niekto páči,alebo či niekoho lúbim ale nikohoa nikto sa mi ani nepáči-A myslím,že teraz sa radšej budem venovať škole...šťastie až potom O_o
mám dosť problémov a starostí sám zo sebou a jednoznačne nechcem mať nikoho bolo by mi to iba na príťaž a ešte viac by mi to skresalo z môjho voľného času, ktorého mam ajtak málo...
po dnešných myšleinkových pochodoch som sa rozhodol odísť na nejaký čas do Ruska.. ako dlho sam neviem
Ach dobre no doteraz som brala tak že v tomto veku to neriešim...ale prááve sa stalo páár vecíí ked už ani sama neviem...zbožnujem ho=D...ale či je to láska...kto vie=D
@krutafunebracka no aj taky musia byt proste je to moj druh pisania...a koly tomu že tebe sa nepači tak to nebudem menit ešte niečo si mi cela powedať...rada sa o sebe niečo nowe dozwiem...
@krutafunebracka wšak ano o mne to svedči nie o tebe tak tebe to môže byť jedno ako ja si pišem...je to môj štyl a hotowo...a komu sa nepači nech sa nepozera alebo nech ma začne oprawowat ja sa za to neurazim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Dobre si to vystihol
po dnešných myšleinkových pochodoch som sa rozhodol odísť na nejaký čas do Ruska.. ako dlho sam neviem
@krutafunebracka fajny výrok a môžem iba potvrdiť že to tak je
Ale čo už, že proste patríš k tým slabomyseľným slabochom.
Nabodnúť na kôl za také prznenie slov (blee)
Tak to možno, lenže ty sama by si na to potom neprišla.
Chúďa.