nazvala by som to skôr cestou k tomu. ale však to všetci poznáme, to také oťukávanie a vzájomné sympatie.
aj som sa chcela vykašľať na chlapov, len som pochopila, že to proste nejde. teda ide, kým sa neobjaví zas niekto, kto mi rozprúdi krv v žilách a ja s tým aj tak nič neurobím... život mi vždy dáva to čo nechcem, ale má to svoje výhody, čím viac chlapov odmietam tým lepšie kusy sa v mojej blízkosti ukazujú
ja som ... ale tak inak ako doteraz. tak triezvo. ľúbim ho, je na mňa taký ako som si vždy priala, dáva mi to, po čom som tak dlho túžila, nechcem aby mi ho niekto vzal, záleží mi na ňom a som ochotná spraviť všetko aby bol šťastný...
ale ten ošiaľ totálneho pobláznenia kedy sa mi o danom aj sníva, neviem jesť, spať či myslieť bez neho, si vyčerpal jeden jediný a pochybujem, že sa taká zamilovanosť bude ešte niekedy opakovať.
Moje city este nikdy neboli opetovane ... ja verim na lasku ale vzdy ma chcel niekto iny a ja som chcel niekoho ineho takze skor to bolo vzdy sexualne (nie ze by toho bolo nejako vela)
momentalne som zalubeny a zase raz (pravdepodobne) mi to bude len trapenim ...
no co uz, ale ze by som to bral nejak smrtelne vazne tieto veci ako ze by som si isiel zily rezat to ne....
ak je skutocna laska takou vzacnostou nasho zivota ako vysvetlite, ze po uliciach chodi tolko mladych parov ?
Nie je to tak ze jeden nemiluje tak velmi ako ten druhy ... mozno len jeden predstiera ?
Alebo spolu mladi ludia chodia lebo proste nechcu byt sami a hladaju si len optimalneho partnera, ktory najviac splna ich predstavy ?
Mam vela teorii ale nespochybnujem existenciu skutocnej lasky ackolif si myslim, ze realne moze existovat az v starsom veku. (to znamena ja teba ty mna a naplno)
Podľa mňa je lepšie byť free ako chodiť s niekým ku komu necítim nič a ide len o sex.... sexu si môžeš užiť dosť aj keď si free, tak na čo sa viazať? Pokiaľ nepríde tá "pravá" lepšie mi je keď som sám
ja nak nad nikym nepremyslam.. je par chlapov co sa potesim ked ich vidim a rada s nimi travim cas ale ze by som sa bezhlavo vrhala do neistych vztahov?
tak ja vam len tolkoto povim..som zamilovany...lenze ona do mna asi nie...nezna sa ma...takze sa uz nikdy nedozviem ci ma lubila alebo nie....takze v tejto chvili ja serie na lasku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale sme, sme
aj som sa chcela vykašľať na chlapov, len som pochopila, že to proste nejde. teda ide, kým sa neobjaví zas niekto, kto mi rozprúdi krv v žilách a ja s tým aj tak nič neurobím... život mi vždy dáva to čo nechcem, ale má to svoje výhody, čím viac chlapov odmietam tým lepšie kusy sa v mojej blízkosti ukazujú
mimochodom je tu strášne veľa chýb...
Do nikoho iného radšej už nechcem..
ale ten ošiaľ totálneho pobláznenia kedy sa mi o danom aj sníva, neviem jesť, spať či myslieť bez neho, si vyčerpal jeden jediný a pochybujem, že sa taká zamilovanosť bude ešte niekedy opakovať.
ale vo svojej podstate, áno, som zamilovaná
momentalne som zalubeny a zase raz (pravdepodobne) mi to bude len trapenim ...
no co uz, ale ze by som to bral nejak smrtelne vazne tieto veci ako ze by som si isiel zily rezat to ne....
ak je skutocna laska takou vzacnostou nasho zivota ako vysvetlite, ze po uliciach chodi tolko mladych parov ?
Nie je to tak ze jeden nemiluje tak velmi ako ten druhy ... mozno len jeden predstiera ?
Alebo spolu mladi ludia chodia lebo proste nechcu byt sami a hladaju si len optimalneho partnera, ktory najviac splna ich predstavy ?
Mam vela teorii ale nespochybnujem existenciu skutocnej lasky ackolif si myslim, ze realne moze existovat az v starsom veku. (to znamena ja teba ty mna a naplno)
tha sa wydime asik 1.krat za mesiac ..ale w oktorbry to bude ok sa budeme castejsie wydawat
ale sak.=D..zase si mozem uziwat=D=D