Neviem presne,čo je obsahom tejto filozofie, ja sa venujem tomu,čo je pre mňa zaujímavé,má pre mňa zmysel,a nemusím vyskúšať "všetko", v tom zmysle že nemusím skúšať to,čo je síce všeobecne populárne a moderné,ale mňa príliš neláka,alebo je v rozpore s niečim čo uznávam.
takto, ak nieco chcem vyskusat, tak to vyskusam. bez ohladu na to, aka to je kktina. ale ked to vyskusat nechcem, tak to nebudem skusat len preto, lebo "skusit treba vsetko".
vrazda, znasilnenie, tyrania, vyuzivanie, skok do mora z 30 metrovej vysky, odrezanie si ruky a nasledna priprava masa z nej na konzumovanie, nadavanie starym babkam v mhd, ucenie sa vsetkych chemickych prvkov naspamat, byt najlepsi na olympiade, kracat po vysutom lane pred tisic ludmi, alebo aj tancovat na medzinarodnej sutazi v sambe tak toto vsetko naozaj skusat nemusim a vobec mi to chybat do zivota nebude
Áno, ale treba brať ohľad na to, čo je morálne spávne a čo nie je, čo nám dovoľuje zákon a čo nie, čo je v danú situáciu vhodné a čo nie je... a neprekračovať tieto hranice.
Nie. Keď niečo vyskúšať chcem, tak idem všetkými do toho, ale ak to nechcem, tak argument "všetko treba vyskúšať" pre mňa nemá absolútne žiadnu váhu. A celkove, nerobím veci kvôli tomu, že "treba to raz skúsiť", ale preto, že to aj sama chcem.
Ano, uplne vsetko, vratane zabitia okoliduceho a hodenia ho do kanala, podpalenia skoly, nahlasenia bomby, odrezania si svojej koncatiny+autokanibalizmus a netreba zabudat na organizovanie orgii deti v materskej skolke. Ako dobre ze existuje sarkazmus.
v zivote treba vyskusat vsetko, co je v sulade s tvojimi zasadami a chcením. Treba seba hlavne počúvať. Toto "porekadlo" hlavne využívam o veciach o ktorych si myslím/alebo som si myslela, že na to nemám vlohy/inteligenciu/nadanie/socialny skill/angličtinu/etc a páni, zisťujem ale veci!
Rada skúšam nové veci, je to osviežujúce a verím, že v istom zmysle ťa každá maličkosť niekam posunie.
Ale mám svoje zásady a nemusím skúsiť úplne všetko.
Dam ti filozofickou otázku. Chceš si vyskusat ale to je spat v noci na patologii.hehe. robim v zdravotnictve, pohoda. Podla toho cosi pod tým predstavujes.. To je široký pojem vyskusat vsetko....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
takto, ak nieco chcem vyskusat, tak to vyskusam. bez ohladu na to, aka to je kktina. ale ked to vyskusat nechcem, tak to nebudem skusat len preto, lebo "skusit treba vsetko".
proste keď niečo chcem urobiť, ale je to kokotina, tak si poviem, že všetko treba skúsiť. ale ak to nechcem tam to nerobím ofc.
Ale nič čo by mi škodilo či ubližovalo...
pre každého kresťana by to mala byť alfa a omega...
Ale mám svoje zásady a nemusím skúsiť úplne všetko.