@houmr musí byť niekto zakomplexovaný keď hrá nejakú hru??? Už dávno som nepočula taký prijebaný názor....
A hej, bola som na tom závislá jeden čas som dokonca točila školu, aby som sa mohla bavkať, mala som 2 steamka a celkom mi to išlo, potom som cez CS spoznala môjho milovaného a odvtedy to už veľmi nehrám
Nejakú? Ja som ich za život hral najmenej 30. Ale ty si ešte asi nepočula, ako sú na tom deti závislé...
Prípadne ako sa kvôli tomu zabíjajú (navzájom)... ojedinelé prípady, ale aj také je. 11 rokov má tá hra. 11. A niektorí kvôli tomu nechodia do školy, len hrajú, popritom nadávajú keď ich niekto zabije (aspoň si rozširujú slovnú zásobu... či? vlastne nadávkovú)... no fasa...
Kedysi som si v duchu vravil, že mám dlhodobú zábacu na celý život a stále som to hrával, najprv sme ani nemali neobmedzení net, tak len cez víkendy, potom som to hrával keď mam kúpila, keď skončila zmluva prvéo netu, neobmedzený a hrával som to každý deň, až som zistil, že to je stále to isté dokola a už sa mi to protivý a nebaví ma to, to je celé, občas zahrám, tak raz za mesiac aj to len tak na 10 minút, lebo vždy skúšam, že či ma to nezacalo opat bavit, no zatial ne
hráám to keď nie je čo robiť tak na ráááno ... tak na obed ... a tak na večer ale nie ... keď mám veľmi pekný deň a chcem sa anštvať tak si to rád zahrááám ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vieš ako ťažko sa na GOOGLI hladaju obrázky FUCK Counter Strike?
A hej, bola som na tom závislá jeden čas som dokonca točila školu, aby som sa mohla bavkať, mala som 2 steamka a celkom mi to išlo, potom som cez CS spoznala môjho milovaného a odvtedy to už veľmi nehrám
Prípadne ako sa kvôli tomu zabíjajú (navzájom)... ojedinelé prípady, ale aj také je. 11 rokov má tá hra. 11. A niektorí kvôli tomu nechodia do školy, len hrajú, popritom nadávajú keď ich niekto zabije (aspoň si rozširujú slovnú zásobu... či? vlastne nadávkovú)... no fasa...
Ale už (chvalabohu) nie som a ani sa to nesnažím zapínať radšej Maximálne steam kvoli kamošom z klanu a tak, že čo nové...