@gorssbitch ved som ti povedala. vies ktora je dolna? to je ten zeleny chodnik co ide od namestia dole k hustaku. je to niekde cca v prvej polke na lavej strane pod branou. nebola som v bb pol roka ale mali by tam mat cedulu a je to dnuka vlezies do brany a pojdes dole a tam to uz uvidis. vyber uz neviem bola som tam pred rokom ale daco mali... ved ked sa ti nebude pacit aspon si vyskusas velkost.
@fatmatt to som si tiez myslel ze ale som zistil ze tie Martensy co su made in china nejsu moc kvalitne ta koza dost praska,ale tie made in England su kvalita
@fatmatt podla mna su culty skarede resp. este som nevidela take co by sa mi pacili a martensky maju maloktore ocelovu spicu ktoru som ja chcela plus som udrziavala blizky vztah s nositelom steelov niekolko rokov a nikdy sa nestazoval
nezalozila som diskusiu ale chcela som sa vyjadrit preco steely (samozrejme hlavny dovod je ze moja mama ich neznasa )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
z internetu
metalshop.sk
prorockshop.cz
a kopu ďalších.
vyskusaj si. ja som dostala zlavu lebo boli trosku hrdzave dvojo snurok a vojensky olej zadarmo
Málo?
www.phr.cz
= klikni na E-shop a Vegetarian Shoes
nezalozila som diskusiu ale chcela som sa vyjadrit preco steely (samozrejme hlavny dovod je ze moja mama ich neznasa )
kamenný shop majú na Špitálskej, to je tá ulica pri starom Tescu na Kamennom