mám steely, ale moc ich nenosím, tak neviem posúdiť, či sú, alebo niesú dostatočne kvalitné.. ale päta sa dosť rýchlo vydere myslím. asi by som bral culty.. a sú aj krajšie
@maymmey ja som mal steely, su celkom aj dobre, len na niektorych sa rychlo derie vlozka a potom ta tlacia šroby teda davnejsie ja co som mal, mozno uz ich robia trosku inak. a zima, das si dvoje ponosky a mas pokoj. Nosia to nackovia..... to je taky argument ako ked povies ze kazdy muz po chemoterapii je nacek(teda fasista)
poznam ludi ktorym sa steely rozpadli mne sa za 4 roky rozpadla len ta kovova malinka tabulka na podrazke
zima je vo vsetkom co ma v sebe ocel a nie je zateplene (v zime) takze to neni dobra obuv do mrazov typu -10 a menej
culty by som nechcela vyzeraju uplne nechutne
ono s tymi nackami su nejake poucky ze biele nosia nackovia, s bielymi snurkami nosia nackovia, ludia ktori maju radi ruzovych slonikov maju modre a podobne picoviny to si nevsimaj
inak ale mne sa v nich v zime smyka ale do dazda idealna obuv
ja mám steely asi rok či viac a nemám problém zatiaľ. trojdierkové. ako praskajú pokiaľ si ich neimpregnuješ ale tak to všetky takéto, mala som aj culty a tie sa mi zničili oveľa skôr, koža sa na nich roztiahla až moc a potom mi boli veľké, zošedli, rýchlo sa vydrali atď atď proste so steelami som viac spokojná
Mám steely červené 20tky, keď som si ich pred pár rokmi kúpila tak som skákala od šťastia žiadne výhrady, sú super. Samozrejme hrubá ponožka je potrebná keď máš oceľovú špičku ale inak neviem o ničom fakt. Akurát tá špička ti časom "padne" . Keď som ich kúpila tak bola tak pekne ohnutá do hora ...ale to je detail
mám steely 4 roky a doteraz sa nerozpadli ani nič, jedine na oko je vidieť že sú zodrané a miesto pôvodnej farby hlavne päta je taká no, proste zodraná .. akurát, že na začiatku ako nové ma drali, potom nič a teraz posledný polrok minimálne ma zase derú jak sviňa na päte, vďaka čomu ich už toľko nenosím
Špička dáva kus zabrať ak stojíš dáku polhodinku v snehu inak zima v tom nie je ale viac mi vadí, že podrážka nieje do takéhoto počasia. Sneh so skalkami hneď sa natlačia do profilu a už máš rovnú podrážku. Ak steely na zimu tak odporúčam s kaučukovou podrážkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@magorka po 6 rokoch? to myslíš seriozne? O.o koľko dierkove ?
@hoperpohroma ani otlaky nemávaš? kolko dierkove?
2. nikdy som s nimi nemala žiaden problém
3. vôbec v nich nie je zima
4. hovno, nikto ťa nezmláti a nosí ich viacero typov ľudí, aj tí "neutrálni", na takéto reči by som byť tebou nereagovala aj keď je to tvoj brat..
a steely si nekupuj,praskaju a je v nich zima..
kup si normalne boty na zimu a nikto ta ani nezbije
zima je vo vsetkom co ma v sebe ocel a nie je zateplene (v zime) takze to neni dobra obuv do mrazov typu -10 a menej
culty by som nechcela vyzeraju uplne nechutne
ono s tymi nackami su nejake poucky ze biele nosia nackovia, s bielymi snurkami nosia nackovia, ludia ktori maju radi ruzovych slonikov maju modre a podobne picoviny to si nevsimaj
inak ale mne sa v nich v zime smyka ale do dazda idealna obuv
snazim sa najst ten pattern kedy to robi a nasla som velky konsky
3-4x za rok cela noha rozdrbana ale nosievala som ich viacej (uz ani tak nie lebo sa mi to nechce snurovat
predminuly rok som mala 7dierkove a posledne dva roky mam 10dierkove a obe pohoda