Milujem všetky headbangre_fm kde sa objavil, aj teraz v pondelok mal síce len záverečný vstup ale zase zabil totálne a mám už objednanú jeho knižku Pekelná muzika a tiež nové CD Vandalov a som napichanyy jak malý jarda Už len zájsť niekedy na jeho koncert
môj názor na neho sa končí i začína pri tom, že má skvelo "podpisovo-kresliace" schopnosti a toho peniso kocúra, čo mi nakreslil na ruku, som odmietala zmyť asi týždeň.
Pišťa je super. Super muzikant, super človek, super spisovateľ, super úchylák. Milujem jeho zmysel pre humor a to, ako vie nadľahčiť hocijakú zlú situáciu. A pije presladený čaj a myslí si, že pečiam najlepšiu čokoládovú tortu na svete. K celým Vandalom prechovávam horúce city
zda sa ze je celkom vtipny ale uz by mohol vymyslet nejake nove predslovy na koncertoch lebo za tie 4 ci 5 rokov co ich registrujem hovori furt to iste a uz to pomaly ale isto prestava byt smiesne
No tak showmanov je nespočet, ja som myslel charizmu, ktorou ale srší nielen počas pesničiek, ale najmä medzi nimi (hoci máš bohužiaľ pravdu, že sa neustále opakuje) ...
A Elvisa mi až tak nepripomína, aj to čo spieva je dosť iné, aj ten štýl prejavu, kedy Elvis narozdiel od Pištu večne zostáva pri srande
Ale zasa je pravda, že Karpina už má svoju históriu, o ktorej ja viem gulové ...
A Jano Kašša mi príde čo sa jeho showmanstva týka dosť zvláštny, lebo síce vyzerá na pódiu občas ako hadí muž, ale jeho herecké etapy sa nielen opakujú, ale navyše nie moc rozumiem, čo nimi chce povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A pri jeho hlodoch na koncertoch sa vždycky strašne infantilne smejem
moj kamarat, tiez pist,a je na nom vcelku zavisly..
No tak showmanov je nespočet, ja som myslel charizmu, ktorou ale srší nielen počas pesničiek, ale najmä medzi nimi (hoci máš bohužiaľ pravdu, že sa neustále opakuje) ...
A Elvisa mi až tak nepripomína, aj to čo spieva je dosť iné, aj ten štýl prejavu, kedy Elvis narozdiel od Pištu večne zostáva pri srande
Ale zasa je pravda, že Karpina už má svoju históriu, o ktorej ja viem gulové ...
A Jano Kašša mi príde čo sa jeho showmanstva týka dosť zvláštny, lebo síce vyzerá na pódiu občas ako hadí muž, ale jeho herecké etapy sa nielen opakujú, ale navyše nie moc rozumiem, čo nimi chce povedať